- 14 Mart 2010
- 7.927
- 6.846
- 723
- Konu Sahibi turkuaz0758
Eger dogru hatirliyorsam ki neredeyse eminim böyle bir konuyu bir iki gün önce okuduguma konu sahibi o erkek olmasi gerek yada ´konu fake
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kocanı seviyorsan kimsenin iması bozamaz sizi hiç kusura bakma Bizim türk küçtürü diyorsun da en çok da gelinler erkekten ve rkek tarafından beklentiye giriyor, adama bana bilmemkaç liralık gelinliği al almazsan küserim ayy düğünüm ucuz olursa rezil olurum havasına girecek kafada biriysen tabi ki sana 1500 yetmez
Böyle bi durumda bir erkek eşinin altında ezilmekten çekindiği için herkese karşı da sıkıntı duyar Sen onu ezdirmezsen o da ezilmez Ama kardeşim bak bence boşuna konuşup tartışılıyor burda , hala bu tezini savunmak için argümanlar üretiyorsan bence sevmiyorsun sen o adamı Kendine de yazık etme İyi adamdı evlendim,hala da İyi adam ama sıkıldım diyenlerden olma sonraTamam o dediklerinde haklisin ama ben diyorum ki bizim turk toplumu bu kadar anlayisli olabilecek kadar genis toleransli insanlar degiller. Damat calisirken isten atilsana 1 sene falan yada bir kac ay issiz kalsa bile hemen fisiltilara baslarlar zihniyet boyle cunku. Sonra sen istedigin kadar benim icin sorun yok de kocan o laflarin altinda exilir duydukca cani sikilir sikildikca gerginlesir ofkelenir. Kisacasi bu olaylari sakinlik ve olgunlukla karsilayabilecek insan cok az bizim toplumda.
Böyle bi durumda bir erkek eşinin altında ezilmekten çekindiği için herkese karşı da sıkıntı duyar Sen onu ezdirmezsen o da ezilmez Ama kardeşim bak bence boşuna konuşup tartışılıyor burda , hala bu tezini savunmak için argümanlar üretiyorsan bence sevmiyorsun sen o adamı Kendine de yazık etme İyi adamdı evlendim,hala da İyi adam ama sıkıldım diyenlerden olma sonra
Sana :) ablacım samimiyetle söylüyorum Kötülüğüne algılama Belli ki sen rahat bi hayat istiyosun Eşinin parası mevzu olmasın , bunun sözü bile edilmeyecek rahatlıkta bi maddi durumu olsun istiyosun vs vs Kendini de adamı da sıkıntıya sokma Sevseydin maaşını görmezdinKime diyorsun ?
bence takılmamalısın:)arkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
ikimizde muhafazakar görüşe sahibiz. namazlarımızı elimizden geldiği kadarıyla kılıyoruz.
serseri biri değil. bana değer veriyor. gayet te olgun biri. düşünceli biri aynı zamanda. askere gitmeden evvel 3 yıl muhasebe ofisinde çalışmış.
ben ondan maaş olarak fazla kazanıyorum. onun mali müşavir belgesini alması için 3 yılı var.
kişiliğiyle ilgili problemim yok. hatta ailemin aradığı damat profiline sahip.
maaş konusuna takılmalımıyım. kendisi bu konular açıldığında üzülüyor. stres yapıyor kendine.
ama ben yinede fikir almak istedim.
Sana :) ablacım samimiyetle söylüyorum Kötülüğüne algılama Belli ki sen rahat bi hayat istiyosun Eşinin parası mevzu olmasın , bunun sözü bile edilmeyecek rahatlıkta bi maddi durumu olsun istiyosun vs vs Kendini de adamı da sıkıntıya sokma Sevseydin maaşını görmezdin
ne varkı yanı ılerde çok fazla para kazanıcak ve yaşlarınız küçük.23 yaşında kaç tl kazanmasını beklıyordunarkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
ikimizde muhafazakar görüşe sahibiz. namazlarımızı elimizden geldiği kadarıyla kılıyoruz.
serseri biri değil. bana değer veriyor. gayet te olgun biri. düşünceli biri aynı zamanda. askere gitmeden evvel 3 yıl muhasebe ofisinde çalışmış.
ben ondan maaş olarak fazla kazanıyorum. onun mali müşavir belgesini alması için 3 yılı var.
maaş konusuna takılmalımıyım. kendisi bu konular açıldığında üzülüyor. stres yapıyor kendine.
serbest mali müşavirlerin ne kadar kazandığından haberiniz yok sanırımarkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.