- 23 Ocak 2014
- 427
- 330
- 103
- 33
- Konu Sahibi turkuaz0758
-
3 seneden daha fazlada az kazanabilirdi. 5-6 yılı bulabilir mesela. 10 yılıda bulabilir.
Adam kendini ezik hissediyorsa bu ise girisme, burnundan gelir. Yok adam ozguvenli, bunlari takmayan biriyse hicbir sikinti olmaz. Esim benden az kazaniyor, hatta aramizdaki makas yillar ilerledikce açılıyor ve ben hep daha fazla kazanacağım ama biz bunu hic sorun etmedik. Esim güler gecer, doğum iznine ben cikayim cocuk olursa karda oluruz der hatta. Bunu kafaya takan adam sonra baska yerden patlak verir
kusura bakmayin ben adam bundan rahatsiz sandim. O sorun etmiyorsa takilmayin bence.KONUYA biraz uzak yorum yapmışsınız.
ben takıldım bu konuya o değil.
yani ben biraz maaşı önemsedim.
ben önemsediğim için oda ister istemez rahatsız olmuştur
kusura bakmayin ben adam bundan rahatsiz sandim. O sorun etmiyorsa takilmayin bence.
evet mali müşavir olursa o zaman kazandıgının daha fazlasını kazanacak eger parası ıcın ayrılduysa konu sahıbısırf maaşı senden 1.000 tl az diye mi bu adamdan ayrıldın? O da şu an az...2 sene sonra senin 5 katın kazancı olur onun...
evet mali müşavir olursa o zaman kazandıgının daha fazlasını kazanacak eger parası ıcın ayrılduysa konu sahıbı
gelecek şubat ayında aileme konuyu açmayı düşünüyordum.
benimle evlenmek istiyorsan bazı şeyleri değiştirmen lazım dedim.
Bir evin bir kızı olarak bunu kabul edemem dedim. şu halinle evlenmemize ihtimal bile vermiyorum dedim.
işini değiştirmesini söyledim. kabul etmedi.
ben bile bu durumu kabullenmedim. ailem hiç kabul etmez dedim.
ben de ona ailemi bu duruma ikna edemem, geçerli bir sebebim yok dedim.
bu durum şimdi olmasada ileride muhakkak problem olacak dedim.
oda; "sen ve ben oluruz ama biz olamayız,bunu anlıyorum" dedi.
uzatmanın anlamı yok dedi. Allaha emanet ol dedi.
böyle oldu işte
arkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
ikimizde muhafazakar görüşe sahibiz. namazlarımızı elimizden geldiği kadarıyla kılıyoruz.
serseri biri değil. bana değer veriyor. gayet te olgun biri. düşünceli biri aynı zamanda. askere gitmeden evvel 3 yıl muhasebe ofisinde çalışmış.
ben ondan maaş olarak fazla kazanıyorum. onun mali müşavir belgesini alması için 3 yılı var.
kişiliğiyle ilgili problemim yok. hatta ailemin aradığı damat profiline sahip.
maaş konusuna takılmalımıyım. kendisi bu konular açıldığında üzülüyor. stres yapıyor kendine.
ama ben yinede fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?