Mesleğimi hiç sevmiyorum

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
konu açıp açmama konusunda pek kararsız kaldım ... ama fikirlerinizi almak istiyorum ...
hayatımın en büyük hatasını sekreterlik okuyarak yaptım sanırım .
mesleğimi hiç sevmiyorum çok şükür bir işim var... ama işe gitmek hiç istemiyorum... hep iktisak okuyup bankacı olmak istemişimdir .. ama nedense öss o kadar çalışmama rağmen kazanamadım... kpss girdim onda da çok çalıştım onuda kazanamadım... hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum ama ben ömrüm boyunca özel şirketlerde sekreterlik yapmak istemiyorum... yaşım 22 çok mu geç bazı şeyleri düzeltmek için yada nasıl düzeltebilirim.... of of of of of of

Cnm bende bankacıyım ama bende mesleğimden memnun değilim
Maalesef hayaller ve gerçekleşenler farklı oluyor bu da hep ülkemizin eğitim yapısından kaynaklanıyor
Kimse istediği ilgi duyduğu mesleği yapamıyor,maddiyata bakarak iş seçiliyor sonrada böyle pişman olunuyor...Yaşın daha 22 hiç bişey için geç değilll yine okumak istiyorsan başka bi bölüm okuyabilirsin
Yeter ki iste,yeterki içinden gelsin

hayatta hiçbişey için geç değildir. insan sevdiği işi yapınca mutlu olurmuş. sende sevdiğin işi yap .başaracağına eminim. istemek bile yeterlidir .

17 yaşında iktisadi idari bilimler fakültesini kazandım.okuyup bitirdikten sonra 22 yaşında asıl istediğim hukuk fakültesini de kazanıp bitirdim. insan istedikten sonra her şeyi başarır. 22 yaşında iken "taşı sıksam suyu çıkar" diyordum. bu yaş böyle bir yaş ve hayat cesurları sever.
sevdiğin ve olmak istediğin her ne ise önce yollarını araştır sonra başla. başlamak bitirmenin yarısıdır.
sınav hayatın çok küçük bir parçası ama geleceğini belirliyor. gireceğin sınavları önemsersen istediğin olur. başarılar dilerim.

yaşın cok genc canım hala bişiyler yapabilirsin yeterki iste kpss şansını yenıden deneyebılrsın bir gün olur ben 3. defada atandım mesela 2004 2005 2006 da atandım

tekrar üniversite okuyyamam maddiyat açısından... açıktan okusam ne kadar faydası olur bilmiyorum..
hiç hedeflediğim yerlerde değilim ... çok pişmanlıklar yaşıyorum ark. hep çok daha iyi yerlerdeler
benden az çalşan pek önemseyemenler daha iyi bölümlerde okuyorlar okudular iş buldular ama ben .... işte neden böyle bilmiyorum inanki çok uğraşıyorum çok çalşıyorum ama başaramıyorum

yaşın cok genc canım hala bişiyler yapabilirsin yeterki iste kpss şansını yenıden deneyebılrsın bir gün olur ben 3. defada atandım mesela 2004 2005 2006 da atandım

wuw ne kadar güzel ama bölümün iyi sanırım radyologsun .. o bölümler kolay atanıyor...

benimde en büyük hayalim bankacı olmak iktisat okumaktı ama .............. yapamadım

wuw ne kadar güzel ama bölümün iyi sanırım radyologsun .. o bölümler kolay atanıyor...

radyolog değilim de hemşireyim gercı acık pozısyon cok oluyodu bizde ama en buyuk sansım istanbulda biyere atanmam ailemde burda zaten cok fazla umutlu degıldım gercı umudumu kaybettıgım anda yenı bir umut dogdu

ayrıca bir yandanda aöf okuyorum 2. sınıftayım saglık kurumları işletmecılıgı sonrada fotografcılık istiyorum uclardayım anlıcagın aöf biterse yuksek lısans istiyorum tabı okul biterse ve maddı sıkıntım olmassa

aöf ler yüksek yapabiliyor mu?
çok güzel bende istiyorum aöf ama bilmiyorum deidm gbi başkada şansım yok zaten sanırım
çalşıyorum ama birde bana sorun sevmiyorum hiç çalıştıgım yeri ama çalışmak zorundayım bu yüzde de kovulma korkum var...psikolojim mi bozuluyor anlamadım .. ama iyi değilim sanırım

ben 2 yıllık bitirmiştim zaten onun üstüne 2 yıl aöfden devam edıp lisansa tamamlıcam sonrada yuksek yapıcam tabıkı yapabılıyor neden yapmasın aldıgın dıplomada aöf mezunu yazmıyor kı yeni bir meslek ve iş secene kadar en gusel meslek senın diye düşün ve işini sevmeye calıs zor olsada .en azından bir işim var diye düşün ve psikolojınıde bzma canım

yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalşıyorum şükür diyorum işim var çok şükür ...
eylülde bende başvuru yapıcam aöf'ye karar verdim. en azından hayalimi devam ettireyim iktisat seçeyim.. bende 2 yıllık okudum... ama pişmanım yada başka bölüm okusaymışım valla.... herşey imkansız geliyor bana ... çalışıp yapamadıgım için olsa gerek

insana herzaman kendınde olmayan cazip gelirmiş bende sağlık meslek lisesi ve üstüne 2 yıl hemşirelik yuksek okulu 6 yıl okumusum tıp egıtımı gibi bende bambaska meslekler secmelıydım dıyorum meslegımı cok sevıyorum şükür devlet memuruyum ama bazı zaman oluyokı yanlıs meslek secmısım diyorum hiç bişiy imkansız gelmesın yapabılrsın bak rahmetlı kemal sunal 40 ından sonra unıversıte okudu sen daha 22 sin

Bir gazete haberinde okudum. Bir öğretmen yıllar önce kızı ile birlikte öss sınavına girmiş ve tıp fakültesini kazanmış.
Birlikte derslere girmişler. Tıp fakültesini bitirince profesörlüğe kadar ilerlemiş.

İnsan istediği herşeyi yapar. Yeter ki çalışsın çabalasın.

Üniversite okumak zorunda değilsin.
Benim hep hayalim pasta, kurabiye yapacağım bir pastane idi.

Şimdi alakasız bir bölümde yüksek lisans yapıyorum.
Belki emekli olunca açarım pastanemi

inş. inş. inş. inş. rabbimden tek istediğim şu okdugum berbat bölümden kurtulmak ve hayatımın sonuna kadar bu mesleiği yapmamak..... allahım büyüktür
hep akşamları daralıryorum böyle sıkıntılar geliyor aklıma pişmanlıklarım hatalarım geliyor... of yaaa of
hatalarım derken kimse yanlış anlamasın öss kazanamam . çok çalışmam yanlış seçimler yapmam gibi

maddi imkanım ols aşimdi tekrar ünv. hazırlanırdım ... ama malsef yok
tşk ediyorum bana yardımcı oldugunuz ve moral veridğiniz için....belki birgün istediğim yerde çalışırım bende ... ama hep bu mesleği yapmaktan korkuyrom turkıyede bazı şeyler çok zor biliyorsunuz

ben Avrupada oldugum icin türkiyede nasil bir yön cizebilecegini söyleyemem ama benimde 4 yil okuyup diplomami aldigim meslege karsi aslinda pek ilgili olamadigimi gördüm ve degistirmekteyim suan,iki yil baska birsey okumaliyim ayni dalda ama farkli bir bölüm ve senden 4 yas büyügüm.hayirlisi olsun üzmemeye calis kendini

tşk ederim ilgin için... keşke burda da kolay olsa bazı şeyler... orada oldugu gibi ...

ay benımde var öyle uçlarda fikirlerim inanılmaz derecede profesyönel fotografcı olmak istiyorum hemşire=fotografcı kulaga hoş gelıyor degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…