konu açıp açmama konusunda pek kararsız kaldım ... ama fikirlerinizi almak istiyorum ...
hayatımın en büyük hatasını sekreterlik okuyarak yaptım sanırım .
mesleğimi hiç sevmiyorum çok şükür bir işim var... ama işe gitmek hiç istemiyorum... hep iktisak okuyup bankacı olmak istemişimdir .. ama nedense öss o kadar çalışmama rağmen kazanamadım... kpss girdim onda da çok çalıştım onuda kazanamadım... hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum ama ben ömrüm boyunca özel şirketlerde sekreterlik yapmak istemiyorum... yaşım 22 çok mu geç bazı şeyleri düzeltmek için yada nasıl düzeltebilirim.... of of of of of of
yaşın cok genc canım hala bişiyler yapabilirsin yeterki iste kpss şansını yenıden deneyebılrsınbir gün olur ben 3. defada atandım mesela 2004 2005 2006 da atandım
Cnm bende bankacıyım ama bende mesleğimden memnun değilim
Maalesef hayaller ve gerçekleşenler farklı oluyor bu da hep ülkemizin eğitim yapısından kaynaklanıyor
Kimse istediği ilgi duyduğu mesleği yapamıyor,maddiyata bakarak iş seçiliyor sonrada böyle pişman olunuyor...Yaşın daha 22 hiç bişey için geç değilll yine okumak istiyorsan başka bi bölüm okuyabilirsin
Yeter ki iste,yeterki içinden gelsin
wuw ne kadar güzel ama bölümün iyi sanırım radyologsun .. o bölümler kolay atanıyor...
aöf ler yüksek yapabiliyor mu?
çok güzel bende istiyorum aöf ama bilmiyorum deidm gbi başkada şansım yok zaten sanırım
çalşıyorum ama birde bana sorun sevmiyorum hiç çalıştıgım yeri ama çalışmak zorundayım bu yüzde de kovulma korkum var...psikolojim mi bozuluyor anlamadım .. ama iyi değilim sanırım
ben 2 yıllık bitirmiştim zaten onun üstüne 2 yıl aöfden devam edıp lisansa tamamlıcam sonrada yuksek yapıcam tabıkı yapabılıyor neden yapmasın aldıgın dıplomada aöf mezunu yazmıyor kı yeni bir meslek ve iş secene kadar en gusel meslek senın diye düşün ve işini sevmeye calıs zor olsada .en azından bir işim var diye düşün ve psikolojınıde bzma canım
yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalşıyorum şükür diyorum işim var çok şükür ...
eylülde bende başvuru yapıcam aöf'ye karar verdim. en azından hayalimi devam ettireyim iktisat seçeyim.. bende 2 yıllık okudum... ama pişmanım yada başka bölüm okusaymışım valla.... herşey imkansız geliyor bana ... çalışıp yapamadıgım için olsa gerek
Bir gazete haberinde okudum. Bir öğretmen yıllar önce kızı ile birlikte öss sınavına girmiş ve tıp fakültesini kazanmış.
Birlikte derslere girmişler. Tıp fakültesini bitirince profesörlüğe kadar ilerlemiş.
İnsan istediği herşeyi yapar. Yeter ki çalışsın çabalasın.
Üniversite okumak zorunda değilsin.
Benim hep hayalim pasta, kurabiye yapacağım bir pastane idi.
Şimdi alakasız bir bölümde yüksek lisans yapıyorum.
Belki emekli olunca açarım pastanemi
konu açıp açmama konusunda pek kararsız kaldım ... ama fikirlerinizi almak istiyorum ...
hayatımın en büyük hatasını sekreterlik okuyarak yaptım sanırım .
mesleğimi hiç sevmiyorum çok şükür bir işim var... ama işe gitmek hiç istemiyorum... hep iktisak okuyup bankacı olmak istemişimdir .. ama nedense öss o kadar çalışmama rağmen kazanamadım... kpss girdim onda da çok çalıştım onuda kazanamadım... hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum ama ben ömrüm boyunca özel şirketlerde sekreterlik yapmak istemiyorum... yaşım 22 çok mu geç bazı şeyleri düzeltmek için yada nasıl düzeltebilirim.... of of of of of of
ben Avrupada oldugum icin türkiyede nasil bir yön cizebilecegini söyleyemem ama benimde 4 yil okuyup diplomami aldigim meslege karsi aslinda pek ilgili olamadigimi gördüm ve degistirmekteyim suan,iki yil baska birsey okumaliyim ayni dalda ama farkli bir bölüm ve senden 4 yas büyügüm.hayirlisi olsun üzmemeye calis kendini
Bir gazete haberinde okudum. Bir öğretmen yıllar önce kızı ile birlikte öss sınavına girmiş ve tıp fakültesini kazanmış.
Birlikte derslere girmişler. Tıp fakültesini bitirince profesörlüğe kadar ilerlemiş.
İnsan istediği herşeyi yapar. Yeter ki çalışsın çabalasın.
Üniversite okumak zorunda değilsin.
Benim hep hayalim pasta, kurabiye yapacağım bir pastane idi.
Şimdi alakasız bir bölümde yüksek lisans yapıyorum.
Belki emekli olunca açarım pastanemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?