Metabolic Balance

Listenizi özelden bana yollarmısınız. Bende 16 aralık ta başladım eğer listeler aynıysa bende isyenle paylaşırım

Merhabalar

Bende Pazartesi gitmeyi planlamıştım fakat şimdi kararsızım. Listeleri karşılaştırdınızmı aynımı acaba, aynı ise banada gönderebilirmisiniz. Birde ilk 2 gün magnezyum tablet verdiklerini duydum, böyle birşey varmı , şimdiden teşekkürler

bende izmırde 3 aydır devam edıyorum 9 kılo verdım lısteler aynı degıl harkezın farklı benım arkadasım 8 ayda 42 kılo verdı onunla lıstemz cok farklı gramajlarda farklı verdıklerı yyeceklerde cok farklı ozelden lıstelerınızı gonderırsenız sevınırım

Merhaba

bende listeyi rica edebilirmiyim, mümkünse.

tesekkürler....

Malesef liste yollamadı arkadaş karşılaştıramadım aslında kısa bir özet geçmek istiyorum ama bu ara hiç vakit yok bence kesinlikle dr a gidin aynı liste olableceğini çok sanmıyorum daha önce ki araştırmalarımda farklı yiyeceklet yiyenleri okumuştum belki ana kurallara uyarak da kilo verilebilir bir arkadaşım benden listeleri aldı o denesin başkasına da uyuyor mu anlayacağım benim 3 hafta bitiyor 4,5 kilo verdim hiç acıkmadım ekmekte meyvede yiyorurum magnezyum tablet vermedi bana 2günlük detox un ilk akşamı magnesie calcinee diye bir tozvar 3 ölçek suya katıp içtim liste yazamıyorum buraya elimde 25 sayfalık bilgi var artı drun anlatımları vaktim olursa yazarım çok uzun çünkü ama bence kesinlikle dr a gidin

Son düzenleme:

cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. eğer fırsat bulup birara detaylarıda paylaşırsanız çok sevinirim. siz hangi doktora gitmiştiniz. verilmek istenen kiloya göre ücret uygulaması farklılık gösteriyor biliyorum ama ücreti ve süreyide paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler

Benım anlamadıgım lıste gonderıcem dıyor arkadas kımseyle paylasmıyor cevremde bu programa devam eden arkadaslarım var ve hıcbırımızın lıstesı aynı degıl sadece gramajlar kıloya gore degısıyor ama lıstelerımız coooook farklı mesela bem ınek sutu yogurdu peynırı yıyemıyorum arkadasım yıyor ben nane maydanoz karpuz kayısı yıyemıyorum arkadasım yıyor bence gıtmek ısteyen dr kontrolunde yapsın metabolızmanızı altust edıp baska kısılerın lıstelerı ıle baslamayın daha cok kılo alırsınız benım fıkrım tabı.INSANLAR SAGLIGI ICIN PARA VERMEYE KORKUYOR FAKAT GIDIP 1.500-2.000 TL LIK TELEFONA PARA VERIRKEN HIC DUSUNMUYORLAR.Arkadaslar samımıyetımle soyluyorum su 3 ayda saglıgımda oyle degısıklıkler oldu kı TSH hormonum 3.99 du sımdı 1.54 e dustu yumurtalıklarımda kıstlerım vardı hepsı erıdı hormon tahlılımde hıc ıyı degıldı sımdı hersey normal onceden 3-4 ayda bır adet olurdum sımdı 3 aydır duzenlı adet oluyorum Bu program butun vıcudunuzu bastan asaga yenılıyor.Olumsuz yorumlara kulak asmayın bana ornek arkadasım oldu o uyguladı ve saglıgına kavustu bende onu gorerek basladım ıyıkıde basladım saglıgım duzeldıı ve kılolarm gıttı.

doktor ismi verebilirmisiniz ???

Ben dün aynı zamanda bu sitede üye olan ve tanışıp görüştüğüm bir arkadaşım var çevremde tek yapan o olduğundan ve çok memnun olduğundan başlamaya karar vermiştim onu aradım kesinlikle liste aynı değil mesela o soya yiyomuş bende yok ona keçi yoğurdu yasakmış bende var mandalina yasakmış bende var başka listelerde incelemîş kesinlikle aynı değil dedi

Rica ederim dr ismi buraya yazmayacagım isterseniz özelden yollarım istanbul etiler de bir dr eğer nakit ödeme yaparsanız indirim şansınızı deneyin bana 1100 dolar demîşlerdi nakit 1850 ödedim test hariç fiyat 10 12 kg vermek istiyorum dr 2 aylık süre dedi ama şunuda ekledi eğer devam etmek istersen ücretsiz gelebilirsin belki çok kilom olsa farklı derdi orasını bilemiyorum inşallah 2 ayda bitiririm ayın 16 sında 1 ay olacak 4900 verdim şuana kadar ilk günler daha hızlı gidiyordu geçen hafta yağ eklemeye başlayınca biraz yavaşladı dr söylemişti zaten 1 ayı 5 kg ile bitirsem bile çok iyi bir rakam ben daha önce dukan diyeti de yapmıştım o dönemde ilk ay 5300 vermiştim meyvemi ekmeğimi bile yiyorum of bitsede kurtulsam demiyorum zor bir dönem yaşamama rağmen motivasyonum çok iyi yani aslında hiç diyet yapacak bir ortamda olmama rağmen metabolic balance bana hiç zor gelmedi inşallah sizlerde aynı başarıyı yakalarsınız

Son düzenleme:
teşekkür ederim hala devam ediyorum toplamda 32 kg verdim doktorum izmirde gökalp müstecaplıoğlu alsancakta çok memnunum
Zayıflamagençleştirme.com buradan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz..

canım merhaba :)
bende izmirdeyim ve başlamak istiyorum
nasıl doktorun ?
kaç kilodan kaça düştün
ne kadar sürede?
ve kaça maloldun ?

Doğduğumdan beri kiloluyum ve gerçekten sıkıldım
Bana bunların cevabını verirsen inan çok mutlu olucam :)

merhaba ben doktorumdan cok memnunum ve hıpotroıdı hastasıyım yanı metabolızmam cok calısmıyor ve tsh hormonum cok yuksektı 82 kılodan suanda 62 kıloyum ve devam edıyorum 2 aylık program 1050 dolar + kdv ve bu verecegın kılo arttıkca fıyatta artıyor 2 aylık program 10 seans suruyor buda ayda 2 defa doktora gıdersen 5 aya tekabul edıyor.Ben hem kılolardan kurtuldum hem saglıgımı duzeltmeye basladım tsh hormonum 4.50 den 1,54 e dustu dıyete basladıgımdan berı duzenlı adet goruyorum ve pıkos hastasıydım kıstlerım erıdı hem saglıklı hem de kılodan kurtulmak ıstıyorsan kesınlıkle tavsıye ederım.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
Peki hangi doktora gittin
verdiğin 20 kiloyu kaç ayda verdin ?
bide diyete uymak zor mu? yani her denilene uydun mu, arada kaçamakların oldu mu :)

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
Peki hangi doktora gittin
verdiğin 20 kiloyu kaç ayda verdin ?
bide diyete uymak zor mu? yani her denilene uydun mu, arada kaçamakların oldu mu :)

4 ay surdu halada devam edıyor dıyetım uymak zordegıl kacamagım olmadı sadece 5 saat ara ıle 3 ogun beslenıyorsun yemek bıttıkten sonra sıvı tukete bılıyorsunuz amama 5 saat yemek yemıyorsunuz

Pek kimseler yazmıyor takip ettıgım kadarıyla ama yınede yazmak istedim.28 subata bir randevu aldım.önce doktorla görüşüp sonrada hersey yolunda giderse hemen başlamak istiyorum.
M.b yapan arkadaslar yazarsa benim gibi baslayacak olanlara aydınlatıcı olur kesınlikle.

Bu diyete başlıyalı 8 gün oldu daha önce 4 diyetisyene gitmiştim ve çok zorlanarak kilo vermiştim ama bu diyette hiç acıkmıyorum canım hiç tatlı çekmiyor 77 kiloydum şu anda 74.6 kiloyum Ankara da Salih beye gidiyorum 3ay için peşin 1900 tl verdim ama şu an çok çok memnunum herkese tavsiye ediyorum boyum 1.62

Herkese merhaba
Ben diyete hala devam ediyorum bugün 2 ayım doluyor bu süreçte 9700 gram verdim 2 hafta öncesi ölçümlerime göre göbek 15 kalça 7 bacak 5 cm inceldi bacaklarım çok ince zaten aslında 10 kg vermekti hedefim fakat bu kadar rahat zormanlanmadan verince biraz daha vermeye karar verdim ben düşünen herkese tavsiye ediyorum hiç acıkmadım canım hiç tatlı çekmedi hayatımda ki en zevkli diyet diyebilirim :) konuya çok yazamıyorum kusura bakmayın kısaca bilgi vereyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…