Metabolic Balance

Kizlar listelerinizi bizimle paylasabilir misiniz acaba bu sistem benim aklima çok yatti fakat şu ara maddi olarak bunu karsilayamam。Listelerinizden paylasirsaniz bizde deneriz faydasi olur belki :)

arkadaşlar 1 mayıs da başladığım programımın bu gün itibariyle sonucunu aldım... 7.5 kilo verdim. bundan sonra ayda 3-4 kilo arası vermem gerekiyor.hayırlısı.

arkadaşlar 1 mayıs da başladığım programımın bu gün itibariyle sonucunu aldım... 7.5 kilo verdim. bundan sonra ayda 3-4 kilo arası vermem gerekiyor.hayırlısı.

bende yarın başlıcam bugün aldım programı bakalım bn ne kadar vericem kolaymı zorluk ççekiyormusun cnm :44::44:

bende yarın başlıcam bugün aldım programı bakalım bn ne kadar vericem kolaymı zorluk ççekiyormusun cnm :44::44:

listenize uyarsanız sorun olmuyor. başlarda biraz zorlandım ama on gün sonra alıştım. kilo verdikçe sabrınız artıyor. kolaylıklar dilerim.

arkadaşlar,

daha önce de söylediğim gibi 1 mayıs da başladım diyete ve an itibariyle 12 kilo verdim. Gayet istikrarlı gidiyor. herkese kolaylıklar dilerim.

Arkadaslar birincisi ankarada gideb ilecegim yer varmi gidip faydasini goren ikincisi bu diyetler ozel yemeklermi yapiliyor katimi diyetler

Arkadaslar lutfen 1gunluk diyetinizi yazarmisiniz

Diyet listeleri vermiş olduğunuZ kanın neticesinde kişiye göre veriliyor her kişiye ayrı şeyler veriliyor her öğün için 3 seçenek var benim kahvaltım 1.seçenek 90 gr hindi göğsü 110 gr sebze 1 dilim Çavdar'ın ekmeğiydi 2.seçenek 180 gr yoğurt 200gr sebze 3.seçenek 1 elma 9 kaşık bademde
Öğlen mantar yada tavuk yada baklagil yanında sebze
Akşam balık yada et yada beyaz peynir günde 1 elma mecburi
Gün içinde aynı tür protein tekrar alınmayacak
Öğünler arası beş saat olmalı
Bu diyet kişiye özel benim şekerim kolesterolüne göre düzenlendi herkesin ayrı bir listesi var ben bu listeyi fikir sahibi olmanız için yazdım umarım kilo problemi olan herkes en kısa zamanda kurtulur hepinize kolay gelsin

Arkadaslar birincisi ankarada gideb ilecegim yer varmi gidip faydasini goren ikincisi bu diyetler ozel yemeklermi yapiliyor katimi diyetler

merhaba, 1 mayıs diyete başlama tarihim.. bu gün itibariyle 17 kilo verdim, 94 kilo dan 77 e indim. ankara da dr nezir çelik e gidiyorum. (533 161 25 67) Hiç spor yapmadım. on gündür haftada bir kaç gün yarım saat yürüyorum. ilk günler kendinize özel hazırlık yapıyorsunuz. sonrası daha kolay oluyor. ilk görüşme ve muayenede ücret ödenmiyor. randevu alıp görüşmenizi tavsiye ederim.

merhaba. ben bu diyete başlamıştım gayet güzel kilo vermiştim ama dayanamdım bıraktım.
bir kaç sorum var:
1- elimde listem var sizce devam etsem ona olur mu?
2- iki günlük evreyi yapmak zorunda mıyız? resmen onu yapmamak için başlamıyorum
3- tatlı yemeden nasıl duruyorsunuz?

şu an pek bakan yok bu foruma galiba keşke birileri olsa da konuşabilsek ben de callanetics egzersizlerini yapmaya karar vermiştim orayı okurken gördüm burayı dukan dukan ekspress derken araştırayım dedim parmak izi gibi kişiye özel bir ömür kullanılabilir herkesin metabolizmasına göre ve herşeyden önemlisi adını aldığı gibi metabolizmayı düzenleyip hastalıkları da düzeltebiliyor deyince cazip geldi fiyatı şu an 1050 dolar ve kan tahlilleriniz yapılıp değerlerinize göre yapılıyor ben ayın 15 inden sonra maaşı alıp gitmeyi planlıyorum ama dediğim gibi birileri olsa da süreçte motive etsek birbirimizi dukanın etleri zorlamaya başladı inşallah birileri görür de arkadaşlık eder bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…