- 23 Temmuz 2015
- 67
- 72
- 88
- Konu Sahibi nabermaykil
-
Arada sevgi yok mu? iş sözleşmesi mi yapılıyor?Merhaba.. İki tarafta universite mezunu ama kadının isi daha garanti erkeginki freelancer tarzına daha uygun bi meslek. Uyumlu olur mu sizce bu cift? Gecim sıkıntısı cekmeden yasamak mumkun mu
Haklısınız ama gecim sıkıntısı da ortadaArada sevgi yok mu? iş sözleşmesi mi yapılıyor?
Ben bu tarz yaklaşımları doğru bulmuyorum. İleriye dönük ne olacağını bilemezsiniz. Şu anda çok iyi bir işiniz olabilir ama iş yeri iflas etse aynı düzeyde iş bulamayabilirsiniz ya da şu an freelancer işi vardır ama çevre edinip çok daha iyi iş yapabilir. İş vs önce çalışkan mı ona bakın derim. Maddiyat çok önemliyse zaten bu kişiyle devam etmeyinHaklısınız ama gecim sıkıntısı da ortada
Haklısınız zaten onlarda artık Türkiyede kalmıyorGeçim sıkıntısı çekmemek için sabancı, koç vs olmak lazım sanırım bu dönemde.. üstelik bakın hiç aklımıza gelmeyecek bir şey oldu, virüs çıktı ve çoğu insan işinden oldu. Hiçbirimiz buna göre planlama yapmamıştık. Demem o ki hiçbir şeyin garantisi yok, bu sorunun cevabını bulamazsınız bence..
Evet oymuş. Konu sahibi kesinlikle çok takıntılı biri. Daha evlenene kadar çok konu açarsevgilisinin babasıyla ilişkisini, amcasının pavyon işletmesini dert eden, ilişkisiyle sorgulayan üye değil misiniz siz ya
siz bu adamdan ayrılın. her şeyi sorgulamakla ilişki falan yürümez. adama acıyorum
durup durup konu açmaktan da yılmadınız
burda böyleyse adama kim bilir neler soruyordurEvet oymuş. Konu sahibi kesinlikle çok takıntılı biri. Daha evlenene kadar çok konu açar
Kendim icin sormadımsevgilisinin babasıyla ilişkisini, amcasının pavyon işletmesini dert eden, ilişkisiyle sorgulayan üye değil misiniz siz ya
siz bu adamdan ayrılın. her şeyi sorgulamakla ilişki falan yürümez. adama acıyorum
durup durup konu açmaktan da yılmadınız
Merhaba.. İki tarafta universite mezunu ama kadının isi daha garanti erkeginki freelancer tarzına daha uygun bi meslek. Uyumlu olur mu sizce bu cift? Gecim sıkıntısı cekmeden yasamak mumkun mu
sevgiliniz için mi sordunuz yoksa? babasıyla ilgili olan konuda da sevgiliniz için sormuştunuz hatta ileri giderek bize bela olur mu falan demiştinizKendim icin sormadım
O konuya bu kadar hakimseniz ikimizin de gayet iyi bi isi ve meslegi var yazdıgımı da okumussunuzdur diye dusunuyorum:)sevgiliniz için mi sordunuz yoksa? babasıyla ilgili olan konuda da sevgiliniz için sormuştunuz hatta ileri giderek bize bela olur mu falan demiştinizmaalesef ki konularınız aklımda kaldı.
bu konunuzda da kendi bencilliğiniz ve sevgilinizi kendinize uydurma gibi tuhaf bir duyguyla yazdığınızı klavyenin bu noktasından tahmin edebiliyorum :) o yüzden diyorum zaten; zavallı adam
ee o zaman neden meslek uyumu soruyorsunuz? ikinizin de işi 'gayet iyiyse' sorun yoktur? o zaman gidin mesleğinizden insanı bulun niye bu kadar yoruyorsunuz insanlarıO konuya bu kadar hakimseniz ikimizin de gayet iyi bi isi ve meslegi var yazdıgımı da okumussunuzdur diye dusunuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?