Metabolic Balance

1900 tl haric inde testler için para verdinizmi balıkesirde bu proram çok daha pahalı ayrıca sağolsun bir arkadaş yok benle arkadaşın diyet programı aynı gerek yok gitmenize falan dedi gerisi gelmedi tam gitmeye karar verdim öyle deyince vazgeçmiştim birdaha ne ses var ne soluk madem bi laf atıyorsun ortaya arkasında duracaksın bende çok sıkıldım ve başlamak istiyorum gerekirse izmir ya da bursaya gidecem çünkü balıkesirde bu iş pahalı

test ücreti içinde giden başka bir arkadaşım olmadıgı için kıyaslıyamadımaynı mı değil mi diye

Son düzenleme:
Merhaba ben metabolıc balance a baslıyalı 3 hf oldu 6 kg verdım .en önemlısı astımım vardı ılac kullanıyordum .Nerdeyse basladıgımdan berı ılaca gerek duymuyorum son derece rahatım
Mıktarlar az gıbı görünsede ınanın acıkılmıyor bol su ıcmek önemlı
Gelısmelerı yazmaya devam edecegım .diğer kısılere faydalı olması adına

Tecrübelerini yazanlara kendi adima tesekkür ediyorum.olumlu seyler okumak cok güzel,motive edici.Sanirim son bir hafta gibi bir süredir yeni seyler okuyabiliyoruzAyin 28'ini iple cekiyorum,baslayabilmek icin ve tecrübelerimi yazmak icin.

Lütfen m.b'yi yapan veya tamamlamis arkadaslar paylasimlariniza devam edin

Yarın kontrolüm var. Yürüyüşü soracağım
İlaveten dr kontrollerinde gelen kişiler arasında tıp doktorlarıda var. Yani onlarda metabolıc balancı uyguluyorlar

Arkadaşlar şuanda çevremden aldığım övgüleri görseniz keşke benim için 2 ayda hayat o kadar değişti ki inanamazsınız tamamen pozitif cıvıl cıvıl bir insan oldum iyiki başlamışım diyorum benim metabolic balance uygulayan ve sonrasında kilo almayan tanıdığımda var inşallah hepinîz aynı başarıya ulaşırsınız :)

Bende aynı kişiye özelden de buradan da yazdım hiç cevap yok yoksa bende verirdim liste o yüzden ortaya laf atıp gidiliyorsa itimat etmemek lazım kilo fazlanız ne kadar başka şehirlere gitgel kontroller için zor olacaktır
Bu arada test ücretleri ayrı sistemin fiyatı ayrı

Son düzenleme:
Bestemelodi umarim ben de senin gibi 1ay sonra ayni seyleri yazarim.benim bu programdan beklentim kilo vermekten cok sonrasinda kurallari dahilinde geri kolay kolay almamak.Cünkü her seferinde kiloyu bir sekilde verdim ama hep geri aldim(Yapan birkac kisiden birebir buna sahit oldum.O yüzden m.b'ye cok güveniyorum.hem saglik,hem ömür boyu incelik daha ne olsun :))

merhabalar

bende MB sistemini uzun süre araştırıp bu forumdan da çok inceleyip 1 ay önce başladım. Bir ayda 9 kilo verdim. başlangıç kilom 77kg şuan 68kg dayım. konuyla ilgili yazılanlara birçok noktada katılıyorum. metabolik balans gerçekten bir sağlık sistemi. mantığı Canan Karatay'ın sistemine çok yakın. Amaç sadece kilo vermekse mb kurallarını uygulayarak başka birisinin listesi ile de çok rahat kilo verirsiniz. Ben kendi doktoruma gelen bir kişinin listesini inceleme fırsatı buldum. listeler birbirine çok yakındı. sadece bayan benden kilolu ve yaşı daha yüksek olmasına rağmen benim listemde olmayan birçok şey onun listesinde vardı. Aynı doktora giden hastaların listelerinin benzer olduğunu düşünüyorum açıkçası. Doktor ziyaretine gittiğim günlerde şeker, tansiyon, siroz başlangıcı teşhisi konulan üç hastaya denk geldim, üçüde tedavi için mb uygulamaya başlamıştı. dediğim gibi ciddi bir sağlık sorununuz yoksa veya bütçeniz müsaitse değilse bir ay boyunca başkasının listesini deneyebilirsiniz. doktora sürekli gidip gelme kısmını dert etmenize gerek yok bence. kan verip test sonuçlara göre listenizi aldıktan sonra haftalık kontroller sadece kilo tartma işlemine dönüyor. eğer vereceğiniz kilo 30 kilo gibi ciddi bir rakamsa ozaman her hafta doktor kontrolünü işin ucunu bırakmamak için anlamlı olabilir.

Yarın kontrolüm var. Yürüyüşü soracağım
İlaveten dr kontrollerinde gelen kişiler arasında tıp doktorlarıda var. Yani onlarda metabolıc balancı uyguluyorlar

Merakla bekliyorum ben de kontrol sonucunu.

Kilo vermek icin hep az yada kisitli,yagsiz,tuzsuz yemedikmi hep.önemli olan dogru,saglikli,kalici vermek bence.

Merhaba 1 kg yagdan vermısım son hf yuruyuse ızın aldım ılaveten alkalı suda ıcebılırmısım umarım daha hızlanır.herseyden önemlisi astım krizleri bitti bu sabah bundan iyice emin oldum bu bile yeter bir şeyleri düzelttıgıne inanmam için

Bence eğer söylenilen şekilde uygularsan kesin aynı duyguları yazacaksın :)))

1 ayda 9 kilo süper :))) ben 5800 vermiştim 1 ayda tebrik ediyorum canan karatay a tamamen olmasa da benziyor kesinlikle katılıyorum listeni benimle özelden paylaşabilirmisin sadece önerilen öğün ve yiyecekleri bende sana yollarım diğer bilgiler var bende zaten karşılaştırma yapmış oluruz istersen tabi

Çok güzel haberler devamını diliyorum :)

Merhaba maşallah diyeyim ilk önce:)) çok sevindim rahatsızlıklarınızında geçmesine öğün gramajlarınızı örnek olarak yazabilirmisiniz mesela ben 74.100 le başladım balık yediğimde 130 gr balık yiyorsam yanında 135 gr sebze yiyorum daha yüksek kiloda ki kişiye miktar ne kadar artıyor onu merak ettim :)))))) d

Çok teşekkürler ben 92 kg basladım öğlen 125 gr balık 130 gr sebze makşamda 135 gr tavuk 140 gr sebze var bu durumda kg ııle alakalı degıl sıze göre daha fazla vermesı gerekıyordu sanırım yaş ve metabolızma hızımıle alakalı
Dr um etı arttırdıgınsa sebzeyı azalt dedı. Dısarda yedıgımde ekmek yemıyorum etı göz kararı yedıgım ıcın sebzeyı az yıyorum
Öğlen ve akşam bırer dılım cavdar ekmegı var dr kendısı verıyor ekmegı

Son düzenleme:

Ben kilo fazlaysa gramlarda fazladır diye düşünüyordum aslına bakarsanız ama anlaşılan çok fazla değil bende 6 dilim çavdar ekmeği var ama dr istersen sana bağlı dedi çoğunlukla yedim peki hiç sarkma oldumu vücudunuzda

4dılım ekmek ıyıymış:)
Sarkma için henüz erken 20 kg daha vereyım öyle yanıtlayayım. Sadece öncekı dıyetlerden tecrübem sarkma hiç olmadı

6 dilim 4 değil :) bencede gayet iyi :))
Ben şunu anlamadım önceki sayfalarda 82 yle başlayıp 62 ye indim yazmıştın diye gördüğümü hatırlıyorum 20 daha verip 42 yemi ineceksin nasıl yani bu yarıya bölünmek demek boy kaç ki birde bendeki bilgilerde eğer 20 kilo verdiniz ve daha fazlasını vermek istiyorsanız bir süre rahat döneme geçin diyor sen hala devam mı ediyorsun yoksa senin dr farklı mı söyledi kafam karıştı benim sarkmaları şu sebebden soruyorum 90 kilonun üstünde bir tanıdığım var 30 kg kadar vermek istiyor sarkmayı çok dert ediyor benim dr um hiç kırışıklık sarkma olmayacak dedi bende olmadı da hatta cildim her zamankinden daha güzel :)) ama ben 10 kg verdim 4 daha vericem hayatımdada dg hariç en fazla 75 gördüm tartıda ve bu kilo çok uzun zamandır yok ama tanıdığım hep çok kiloluydu onun için araştıyorum :)))
4dılım ekmek ıyıymış:)
Sarkma için henüz erken 20 kg daha vereyım öyle yanıtlayayım. Sadece öncekı dıyetlerden tecrübem sarkma hiç olmadı

Merhaba. Kısıler karıştı galiba :) dun yazmaya başladım ben ve 3 hf da 6 kg verdım demıstım. 92 ıle başladım şu an 86 yım dr um 26 kg yı 6-8 ayda verecegız dedı zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…