Mesleğimi hiç sevmiyorum

88 le atandım gecen yıl. Ben de yaklasık 2 yıl fln ugrastım olmadı bir türlü. Sen yine de 85-90 arası bi paun almayı hedefle ki işini şansa bırakma.

Çok zordur şartlar bilirim. Allahım yardımcın olsun.

Dranas hangi okuldan mezunsun? Liseyi kast ediyorum. Ankaralısın da belki aynı okuldan mezunuzdur.

Ankara Anadolu Sekreterlik ML. mezunuyum ben de..

bende 2-3 yıl uğraştım kpss ye ama en sonunda başardım allaha şükür benim gerci saglık oldugu için her daim açık pozisyon oluyo ama en büyük şansım yine ailemin yanında olmak başka bir ile gitmedim hoş başka bir il olsada hayır demicektim en azından kamudayım diye düşünürdüm

Dranas hangi okuldan mezunsun? Liseyi kast ediyorum. Ankaralısın da belki aynı okuldan mezunuzdur.

Ankara Anadolu Sekreterlik ML. mezunuyum ben de..

Evet canım Bahçelievler'de okudum 100.Yıl Anadolu Meslek Lisesi Aslında sinopluyum ama liseyi burada okudum.

Evet canım Bahçelievler'de okudum 100.Yıl Anadolu Meslek Lisesi Aslında sinopluyum ama liseyi burada okudum.

Anladım cnm. aynı okulda değiliz ama meslektaşız

ben hem lisede hem de ünv. büro yönetimi ve sekterlikten bölümünü okudum
şu anda Türkiyenin tanınmış holdinglerinden birinde üst düzey yönetici asistanıyım
okuduğum bölümden, mesleğimden, yaptığım işten oldukça memnunum
hem maddi hem de manevi olarak...

bir dönem sekreterlik yaptığım için seni çoook iyi anlayabiliyorum, sekreterlik çok zor bi meslek
hele özel sektördeysen bir sürü insandan emir almak eminim ki çok zor

yalnız yazdıklarından anladığım kadarıyla sen bunu değiştirmek için hiçbir çaba sarfetmiyorsun
eğer kendine bişeyler katmadan (ingilizce öğrenmemek vs) biyerlere gelmeye çalışıyorsan yanılıyorsun

emeksiz yemek olmaz!!!

önce ne istediğini bilmelisin, yani eğer devlet memuru olmak istiyorsan sınavlara çalışacaksın, başka yolu yok
eğer bankacı olmak istiyorsan çalışacaksın, başka yolu yok

aynı bölümden mezun olduğum 3 arkadaşım da şu anda bankacı

o yüzden umutsuzluğa kapılmadan, sakin birşekilde düşünüp karar verip, uygulamaya geçmelisin

üzülürek yanıldığını söyleyeceğim çünkü ing. için uğraşıyorum.. kpssye çalıştım olmadı... daha önceki msjlarımda da yazmıştım ben hırslıyım çalışıyorum önem veriyorum ama neden oldugunu bilmiyorum başaramıyorum çoğu şeyi... bende üst düzey yönetici asistanıyım ama oda sekreterlik birşey farketmiyor bence...büyük bir şirkette çalşıyorum bende.. neyse tşk ediyorum yorumun için

yaş geç değil,benim 26 şuan bile kendime yeni sayfa açmak için uğraşmaya girdim..nefret derecesindeyse zorla gidiyorsan biraz daha vakit zaman emek harca olur inşallah istediklerin..

ama yok maddi açıdan seni tatmin ediyor herşey younda sadece sende bir yılgınlık varsa,en azından işin var çalışıyorsun bide bunu düşün derim..işsizlik öyle zorki..onu çeken yaşayan bilir..

Emek veriyorsun ve olmuyorsa kısmet demektir bu. Ben de o kadar cok bekledim ki. Dısardan 4/B kadrosu icin ankaradaki bütün kurumları defalarca gezdim. Girmediğim sınav basvurmadıgım kurum kalmamıştı. Ama kısmetim bi acıldı pir acıldı :)

Sen de öyle düşün arkadasım. Tedbirini al takdiri Allaha bırak.

bende bu bölüm mezunuyum severek yapıyorum işimi içine azıcıkta muhasebe serpiştirdim süoer oldu

Benim kuzenim de bu bölüm mezunu senin gibi o da memnun değil. özelde çalışıyor herkesden emir almaktan nefret ediyorum demişti. Kpss hazırlanıyor ama puanlar çok yüksek bu yıl sadece 34 kişilik kadro açılmış yerleşemedi umudu da yok şimdiden bir sonraki için hazırlanıyor. Ben 65 puanla atandım tekrar üniversite düşünüyorsun sağlıkla ilgili bir bölüm seçmeni tavsiye ederim alımı en fazla meslek.

22 geç bir yaş değil, babam 2 yıllık uniyi bile 26 yaşında bitirmiş, mis gibi işi var sınıf öğretmeni oldu(eskiden sınıf ögretmenliği önlisansmış)

bana cvp veren bana zaman ayırım derdimi dinleyen herkese çok çok tşk ediyorum.... ve bugun işten ayrılma kararı aldımı açıklıyorum.... olmuyor sanırım

bilgisayarlı muhasebe kurslarına ya da farklı kurslara giderek , değişik işlere yönebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…