slm tam olarakl yaptığın işleri anlatabilirmisin hep merak ediyorum yönetici asistanı ne yapar ? normal bir ofis çalışanımıdır yada otel rezervasyon ,toplantı....vs işlerinimi ayarlaryönetici asistanı olarak çalışıyorum henüz 9 ay oldu 1200 alıyorum artı yol ve yemek
mimarım özel bir ofiste çalışıyorum 2.850 alıyorum + kendim evden dışarıya iş yapıyorum güzel bir gelirim oluyor çok şükürMerhaba kızlar ben çalıştığım işte ve yerde uzun dönemde kendimi yıpratabilen alternatifleri değerlendirmeyen bir muhasebeciyim. iktisat aöf 4. sınıfım üni devam ediyor. bu sebeple ön muhasebe diyebiliriz. tecrübem 5 yıl kadar 1760 TL net maaş alıyorum ve merak ediyorum piyasa nasıl sizlerde durum ne ?
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim canlar :*
slm tam olarakl yaptığın işleri anlatabilirmisin hep merak ediyorum yönetici asistanı ne yapar ? normal bir ofis çalışanımıdır yada otel rezervasyon ,toplantı....vs işlerinimi ayarlar
Merhaba kızlar ben çalıştığım işte ve yerde uzun dönemde kendimi yıpratabilen alternatifleri değerlendirmeyen bir muhasebeciyim. iktisat aöf 4. sınıfım üni devam ediyor. bu sebeple ön muhasebe diyebiliriz. tecrübem 5 yıl kadar 1760 TL net maaş alıyorum ve merak ediyorum piyasa nasıl sizlerde durum ne ?
ben cevap atiyim bari.. yeni başladım muhasebeye 1300+ mesai + yol olarak
bende iktisat 4 yıllık mezunum. ama eşim beni rahat yaşattığı için kariyer adına pek bir girişimim olmadı.ama şimdi özellikle çocuktan sonra kariyer yapmak için adım atmaya başladım satış destek sorumlusu görevi altında 1500 net maaşla çalışıyorum
yönetici asistanı olarak çalışıyorum henüz 9 ay oldu 1200 alıyorum artı yol ve yemek
mimarım özel bir ofiste çalışıyorum 2.850 alıyorum + kendim evden dışarıya iş yapıyorum güzel bir gelirim oluyor çok şükür
Ogretmenim 2350 maas 600 civari da ek ders aliyorum ek ders tatilde olmuyo donem icinde de kesinti olabiliyo
Merhaba kızlar ben çalıştığım işte ve yerde uzun dönemde kendimi yıpratabilen alternatifleri değerlendirmeyen bir muhasebeciyim. iktisat aöf 4. sınıfım üni devam ediyor. bu sebeple ön muhasebe diyebiliriz. tecrübem 5 yıl kadar 1760 TL net maaş alıyorum ve merak ediyorum piyasa nasıl sizlerde durum ne ?
yaz taılınde maaş dusmuo ek ders verılmıo ama maas aynı
hagisi guzel maasin dusmenesi mi ek dersin olmamasi migüzelmiş bu :)
Hagis
hagisi guzel maasin dusmenesi mi ek dersin olmamasi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?