Metabolic Balance

bende bu hafta başlıycam kısmetse kan sonuclarımı falan bu aksam yollayıp diyetimi bekleyeceğim. doktorum istanbuldan Zekeriya GÜR. İnşallah başarırım 40 kilo vermek istiyorum. gelişmeleri yazarım

epril, ben de yeni başladım.. gelismeleri merak ediyorum.. benim de 25 kilom var.. ben iyi başladım. bakalım seninki nasıl olacak..

doktorumu degiştirdim ankaradan bir doktor ile başladım bu yola. haftasonu diyet programım gelecek elime cumartesi nasipse başlıycam . inşallah başarırırz nefertityy. gecrekten çok istiyorum bunu

nefertityy siz nerde başladınız ve ne kadar süre oldu. kaç kilo verdiniz. burdan yazısırsak daha cok motive oluruz diye düşünüyorum

nefertityy siz nerde başladınız ve ne kadar süre oldu. kaç kilo verdiniz. burdan yazısırsak daha cok motive oluruz diye düşünüyorum
canım ankarada hangi doktora gidiyorsun? annem de gidecek de, bize referans olur. ben izmirdeyim. ankaradan 3 ay önce taşındık. başlayalı 10 gün oldu. 3 kilo yağdan gitmiş.. :)

ankaradan salih eken ile basladım. uzaktan tedavi benimki telefonla yapıcam bu programı çünkü dogudayım ben. 10 günde üç kilo cok iyi. başlangıç kilon ne kadar. ben gecen haftaya kadar iki ay diyet yaptım hergün yürüdüm yarım saat ama 3 kilo verebildim. bu diyetle eminim mükemmel sonuclar elde edecegiz. çünkü gözümün önünde bu diyetle tam 35 kilo vermiş bir arkadasım var. kız süper oldu. adeta o gitti yerine başka biri geldi

o da mi salih ekenle zayıfladi. referansi iyi mi onu merak ediyorum.. bir de ne kadar tabi :) benimki 1600 dolarlik program. 91 ile başladım. suan 88im.. bakalim sali günü tekrar kontrolum var.. ne guzel seyler bu soylediklerin. insallah biz de o verenler grubuna katiliriz..

yok canım o da izmirde bi doktora gitti. onla zayıfladı. bende 101 kiloyum bakalım ne olacak. benimki 2 aylı paket 1050 dolar. yapmayı basarırsam süreyi uzatıcam. kilolarımız gidince basarı öykümüzü yazarız artık. bu programla bi byan 106 dan 75 e düşmüs ve kitap yazmıstı show tv de yayınlandı ana haberde. belki bizde yazarız kim bilir

mrblarr. urfadayım bu tarafta varmı bunu uygulayan doktor yahu? kafama takmış durumdayımm.. uzaktan oluyomu acaba

ücretini öğrenebilirmiyim sizden_? tahlılerı nasıl yaptırdınız acaba? :/ mantıklı bırsey mı kafam cok karısık. bıde gercekten yapabılecegıme ınanmıyorum sanırım ögrenılmıs caresızlık ıcerisindeyim. kaç kılo verdınız merak ettım :)

Ücreti 2 aylık paket 1050 dolar 4 Aylik 1600 6 aylik 2100 dolar. Ben 2 aylik paket aldim. Bugün tam bir hafta oldu 3 kilo verdim. Diğerdiyetlerde dayanamayan ben bu diyete fazlasıyla alıştım. Detoks doneminde yani ilk iki gün bayagi zorlandim ama simdi iyiyim. Tavsiye ederim

paketler neye göre uzuuyo acaba. hepsı 4 evreden oluşmuyor mu?
vermem gereken 30 kılom var 85 ustu kılom var suan. hanı hangı paket alınmalı.?

Ben de bugun kan tahlillerim verdim bir hafta sonra başlayacağım..inş faydası olur

paketler neye göre uzuuyo acaba. hepsı 4 evreden oluşmuyor mu?
vermem gereken 30 kılom var 85 ustu kılom var suan. hanı hangı paket alınmalı.?
canım paketi doktor belirledi bende. benim de 25 kg vermem gerekiyor. 4 aylık dönem oldu. konuşursun sende.

Kızlar listem geldi doktorumla bugün gorustum ve yarin itibariyle detoxla başlıyorum gelişmeleri paylaşıcam :)

selamlar, diyeti gramla uygulamasi biraz yorucu ama ben 1 ayda 7 kilo verdim ve cenazem fln vardi o aralarda bozmama rağmen. cok memnunum..

kizlar doktora haftaya gidicem ama aklıma takıldı, size sorayım. proteinlerde yumurta,yoğurt ve peynir ayni gruba mi giriyor. bir ara yanlış uyguladim sanırım. sabah yoğurt yiyip öğlen peynir yedim. simdi aklım yumurtaya takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…