• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metabolik balans günlügüm :)

Gunaydin vanim malesef suan 108 kilodayim:(ama bugun itibariyle tamgaz diyete.spora devam ediyorum.gitsin kilolar bitsin cilemiz yaaa

bugün ki menülerim
sabah kahvaltim
2 dilim peynir
3 dilim pastirma
domates
1 dilim protein ekmegi
2 zeytin
1 elma
1 litre su
öglen yemegim
2 yumurta
domates
salatalik
1 dilim tahilli ekmek
meyve
1litre su
aksam yemegim
yogurtlu közlenmis biber salatasi
2 dilim protein ekmegi
meyve
1 litre su
simdilik hep ayni seyleri yiyorum yagsiz dönemde oldugum icin pazartesinden itibaren 3 kasik yag kullanabilirim :)

bugün ki menülerim
sabah kahvaltim
2 dilim peynir
3 dilim pastirma
domates
1 dilim protein ekmegi
2 zeytin
1 elma
1 litre su
öglen yemegim
2 yumurta
domates
salatalik
1 dilim tahilli ekmek
meyve
1litre su
aksam yemegim
2 dilim protein ekmegi
meyve
1 litre su
simdilik hep ayni seyleri yiyorum yagsiz dönemde oldugum icin pazartesinden itibaren 3 kasik yag kullanabilirim :)
seni unuttum sanma sakın :) bugünkü menüm

3.gün

sabah

2 avuç çiğ badem
5 kuru erik

öğlen

beyaz peynirli salata

akşam

kuzu şiş
yeşil elma

harika gidiyoruuz:KK5:

Gunaydin vanim malesef suan 108 kilodayim:KK43:ama bugun itibariyle tamgaz diyete.spora devam ediyorum.gitsin kilolar bitsin cilemiz yaaa
bu sefer bitecek de kendine, o hafiflik hissini düşün, korkmadan alışveriş yapacağın günleri düşün. ben de artık bıktım ve son diyetimi yapıyorum. o kiloların CANINA OKUYACAĞIZ :KK36:

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

bugün neler yemisim :)
sabah kahvaltim
2 dilim pastirma
kahveli yogurt (kacamak)

öglen
ton balik
havuc
1 tane lokum (kacamak)

aksam
iki dilim protein ekmegi ve pastirmayla ekmek arasi
1 kahveli yogurt ( kacamak)
3 litre su
bugün cok vaktim yoktu oyuzden böyle cabuk bulabildigim seyleri yedim su fazla icemedim yatana kadar icerim artik.
evet bugun cok kacamakli oldu sanmayinki diyeti bozdum :) hayir bozmadim diyete devam gitsin bu kilolar kacamak sonrasi bol bol su ve bugün hic meyve yemedim bu yüzden.

bugün neler yemisim :)
sabah kahvaltim
2 dilim pastirma
kahveli yogurt (kacamak)

öglen
ton balik
havuc
1 tane lokum (kacamak)

aksam
iki dilim protein ekmegi ve pastirmayla ekmek arasi
1 kahveli yogurt ( kacamak)
3 litre su
bugün cok vaktim yoktu oyuzden böyle cabuk bulabildigim seyleri yedim su fazla icemedim yatana kadar icerim artik.
evet bugun cok kacamakli oldu sanmayinki diyeti bozdum :) hayir bozmadim diyete devam gitsin bu kilolar kacamak sonrasi bol bol su ve bugün hic meyve yemedim bu yüzden.
Bugünkü menüm

Sabah
Kuru erik ve badem

Öğlen
Köfteli salata

Akşam
Çöp şiş ve çoban salata

Bugün elma yemeyi unuttum. Ben ancak işyerinde bulabildiklerimi yiyorum ya geç çıkınca da böyle oluyor işte. Ekmek kahvaltı dışında sevmem, kahvaltıya da vakit olmuyor o Yüzden haftasonları yiyeceğim. Bu kahveli yoğurt Dediğin sağlıklı bir şeye benziyor çok da kaçamakmış gibi gelmedi, ama yarın listeye devam

sabah kahvaltim
tarcinli süt
elma

öglen
peynir
domates
salatalik
yumurta
biber
3 bardak cay
1 lt su
aksam
patlican yemegi
meyve
2lt su

Bugünkü menüm

Sabah
Kuru erik ve badem

Öğlen
Köfteli salata

Akşam
Çöp şiş ve çoban salata

Bugün elma yemeyi unuttum. Ben ancak işyerinde bulabildiklerimi yiyorum ya geç çıkınca da böyle oluyor işte. Ekmek kahvaltı dışında sevmem, kahvaltıya da vakit olmuyor o Yüzden haftasonları yiyeceğim. Bu kahveli yoğurt Dediğin sağlıklı bir şeye benziyor çok da kaçamakmış gibi gelmedi, ama yarın listeye devam
slm cnm nerdesin dün hic ugramamissin merak ettim
kahveli yogurt sekerli kahveli yogurt meyveli yogurt gibi o yuzden kacamak oluyor cnm :KK12: iyi birsey degil yani:KK70:

öglen yemegim
yagsiz tavuk gögüsü
salata
1 tane armut
1 litre su

canım mesela sen bu öğünü yerken önce tavuğu bitirip sonra salatayı mı yiyorsun? nasıl yapıyorsun?

sabah kahvaltım
domates
beyaz peynir
yesil biber
kornison tursu ile salata
1 elma
1litre su

mesela bunda da önce peyniri yiyip bitiriyor musun?

belki ben de senin kurallarını uygulayabilirim o_O çok moralim bozuk bugün :KK14: bütün hafta hiçbişey yemedim ya :KK61:

canım mesela sen bu öğünü yerken önce tavuğu bitirip sonra salatayı mı yiyorsun? nasıl yapıyorsun?

mesela bunda da önce peyniri yiyip bitiriyor musun?

belki ben de senin kurallarını uygulayabilirim o_O çok moralim bozuk bugün :KK14: bütün hafta hiçbişey yemedim ya :KK61:
cnm yaa bozma moralini insallah basaracagiz
ben yemege baslamadan hic birsey agzima sürmüyorum ilk yedigim sey protein yeni peynir yada tavuk oluyo hepsini bitirip sora salataya gecmiyorum 2 veye 3 lokma yiyorum sonrasini salata yada sebzeyle beraber yiyorum.aralarda hic birsey yemiyorum ama istersen yogurt meyve , tarcinli süt meyve veya badem ve meyve yiyebilirsin ama önce yogurt süt yada bademle baslamalisin.ben sadece su iciyorum tavsiye ederim cnm cok tok tutuyo

bugünki menüm
sabah
salam
iki dilim protein ekmegi
türk kahvesi
1 kücük kare bitter cikolata
1 litre su

öglen
patlican yemegi
yogurt
1 dilim kepekli ekmek
elma
1litre su
aksam yemegi
mantarli tavuk sote
domates salatalik
ayran
elma
1 litre su

Seni unuttum sanma nartanesi, işler çok yoğun olduğu için bir türlü yazamadım. bu arada dün çok fena bir şey yaptım ya. Dünkü menüm: sabah çiğ badem ve kuru erik öğlen mücver ve ton balıklı salata akşam 3 bira :KK43: bir hafta mesaiden sonra çok ihtiyacım vardı napayım. bugün zorlanıyorum, sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum :KK43: ama bozmadım bugünü. sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği öğlen 4 dilim hindi füme domates,salatalık ve 5 yeşil zeytin yedim. Ama sürekli ağzıma bir şeyler atasım geliyor, kendimi zor tutuyorum, yardım edin :KK43:

nerdesin nartanesi, yoksa beni bıraktın mı ya:cry:diyeti bozduysan bile gel tekrar başlayalım. sakın koyverme:KK28:
slm cnm bende saglik problemi nedeniyle antibiyotik kullanmaya basladim.hic iyi degilim 2 gündür istahim acildi surekli birseyler yiyesim geliyo doktorlara gidiyorum vakit bulamiyorum diyetim düzensiz ama yarindan itibaren düzenli birsekilde devam ediyoruz cnm. bozmak yok lutfen kendini kaybedip bozarsan dahada baslayamazsin hicbirsey olmamis gibi devam edecegiz mecburen :)

aynen canım, 2 günden bir şey olmaz zaten önemli olan tekrar sağlıklı beslenmeye dönebilmek. seni özledim valla. çok geçmiş olsun bu arada neyin var?

Back
X