- 10 Ekim 2013
- 10
- 0
- 286
- 35
Bu diyete başlıyalı 8 gün oldu daha önce 4 diyetisyene gitmiştim ve çok zorlanarak kilo vermiştim ama bu diyette hiç acıkmıyorum canım hiç tatlı çekmiyor 77 kiloydum şu anda 74.6 kiloyum Ankara da Salih beye gidiyorum 3ay için peşin 1900 tl verdim ama şu an çok çok memnunum herkese tavsiye ediyorum boyum 1.62
1900 tl haric inde testler için para verdinizmi balıkesirde bu proram çok daha pahalı ayrıca sağolsun bir arkadaş yok benle arkadaşın diyet programı aynı gerek yok gitmenize falan dedi gerisi gelmedi tam gitmeye karar verdim öyle deyince vazgeçmiştim birdaha ne ses var ne soluk madem bi laf atıyorsun ortaya arkasında duracaksın bende çok sıkıldım ve başlamak istiyorum gerekirse izmir ya da bursaya gidecem çünkü balıkesirde bu iş pahalı
Bende aynı kişiye özelden de buradan da yazdım hiç cevap yok yoksa bende verirdim liste o yüzden ortaya laf atıp gidiliyorsa itimat etmemek lazım kilo fazlanız ne kadar başka şehirlere gitgel kontroller için zor olacaktır
Bu arada test ücretleri ayrı sistemin fiyatı ayrı
Yarın kontrolüm var. Yürüyüşü soracağım
İlaveten dr kontrollerinde gelen kişiler arasında tıp doktorlarıda var. Yani onlarda metabolıc balancı uyguluyorlar
Merhaba ben metabolıc balance a baslıyalı 3 hf oldu 6 kg verdım .en önemlısı astımım vardı ılac kullanıyordum .Nerdeyse basladıgımdan berı ılaca gerek duymuyorum son derece rahatım
Mıktarlar az gıbı görünsede ınanın acıkılmıyor bol su ıcmek önemlı
Gelısmelerı yazmaya devam edecegım .diğer kısılere faydalı olması adına
Bestemelodi umarim ben de senin gibi 1ay sonra ayni seyleri yazarim.benim bu programdan beklentim kilo vermekten cok sonrasinda kurallari dahilinde geri kolay kolay almamak.Cünkü her seferinde kiloyu bir sekilde verdim ama hep geri aldim(Yapan birkac kisiden birebir buna sahit oldum.O yüzden m.b'ye cok güveniyorum.hem saglik,hem ömür boyu incelik daha ne olsun :))
merhabalar
bende MB sistemini uzun süre araştırıp bu forumdan da çok inceleyip 1 ay önce başladım. Bir ayda 9 kilo verdim. başlangıç kilom 77kg şuan 68kg dayım. konuyla ilgili yazılanlara birçok noktada katılıyorum. metabolik balans gerçekten bir sağlık sistemi. mantığı Canan Karatay'ın sistemine çok yakın. Amaç sadece kilo vermekse mb kurallarını uygulayarak başka birisinin listesi ile de çok rahat kilo verirsiniz. Ben kendi doktoruma gelen bir kişinin listesini inceleme fırsatı buldum. listeler birbirine çok yakındı. sadece bayan benden kilolu ve yaşı daha yüksek olmasına rağmen benim listemde olmayan birçok şey onun listesinde vardı. Aynı doktora giden hastaların listelerinin benzer olduğunu düşünüyorum açıkçası. Doktor ziyaretine gittiğim günlerde şeker, tansiyon, siroz başlangıcı teşhisi konulan üç hastaya denk geldim, üçüde tedavi için mb uygulamaya başlamıştı. dediğim gibi ciddi bir sağlık sorununuz yoksa veya bütçeniz müsaitse değilse bir ay boyunca başkasının listesini deneyebilirsiniz. doktora sürekli gidip gelme kısmını dert etmenize gerek yok bence. kan verip test sonuçlara göre listenizi aldıktan sonra haftalık kontroller sadece kilo tartma işlemine dönüyor. eğer vereceğiniz kilo 30 kilo gibi ciddi bir rakamsa ozaman her hafta doktor kontrolünü işin ucunu bırakmamak için anlamlı olabilir.
Merhaba 1 kg yagdan vermısım son hf yuruyuse ızın aldım ılaveten alkalı suda ıcebılırmısım umarım daha hızlanır.herseyden önemlisi astım krizleri bitti bu sabah bundan iyice emin oldum bu bile yeter bir şeyleri düzelttıgıne inanmam için
merhaba ben doktorumdan cok memnunum ve hıpotroıdı hastasıyım yanı metabolızmam cok calısmıyor ve tsh hormonum cok yuksektı 82 kılodan suanda 62 kıloyum ve devam edıyorum 2 aylık program 1050 dolar + kdv ve bu verecegın kılo arttıkca fıyatta artıyor 2 aylık program 10 seans suruyor buda ayda 2 defa doktora gıdersen 5 aya tekabul edıyor.Ben hem kılolardan kurtuldum hem saglıgımı duzeltmeye basladım tsh hormonum 4.50 den 1,54 e dustu dıyete basladıgımdan berı duzenlı adet goruyorum ve pıkos hastasıydım kıstlerım erıdı hem saglıklı hem de kılodan kurtulmak ıstıyorsan kesınlıkle tavsıye ederım.
Çok teşekkürler ben 92 kg basladım öğlen 125 gr balık 130 gr sebze makşamda 135 gr tavuk 140 gr sebze var bu durumda kg ııle alakalı degıl sıze göre daha fazla vermesı gerekıyordu sanırım yaş ve metabolızma hızımıle alakalı
Dr um etı arttırdıgınsa sebzeyı azalt dedı. Dısarda yedıgımde ekmek yemıyorum etı göz kararı yedıgım ıcın sebzeyı az yıyorum
Öğlen ve akşam bırer dılım cavdar ekmegı var dr kendısı verıyor ekmegı
4dılım ekmek ıyıymış:)
Sarkma için henüz erken 20 kg daha vereyım öyle yanıtlayayım. Sadece öncekı dıyetlerden tecrübem sarkma hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?