metabolizma hızım

esas96

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
181
2
318
Konya
arkadaşlar 34 yaşındayım 64 kg yum158cm boyum var vücudumda yağ oranı çok yüksek kas oranı çok düşük
met. hızım 1150lerde yani çok düşük sizler hızlandırmak için özel bir şeyler yaptınız mı
kür gibi
bi de yaptıktan sonra met.hızını ölçtürdünüz mü

pover plateye git canim kaslarin calisir ama kilo verirmisin bilemiyorum metebolizmanda hizlarnir
benim kaslarim yok denecek kadar azdi 6 ay gitim ben biye yazimdim 12 ay parayi verince mecburen gitme zorunda kaldim iyikide gitmisim kol kaslarim karin kaslarim birde bacaklarim süper olduuu :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar 34 yaşındayım 64 kg yum158cm boyum var vücudumda yağ oranı çok yüksek kas oranı çok düşük
met. hızım 1150lerde yani çok düşük sizler hızlandırmak için özel bir şeyler yaptınız mı
kür gibi
bi de yaptıktan sonra met.hızını ölçtürdünüz mü

metabolizma hızını en güzel hızlandıracak şey sık sık yiyip az az yemek ve sürekli canlı tutmaktır.su ve spor ile desteklersen hiçbir sorunun kalmayacak :)

Tiroid bezlerine baktır öncelikle. Bazen hormonlarla da ilgili olabiliyor metabolizma yavaşlaması.
Yiyeceklerinde tarçın kullanabilirsin. Tarçınlı süt içmek, yeşil çayın içine tarçın çubuk atmak gibi...
Yeşil elma da hızlandırıyor metabolizmayı.
Rutin diyetlerden de kaçın. Arada vücudu şaşırtacak şeyler yap.
Bir de hareket tabiki...

Back
X