• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metabolik balans günlügüm :)

ya bir de sana şeyi soracağım, diyelim ki çok geç kalktık, günde iki öğün yiyebiliyor muyuz? yani sonuçta arada 5 saat bırakacaksak ve en son 9 da yemek yiyebileceksek 3 öğünü tamamlayamayız değil mi?
hafta ici erken kalkiyorum 3 ögün yiyebiliyorum ama hafta sonu gec kalkiyoruz esim evde olunca eger erken kalkarsam onlarla kahvalti yapamiyorum 2 ögün iyi oluyor ama bunu ben kendime göre ayarladim sen birdaha diyetisyene gidince sor cnm bence bir sorun olmaz sonucta diyetin disina cikmiyoruz demi

kahvaltım(7.gün)
2 dilim peynir
2 dilim salam
domates
salatalik
maydanoz
2 zeytin
2 dilim protein ekmegi
sekersiz cay
1 elma
2 litre su

aksam yemegim
4 tane köfte
salata
2 dilim protein ekmegi
2 erik
2 litre su

haftasonu oldugu icin 2 ögün yedim

Akşam yemeği

5 parça kuzu Şiş
Gavurdağı salata
Bol bol su

Iyi geceler nartanesi bugün de çok güzel beslenmişsin.

bugün hiç yiyemedim meyve onları önceden yazmıştım da bi dahakine senin gibi yapabilirim ben de bir kerede :)

merhabalarr :)) nartanesi yediklerin benımkı diyetten ck farklı geldı bana ama. bende daha önce yaptım ve bıraktım. suan kendıme gaz vermeye calısıyorum tekrar başlmak için.. okullar acılınca tekrar bozacakmışım giib bi his var içimde. bu arada bana özel ekmek yollamışlardı. hangi ekmeği kullanıyorsunuz?

merhabalarr :)) nartanesi yediklerin benımkı diyetten ck farklı geldı bana ama. bende daha önce yaptım ve bıraktım. suan kendıme gaz vermeye calısıyorum tekrar başlmak için.. okullar acılınca tekrar bozacakmışım giib bi his var içimde. bu arada bana özel ekmek yollamışlardı. hangi ekmeği kullanıyorsunuz?
merhaba paint :)
bende cogu kez basladim biraktim ve cok sikildim diyet yapmaktan ama artik kilolarima cözüm bulmam gerekiyo.bu yüzden diyetin disina cikmadan farkli seyler yemeye calisiyorum neyi severek yiyorsam onu yiyorum senin diyetinde neler var cnm biraz bahsedermisin. ben ekmek olarak protein ekmegi yiyorum yurt disindayim türkiyede varmi bilmiyorim

bugünkü yediklerime bir göz atayim bakalim neler yemisim:KK64:
sabah kahvaltim
3 dilim salam
3 zeytin
salatalik
yarim sürme peynir
1 dilim protein ekmegi
1 elma
1 litre su
öglen yemegim
15, 20 tane badem
1bardak tarcinli süt
2 erik
1litre su
aksam yemegim
kuru fasulye (yagsiz)
coban salata (yagsiz)
1 armut
1 litre su
iyi yemisim bugünde:KK66:

bugünkü yediklerime bir göz atayim bakalim neler yemisim:KK64:
sabah kahvaltim
3 dilim salam
3 zeytin
salatalik
yarim sürme peynir
1 dilim protein ekmegi
1 elma
1 litre su
öglen yemegim
15, 20 tane badem
1bardak tarcinli süt
2 erik
1litre su
aksam yemegim
kuru fasulye (yagsiz)
coban salata (yagsiz)
1 armut
1 litre su
iyi yemisim bugünde:KK66:
:KK73::KK71:harikasın canım !

sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik

öğlen

yağsız limonsuz tavuklu salata

akşam

bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin

şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim.

sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik

öğlen

yağsız limonsuz tavuklu salata

akşam

bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin

şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim.
elmani neden yemekten hemen sonra yemiyorsun cnm birde limon yasakmiki sikmadin salatana

evet malesef ne limon var ne sirke :( elma sirkesi kullanabilrisin dedi ama o da işyerinde yok. elmayı yemeğin üstüne yedim aslında sana yazarken yemeği yeni bitirmiştim :) çok mutluyum nartanesi ya çok güzel gidiyor, bir yandan sen bir yandan annemi de başlattım diyete onunla da whatsapptan atıyoruz fotoğrafları birbirimize, inanılmaz motiveyim ya yıllardır ilk kez :KK68:

evet malesef ne limon var ne sirke :KK43: elma sirkesi kullanabilrisin dedi ama o da işyerinde yok. elmayı yemeğin üstüne yedim aslında sana yazarken yemeği yeni bitirmiştim :) çok mutluyum nartanesi ya çok güzel gidiyor, bir yandan sen bir yandan annemi de başlattım diyete onunla da whatsapptan atıyoruz fotoğrafları birbirimize, inanılmaz motiveyim ya yıllardır ilk kez :KK68:
ahh cnm negüzel annende kilo verir seninle beraber .birde ben baslatabilsem annemi köyde durdugu icin is güc var hic birsey yapamiyor malesef :(
bu motivasyonumuzu hic bozmayalim insallah hep böyle devam ederiz cnm yaa biran önce kurtulalim bu kilolardan :KK19:

Back
X