Listenizi özelden bana yollarmısınız. Bende 16 aralık ta başladım eğer listeler aynıysa bende isyenle paylaşırım
Merhabalar
Bende Pazartesi gitmeyi planlamıştım fakat şimdi kararsızım. Listeleri karşılaştırdınızmı aynımı acaba, aynı ise banada gönderebilirmisiniz. Birde ilk 2 gün magnezyum tablet verdiklerini duydum, böyle birşey varmı , şimdiden teşekkürler
fiyat almanyada 400 euro civari daha pahali yapan yok burda.
kan verme test yapilmasi isin yalani neden derseniz.
biz iki arkadas baska bir arkadasimizin tavsiye üzerine basvurduk,
bize program anlatildi ve ödememizi yaptik kan verdik.
ertesi gün kan sonuclari geldi.
ve uygulanacak programda dosya halinde verildi.
baktik hic bir akraba bagi olmayan arkadasim ve benim listem tipa tip ayni
sasirdik kan verdik kana göre liste cikacakti ve hepsinin ayni olmasi sacma geldi
arkadasim 35 kg hedefledi ben ise 12 kg vermeyi hedefledim.
neyse uzatmayim bize tavsiye eden arkadasa elimizdeki listeyle gittik
karsilastirma yapmak icin. baktik ondakide ayni liste
kahvalti öglen aksam yemegi ayni menü listeleri.
yani biz bilseydik böyle sonuc cikacagini bize tavsiye eden arkadasdan listeyi fotokopi yapar ve uygulardik paramiz cebimizde kaldirdi.
burda en iyi olan sürekli kontrol altinda olman ve kisiyi motive etmeleri.
sabir gerektiren uzun bir sürec
ama en güzel yani acikmadan zayiflamak bazen menüyü bitiremiyorsun mesela.
türkiyede cok pahali imis, insanlar kendine kanina özel liste verilecek saniyor ama öyle degil.
cok kilon varsa sadece yediklerinin grami düsüyor ama yiyecekler ayni
birde 5 saat hic yemiyorsun en az 3 litre su icmen sart
ben 12 kg verdim 2 bucuk ayda
arkadasim 2 bucuk ayda 17 kg verdi halada devam ediyor.
onun yaglari cok oldugu icin daha cok verdi.
isteyene listeyi yollarim.
paraniza yazik!
Merhabalar
Bende Pazartesi gitmeyi planlamıştım fakat şimdi kararsızım. Listeleri karşılaştırdınızmı aynımı acaba, aynı ise banada gönderebilirmisiniz. Birde ilk 2 gün magnezyum tablet verdiklerini duydum, böyle birşey varmı , şimdiden teşekkürler
Malesef liste yollamadı arkadaş karşılaştıramadım aslında kısa bir özet geçmek istiyorum ama bu ara hiç vakit yok bence kesinlikle dr a gidin aynı liste olableceğini çok sanmıyorum daha önce ki araştırmalarımda farklı yiyeceklet yiyenleri okumuştum belki ana kurallara uyarak da kilo verilebilir bir arkadaşım benden listeleri aldı o denesin başkasına da uyuyor mu anlayacağım benim 3 hafta bitiyor 4,5 kilo verdim hiç acıkmadım ekmekte meyvede yiyorurum magnezyum tablet vermedi bana 2günlük detox un ilk akşamı magnesie calcinee diye bir tozvar 3 ölçek suya katıp içtim liste yazamıyorum buraya elimde 25 sayfalık bilgi var artı drun anlatımları vaktim olursa yazarım çok uzun çünkü ama bence kesinlikle dr a gidin
Malesef liste yollamadı arkadaş karşılaştıramadım aslında kısa bir özet geçmek istiyorum ama bu ara hiç vakit yok bence kesinlikle dr a gidin aynı liste olableceğini çok sanmıyorum daha önce ki araştırmalarımda farklı yiyeceklet yiyenleri okumuştum belki ana kurallara uyarak da kilo verilebilir bir arkadaşım benden listeleri aldı o denesin başkasına da uyuyor mu anlayacağım benim 3 hafta bitiyor 4,5 kilo verdim hiç acıkmadım ekmekte meyvede yiyorurum magnezyum tablet vermedi bana 2günlük detox un ilk akşamı magnesie calcinee diye bir tozvar 3 ölçek suya katıp içtim liste yazamıyorum buraya elimde 25 sayfalık bilgi var artı drun anlatımları vaktim olursa yazarım çok uzun çünkü ama bence kesinlikle dr a gidin
Benım anlamadıgım lıste gonderıcem dıyor arkadas kımseyle paylasmıyor cevremde bu programa devam eden arkadaslarım var ve hıcbırımızın lıstesı aynı degıl sadece gramajlar kıloya gore degısıyor ama lıstelerımız coooook farklı mesela bem ınek sutu yogurdu peynırı yıyemıyorum arkadasım yıyor ben nane maydanoz karpuz kayısı yıyemıyorum arkadasım yıyor bence gıtmek ısteyen dr kontrolunde yapsın metabolızmanızı altust edıp baska kısılerın lıstelerı ıle baslamayın daha cok kılo alırsınız benım fıkrım tabı.INSANLAR SAGLIGI ICIN PARA VERMEYE KORKUYOR FAKAT GIDIP 1.500-2.000 TL LIK TELEFONA PARA VERIRKEN HIC DUSUNMUYORLAR.Arkadaslar samımıyetımle soyluyorum su 3 ayda saglıgımda oyle degısıklıkler oldu kı TSH hormonum 3.99 du sımdı 1.54 e dustu yumurtalıklarımda kıstlerım vardı hepsı erıdı hormon tahlılımde hıc ıyı degıldı sımdı hersey normal onceden 3-4 ayda bır adet olurdum sımdı 3 aydır duzenlı adet oluyorum Bu program butun vıcudunuzu bastan asaga yenılıyor.Olumsuz yorumlara kulak asmayın bana ornek arkadasım oldu o uyguladı ve saglıgına kavustu bende onu gorerek basladım ıyıkıde basladım saglıgım duzeldıı ve kılolarm gıttı.
doktor ismi verebilirmisiniz ???
Benım anlamadıgım lıste gonderıcem dıyor arkadas kımseyle paylasmıyor cevremde bu programa devam eden arkadaslarım var ve hıcbırımızın lıstesı aynı degıl sadece gramajlar kıloya gore degısıyor ama lıstelerımız coooook farklı mesela bem ınek sutu yogurdu peynırı yıyemıyorum arkadasım yıyor ben nane maydanoz karpuz kayısı yıyemıyorum arkadasım yıyor bence gıtmek ısteyen dr kontrolunde yapsın metabolızmanızı altust edıp baska kısılerın lıstelerı ıle baslamayın daha cok kılo alırsınız benım fıkrım tabı.INSANLAR SAGLIGI ICIN PARA VERMEYE KORKUYOR FAKAT GIDIP 1.500-2.000 TL LIK TELEFONA PARA VERIRKEN HIC DUSUNMUYORLAR.Arkadaslar samımıyetımle soyluyorum su 3 ayda saglıgımda oyle degısıklıkler oldu kı TSH hormonum 3.99 du sımdı 1.54 e dustu yumurtalıklarımda kıstlerım vardı hepsı erıdı hormon tahlılımde hıc ıyı degıldı sımdı hersey normal onceden 3-4 ayda bır adet olurdum sımdı 3 aydır duzenlı adet oluyorum Bu program butun vıcudunuzu bastan asaga yenılıyor.Olumsuz yorumlara kulak asmayın bana ornek arkadasım oldu o uyguladı ve saglıgına kavustu bende onu gorerek basladım ıyıkıde basladım saglıgım duzeldıı ve kılolarm gıttı.
cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. eğer fırsat bulup birara detaylarıda paylaşırsanız çok sevinirim. siz hangi doktora gitmiştiniz. verilmek istenen kiloya göre ücret uygulaması farklılık gösteriyor biliyorum ama ücreti ve süreyide paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler
teşekkür ederim hala devam ediyorum toplamda 32 kg verdim doktorum izmirde gökalp müstecaplıoğlu alsancakta çok memnunum
Zayıflamagençleştirme.com buradan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz..
kızlar hepınız metabolık balance bıraktınızmı kımse bırsey paylasmıyor
canım merhaba :)
bende izmirdeyim ve başlamak istiyorum
nasıl doktorun ?
kaç kilodan kaça düştün
ne kadar sürede?
ve kaça maloldun ?
Doğduğumdan beri kiloluyum ve gerçekten sıkıldım
Bana bunların cevabını verirsen inan çok mutlu olucam :)
merhaba ben doktorumdan cok memnunum ve hıpotroıdı hastasıyım yanı metabolızmam cok calısmıyor ve tsh hormonum cok yuksektı 82 kılodan suanda 62 kıloyum ve devam edıyorum 2 aylık program 1050 dolar + kdv ve bu verecegın kılo arttıkca fıyatta artıyor 2 aylık program 10 seans suruyor buda ayda 2 defa doktora gıdersen 5 aya tekabul edıyor.Ben hem kılolardan kurtuldum hem saglıgımı duzeltmeye basladım tsh hormonum 4.50 den 1,54 e dustu dıyete basladıgımdan berı duzenlı adet goruyorum ve pıkos hastasıydım kıstlerım erıdı hem saglıklı hem de kılodan kurtulmak ıstıyorsan kesınlıkle tavsıye ederım.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
Peki hangi doktora gittin
verdiğin 20 kiloyu kaç ayda verdin ?
bide diyete uymak zor mu? yani her denilene uydun mu, arada kaçamakların oldu mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?