hemen konuya giriyorum arkadaslar nolur yardim edin nolur..
(baska konularimda var ancak orda yasimi dogru yazmadim af ola)
beynimi kemiriyorum artik gercekten, sorun su: nisanliyim yasim 20, 2013 mart aylarina evlenicez insallah
yurtdisinda yasiyoruz, meslegim var hemsire olarak ancak ben bu isi yapmak istemiyorum, doktor yardimcisi olarak calismak istiyorum ancak onada meslek gerekiyor.
sorun suki evlenince meslege baslasam 3 sene sürüyor bitirdigimde yasim 23 oluyor. siz ne yapardiniz?? sizce evlilik ve okul ayni anda yürütülmesi mümkünmü? (aranizda tecrubesi olanlar veya yasiyanlar lütfen allah rizasi icin bana akil verin kendimi yiyip bitiriyorum) 3 sene uzun evlenmeden yapim desem 3 yil daha nisanli kalip ayri kalmaya dayanamam aramiz biraz uzak cünki, nisanlim evlenince yaparsin niye olmasin diyor destek veriyor, ancak ben gögüs gelemem basaramam diye cok korkuyorum, ancak buna bi taraftan mecburum ilerde yasim 30 a geldiginde is bulamassam, almanyada hersey meslekle dönüyor, mesleksiz cöpcü olarak bile calismak imkansiz düsünün yani... ne yapayim ben simdi ah benim salak aklim hemsirelik yapacagima keske zamaninda doktorun yanina girseymisim...hemsireligi neden istemiyorsun derseniz, bana göre zor is, is saatleri yogun, hafta sonlari calisiliyor bunlardan bunaldim mutsuzum bu is te... akil verin nolur, yorumlariniz icin simdiden tskler