- 7 Temmuz 2015
- 222
- 234
- 23
- Konu Sahibi nartanesi66
Tebrikler
nartanesi66
motive oldum ben de lutfen tam gaz devamet bana da arkadaş gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürler zaten motive olmana sevindim. sende pes etme kararli ol ve yilmadan diyetine devam et birlikte basaririz insallah . sen kac kilosun ?Tebriklernartanesi66 motive oldum ben de lutfen tam gaz devamet bana da arkadaş gerek
olsun cnm basla ama tam basla birdaha bozmamak üzere insallah basarili olursunGunaydin vanim malesef suan 108 kilodayimama bugun itibariyle tamgaz diyete.spora devam ediyorum.gitsin kilolar bitsin cilemiz yaaa
seni unuttum sanma sakın :) bugünkü menümbugün ki menülerim
sabah kahvaltim
2 dilim peynir
3 dilim pastirma
domates
1 dilim protein ekmegi
2 zeytin
1 elma
1 litre su
öglen yemegim
2 yumurta
domates
salatalik
1 dilim tahilli ekmek
meyve
1litre su
aksam yemegim
yogurtlu közlenmis biber salatasi
2 dilim protein ekmegi
meyve
1 litre su
simdilik hep ayni seyleri yiyorum yagsiz dönemde oldugum icin pazartesinden itibaren 3 kasik yag kullanabilirim :)
bu sefer bitecek de kendine, o hafiflik hissini düşün, korkmadan alışveriş yapacağın günleri düşün. ben de artık bıktım ve son diyetimi yapıyorum. o kiloların CANINA OKUYACAĞIZGunaydin vanim malesef suan 108 kilodayimama bugun itibariyle tamgaz diyete.spora devam ediyorum.gitsin kilolar bitsin cilemiz yaaa
cnm cok iyi gidiyorsun süperseni unuttum sanma sakın :) bugünkü menüm
3.gün
sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
öğlen
beyaz peynirli salata
akşam
kuzu şiş
yeşil elma
harika gidiyoruuz![]()
Bugünkü menümbugün neler yemisim :)
sabah kahvaltim
2 dilim pastirma
kahveli yogurt (kacamak)
öglen
ton balik
havuc
1 tane lokum (kacamak)
aksam
iki dilim protein ekmegi ve pastirmayla ekmek arasi
1 kahveli yogurt ( kacamak)
3 litre su
bugün cok vaktim yoktu oyuzden böyle cabuk bulabildigim seyleri yedim su fazla icemedim yatana kadar icerim artik.
evet bugun cok kacamakli oldu sanmayinki diyeti bozdum :) hayir bozmadim diyete devam gitsin bu kilolar kacamak sonrasi bol bol su ve bugün hic meyve yemedim bu yüzden.
slm cnm nerdesin dün hic ugramamissin merak ettimBugünkü menüm
Sabah
Kuru erik ve badem
Öğlen
Köfteli salata
Akşam
Çöp şiş ve çoban salata
Bugün elma yemeyi unuttum. Ben ancak işyerinde bulabildiklerimi yiyorum ya geç çıkınca da böyle oluyor işte. Ekmek kahvaltı dışında sevmem, kahvaltıya da vakit olmuyor o Yüzden haftasonları yiyeceğim. Bu kahveli yoğurt Dediğin sağlıklı bir şeye benziyor çok da kaçamakmış gibi gelmedi, ama yarın listeye devam
öglen yemegim
yagsiz tavuk gögüsü
salata
1 tane armut
1 litre su
sabah kahvaltım
domates
beyaz peynir
yesil biber
kornison tursu ile salata
1 elma
1litre su
cnm yaa bozma moralini insallah basaracagizcanım mesela sen bu öğünü yerken önce tavuğu bitirip sonra salatayı mı yiyorsun? nasıl yapıyorsun?
mesela bunda da önce peyniri yiyip bitiriyor musun?
belki ben de senin kurallarını uygulayabilirimçok moralim bozuk bugün
bütün hafta hiçbişey yemedim ya
![]()
slm cnm bende saglik problemi nedeniyle antibiyotik kullanmaya basladim.hic iyi degilim 2 gündür istahim acildi surekli birseyler yiyesim geliyo doktorlara gidiyorum vakit bulamiyorum diyetim düzensiz ama yarindan itibaren düzenli birsekilde devam ediyoruz cnm. bozmak yok lutfen kendini kaybedip bozarsan dahada baslayamazsin hicbirsey olmamis gibi devam edecegiz mecburen :)nerdesin nartanesi, yoksa beni bıraktın mı yadiyeti bozduysan bile gel tekrar başlayalım. sakın koyverme
![]()