tşk ediyorum ilgin için...kaç puan ile atandın bende kafama koydum atanacağım kazanacağım...ama ben işte çalşıyorum fkat yapamıyorum enden olduğunu bilmiyorumda neyse...çalıştım ortamı ve patronla birebir çalışmak beni kasıyor sevmiyorum....kpssde puanları çok yüksek...
Canım ben de bys okudum üstelik liseyi bu bölümde okudum. Mezun olduktan sora hiç işsiz kalmadım. Dört yıl özelde çalıştım. İki yıldır devlet kurumunda çalışıyorum 85 puanla atandım. Çalıştığım yerden çok memnunum iyi bir üniversite de Rektör Yardımcısının sekreteriyim. Umudunu kaybetme KPSS iyi çalış.
tşk ederim verdiğin siteye üye oldum eet çok güzel bir site :)
Dranas hangi okuldan mezunsun? Liseyi kast ediyorum. Ankaralısın da belki aynı okuldan mezunuzdur.
Ankara Anadolu Sekreterlik ML. mezunuyum ben de..
Evet canım Bahçelievler'de okudum 100.Yıl Anadolu Meslek Lisesi Aslında sinopluyum ama liseyi burada okudum.
ben hem lisede hem de ünv. büro yönetimi ve sekterlikten bölümünü okudum
şu anda Türkiyenin tanınmış holdinglerinden birinde üst düzey yönetici asistanıyım
okuduğum bölümden, mesleğimden, yaptığım işten oldukça memnunum
hem maddi hem de manevi olarak...
bir dönem sekreterlik yaptığım için seni çoook iyi anlayabiliyorum, sekreterlik çok zor bi meslek
hele özel sektördeysen bir sürü insandan emir almak eminim ki çok zor
yalnız yazdıklarından anladığım kadarıyla sen bunu değiştirmek için hiçbir çaba sarfetmiyorsun
eğer kendine bişeyler katmadan (ingilizce öğrenmemek vs) biyerlere gelmeye çalışıyorsan yanılıyorsun
emeksiz yemek olmaz!!!
önce ne istediğini bilmelisin, yani eğer devlet memuru olmak istiyorsan sınavlara çalışacaksın, başka yolu yok
eğer bankacı olmak istiyorsan çalışacaksın, başka yolu yok
aynı bölümden mezun olduğum 3 arkadaşım da şu anda bankacı
o yüzden umutsuzluğa kapılmadan, sakin birşekilde düşünüp karar verip, uygulamaya geçmelisin
ben hem lisede hem de ünv. büro yönetimi ve sekterlikten bölümünü okudum
şu anda Türkiyenin tanınmış holdinglerinden birinde üst düzey yönetici asistanıyım
okuduğum bölümden, mesleğimden, yaptığım işten oldukça memnunum
hem maddi hem de manevi olarak...
bir dönem sekreterlik yaptığım için seni çoook iyi anlayabiliyorum, sekreterlik çok zor bi meslek
hele özel sektördeysen bir sürü insandan emir almak eminim ki çok zor
yalnız yazdıklarından anladığım kadarıyla sen bunu değiştirmek için hiçbir çaba sarfetmiyorsun
eğer kendine bişeyler katmadan (ingilizce öğrenmemek vs) biyerlere gelmeye çalışıyorsan yanılıyorsun
emeksiz yemek olmaz!!!
önce ne istediğini bilmelisin, yani eğer devlet memuru olmak istiyorsan sınavlara çalışacaksın, başka yolu yok
eğer bankacı olmak istiyorsan çalışacaksın, başka yolu yok
aynı bölümden mezun olduğum 3 arkadaşım da şu anda bankacı
o yüzden umutsuzluğa kapılmadan, sakin birşekilde düşünüp karar verip, uygulamaya geçmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?