Merhaba. Kısıler karıştı galiba :) dun yazmaya başladım ben ve 3 hf da 6 kg verdım demıstım. 92 ıle başladım şu an 86 yım dr um 26 kg yı 6-8 ayda verecegız dedı zaten .
1 ayda 9 kilo süper :))) ben 5800 vermiştim 1 ayda tebrik ediyorum canan karatay a tamamen olmasa da benziyor kesinlikle katılıyorum listeni benimle özelden paylaşabilirmisin sadece önerilen öğün ve yiyecekleri bende sana yollarım diğer bilgiler var bende zaten karşılaştırma yapmış oluruz istersen tabi
teşekkür ederim :)) gerçekten 1 ayda 9 kilo süper bencede :)) ama bu sistemi uygulayan kişiler için mutlaka belirtmeliyim ben kuralları asla esnetmiyorum. kontrolde bir bayana denk geldim 2 ayda 6 kilo vermiş ben neden sizin kadar veremedim diye şikayet etti. insanlar olayı kalori olarak görüyor maalesef. nasıl olsa kalorisi yok diye arada bir salatalık atarım ağzıma diye düşünüyor (bayanda böyle yapıyormuş). doktorda açıklamasını yaptı, arada bir salatalık bile yeseniz, vücut insülin salgılamaya başlar çok acıkıyorsanız öğünlerinizi arttırın ama arada asla yemeyin diye. ben kendi sistemimi kardeşime de uyguluyorum oda çok güzel sonuç alıyor.
ben ilk iki gün magnezyum sulfat kullandım bu bağırsak boşaltımı temizlenmesi ve vücudu 5 saatlik aralıklara hazırladığı için önemli. ilk 2 gün detoks yaptım. ilk gün bütün gün toplam gün boyu haşlanmış 1,5 kg patates ikinci gün 1,5 kg haşlanmış sebze. sonra 12 gün yağsız dönem. sabah kahvaltısında 2 tatlı kaşığı soyulmuş ayçekirdeği 4 tatlı kaşığı taze badem. öğlen 120 gr balık veya tavuk (göğüs) veya 75 gr (yeşil mercimek, fasulye, barbunya),istiridye mantarı yada taze kaşar protein olarak, 125 gr da sebze. akşam aynı sistem 130 gr protein 135 gr sebze ve her gün mutlaka 1 elma (bütün ağırlıklar çiğ olarak tartılmış olacak). 2 hafta sonunda her öğüne 1 kaşık zeytin yağı yada tereyağı eklendi, birde proteine koyun eti eklendi. benim listemde dana eti, beyaz peynir, yoğurt, maydonoz, balıklarda somon ton balığı, kuru soğan(yerine taze soğan veya arpacık soğanı var) yok maalesef. ama başkalarının listelerinde var. dediğim gibi amaç ve birinci öncelik sağlık ise yada yüksek miktarlarda kilo verilecek ise mutlaka doktora gidilmeli tabi eğer bütçe de müsait ise benim araştırmalarım sonucu en uygun rakam testler dahil 2500tl idi.
benim listemde maalesef çok alternatif yok ama taze soğan dereotu ve marullu yeşil mercimek salatası, fırında kaşarlı mantar(istiridye yada şitake olmamalı onlar proteine giriyor, normal kültür mantarı), yada firinda karaşarlı kabak gibi pratik yemekler bu diyet sırasında hayatımı kurtardı. birde limon asla yok yerine sadece elma sirkesi, himalaya ya da deniz tuzu
Teşekkür ederim cvp için protein oranlarımız aynı bende kaşar yok baklagiller yok yağ 3 kaşık bende 2 gün detox da patates yedim kolayıma geldi yağdız dönemim 14 gündü bende hiç kural dışına çıkmadım ayçekirdeğini de kabak çekirdeğiyle (iç bunlar)karıştırıp 5 tatlı kaşığı haftada 2 kez kullanıyorum
benzerlikler var :)) bende de sabah kabak çekirdeği ve ayçekirdeği veya hindi füme var ama badem+ayçekirdeği benimde kolayıma geliyor. farkliliklar da sistemin kişiye özel olmasını gösteriyor. bukadar sağlıklı beslenmeyle düzensiz beslenen herkez zayıflar bence ama metabolik sendromu olan ya da rahatsızlıkları olanlar için bu farklılıklar hayati... teşekkürler paylaşımlarınız için. bende burayı inceleyerek başlamaya karar verdim. tarafsızlığına güvendiğim tek site. umarım paylaşımlarımız herkese yardımcıolur
Bende hindi füme yiyorum :))) evet haklısın sağlık problemi olanın zaten kesinlikle dr kontrolünde yapması lazım hele ki ilaç kullanıyor ise peki badem oranını nasıl ayarladın badem yemek isterim çok severim
Bende aynı kişiye özelden de buradan da yazdım hiç cevap yok yoksa bende verirdim liste o yüzden ortaya laf atıp gidiliyorsa itimat etmemek lazım kilo fazlanız ne kadar başka şehirlere gitgel kontroller için zor olacaktır
Bu arada test ücretleri ayrı sistemin fiyatı ayrı
benim listemde 4 tatlı kaşığı taze badem ( semt pazarlarında oluyor) + 2 tatlı kaşığı ay çeğirdeği var. bademi tatlı kaşığı ile olçerek alıyorum. bir kaşığı 5-6 adet düşüyor
Çok pardon :))) maviay 01 le karıştırdım hem yoğunum hemde burayı takip etmeye çalışıyorum kusura bakma:))
Bende hindi füme yiyorum :))) evet haklısın sağlık problemi olanın zaten kesinlikle dr kontrolünde yapması lazım hele ki ilaç kullanıyor ise peki badem oranını nasıl ayarladın badem yemek isterim çok severim
Merhaba hindi füme marketlerde satılanlarmı? Tuzlu ve katkılı dıye cesaret edemedım siz hangısını kullandınız
Merhaba regl döneminde kg verebildinizmi? Benim ilk hf ma denk geldi 3 kg verdim ancak ikincisınde sanki 300 gr aldım ve o hf hıc vermedim. Moralim bozuldu biraz . Deneyimi olan yazabilirmi tşk
Evet ben dr a sordum o da füme yiyebilrsin dedi yoksa sabah sabah tavuk hindi yemem mümkün değil :))
Bu durum bendede oldu ama diğer hafta fazlasıyla verdim hiç takılma bu duruma
Yarin büyük gün:))doktorla ilk görüsmem olacak.Nihayet o gün geldi catti😊bilincli olmak adina söyleyip,,sorabilecegim seyler varmidir acaba.Tecrübeli arkadaslara sormak isterim.
Hadi hayırlı olsun seninde güzel kilo verme haberlerini alırız inşallah:)
kızlar neler yaptınız dıyete devammı ben devam edıyorum son 5 kılom kaldı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?