Metabolic Balance

bugün tahlillerim için kan verdim ayın 16 sında doktorum randevu verdi bakalım nasıl olucak sabırsızlanıyorum

Dr a fln gitmedim, testleri de yaptırmadım, buradan okuduklarımdan anladığım kadarı ile 2 gündür bu diyeti yapıyorum.
Uygulayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
İki gündür yediklerimi yazayım, hatam varsa düzeltin lütfen.
Dün:
Sabah:1 dl protein ekmeği
1 yumurta
Domates-salatalık
1 elma

Öğle: ton balıklı salata (light)
1 dl protein ekmeği
1 elma

Akşam: 1 parça tavuk bonfile
Ufak kase salata
1 dl protein ekmeği
1 elma

Bugün:
Sabah: 1 dl protein ekmeği
2 dl hindi füme
Domates salatalık
1 mürdüm eriği

Öğle: 1 dl tavuk bonfile
1 dl protein ekmeği
Domates salatalık
1 armut

Akşam: 1 parça somon balığı
1 dl protein ekmeği
Haşlanmış kabak- havuç garnitür
1 elma

Öğünler arasında 5 saat bıraktım,şekersiz bitki çayı ve kahve içtim.yalnız kahveyi sütsüz içemediğimden süt ilave ettim.bol bol da su içtim.

Caiz midir? Hatam var mı ya da bana çneriniz var mı arkadaşlar? Sevgiyle kalın :)

merhaba ben 6 hafta oldu başlayalı 6 kilo verdim =) bi 8 kilom daha var bu ay sonuna kadar sıkı dönemim devam edicek belki bi 3 kilo daha veririm ama siz ne yaptınız bitirdiniz mi hiç durdugu vucudunuzun alıştıgı tepki vermedigi oldumu ben 1,57 boyunda 57,5 kilodayım suan bilgilendirrseniz çok sevinirim

Merhaba bende 7 haftada7 kilo verdim ama daha da verrmiyim biomiorum durmasindan korkuyorum cunku dah once yaptim kilo verdim biraktim ve aldim bu sefer istikrarliyim ancak bu ayin sonunda siki donem bitiyor bana yardimci olurmusunuz lutfen duruyor mu kilo verme rahtlamada kilo veriyor musunuz?

Bu programı kilo almak içinde uygulayabilir miyiz,bilginiz var mı acaba?

Merhaba rica etsem listeyi bana yollayabilirmisiniz… tesekkur ederim…. mehtaptunca@gmail.com

Merhaba ben Mehtap rica etsem listenizi bana gonderebilirmisiniz…. mehtaptunca@gmail.com simdiden tesekkurler

Kızlar listeler aynıysa bende almak isterim doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorum

kızalr canlarım benim bi önerim var bu listeyi burada açık açık paylassanız nasıl olur yaa .s herkes bakardı yani .

arkadaşlar merhaba,

ben de pazartesi günü ilk görüşmeye gideceğim. yakın tanıdığım 17 kilo verdi bu yöntemle. onun tavsiyesi ile merak ettim araştırdım ve hiç kilo veremedim diyen yok. açıkçası merak ediyorum. sizlerin yorumlarını okumak da iyi geldi. ben de isterseniz sizinle paylaşırım deneyimlerimi. herkese kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…