Metabolic Balance

Neden 12 mart liste birkaç gün içinde çıkıyor o tarihemi hazırladın kendini

Merhaba hanımlar,
01.03.2014'de başladım metabolic balance a.... bugün 3. günüm.
İnsülin direncim çok yüksekti ve yaptığım diyetlerin hiç biri sonuç vermiyordu.
Yiyeceklerimi sürekli yanımda taşıyorum artık.
garip bir şekilde acıkmıyorum.
Üstelik bugün uyhu nöbeti de yaşamadım.
2. gün inanılmaz şiddetli baş ağrım oldu ama bugün daha iyiydim.
ilerleme durumumu sizlerle paylaşacağım.
Umarım yaza kadar fazla fazla olan kilolarımla vedalaşabilirim.

Kolay gelsin :)

bende dıyete baslamadan once 44-46 bedendım sımdı 38 beden oldum kıyafetlerımın hıcbırı olmuyor bırkactane kıyafet aldım ıdareten 5 kılomuda verdıkten sonra bakıcam artık bu kıloyuda verdıkten sonra bebek tedavım baslıycak ben fıt gorunmek ıcın degıl kadın dogumun onerısı ıle basladım bu dıyete ve ıyı sonuc aldım ama tedavı sonrası hamıle kalırsam tekrar hamılelık kılosu alırım sanırım...

Çok güzel zayıflamışsın :) inşallah hayırlısıyla hamilede kalırsın hamilelikte kilo alsanda sorun edecek birşey yok artık formülü biliyorsun iyiki önermiş dr un her açıdan faydası var zaten kilo gider sağlık gelir :)

Tesekkur ederım saglıgım duzeldı ınsallah hamıle kalırım:)))

listeler aynımı değil mi bilmem ama size katılıyorum bu kadar paraya tabi destek olacaklar bana verseler 24 saat nöbet tutarım valla şaka bir yana işe yaraması çok iyi tabi parası olan versin değer verdiğin kilolara benim gibi parası olmayanlar ve merak edenler için bu sayfada biri baya bilgi vermiş ne yiyeceksin nasıl yapacaksın baştan 2 gün bildiğin dedoks birde hap içiyormuşsun bütün ne var ne yok çıksın diye sanırım müsil tarzı bir şey neyse 2 günde resmen aç kalıyorsun onun için o ilk hafta verilen kilolar çok oluyor sonra anladığım kadarıyla bildiğin diyet sağlıklı beslenme vs. gerisini burdan merak edenler incelesin ama işin güzel tarafı sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ee okadar para verince birde yapmazsan olmaz zaten listene uymazsan herşey boşa gider ama zorlandığın noktada da dr koçluk yapması tabi süper ki diyette en zorlandığımız şey motivasyon bence diyeti kolaylaştıranda bu sevdiğimiz birinin hele de bu doktorunsa nasıl etki edeceğini hepimiz biliriz ne yapalım artık bizde kendi balans ayarımızı kendimiz yapcez hepimize kolay gelsin
http://metabolik-balans.blogspot.com.tr/2011/05/ilk-beslenme-programm-menum.html

Kızlar bende bu diyete basladm 2 sene öncede yapmıstm aynı diyeti 10 kilo vermistm smdi tekrar basladm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Metabolik balansa bende başladım bugün 2.günüm az önce metabolik balansla ilgili olumsuz şeyler okudum moralim bozuldu.denilene göre herkese aynı listeyi veriyorlarmış?????

Benm listemde badem falan yok mesela yani herkesn aynı diildr yaa ama bilemicem..

Ben yeni basladm canm bi hafta bile olmuyo :)

merhaba kızlar herkese kolay gelsin. ben 2 haftadır, bir web sitesi kullanıyorum. faydaları ise müthiş, hem de ücretsiz, kesinlikle kullanmanızı öneririm:REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…