Bu arada bu sabah kahvaltida 1 dilim tahilli cavdar ekmegi,kucuk bi parca yagsiz beyaz peynir, 1 dilim hindi salam ve sekersiz cay yedim oglende salata yemeyi dusunuyorum oldukca düsük kalorili seyler aliyorum ama yiende zayiflayamiyorum
evet ilk baslarda insan su kaybediyo benimde 1 haftada kaybettigim 2 kilo sudan ibaret malesef ama yaglarimin maasallahi var beni terketmiycekler sanirimÖncelikle diyetinde başarılar diliyorum...Diyete başladığımız zaman vücut yediklerimiz karşısında şaşırıyor ve ilk zamanlar vücudumuzdaki sudan da gittiği için çabuk kilo veriyor gibi görünüyoruz...Ama başta verdiklerimiz vücudumuzdaki sudan ibaret...Metabolizma yeni beslenme tarzına alıştıktan sonra çok yavaş çalışmaya başlıyor yani daha önceden depoladığı besinleri kolay kolay harcamıyor(yağları)...Bu yüzden duraklamış gibi görünmesi normal ama direncini kaybetmeden devam edersen zafer senindir. Yeşil çay içebilirsin metabolizmayı hızlandırmak için spor süreni artırabilirsin...
Kilo verememenizin sebebi yeterince yemiyor olmanızdan da kaynaklanabilir.Yavaş çalışan vücuda siz yeterince enerji takviyesi yapmaz iseniz daha da yavaşlar...Beslenmenize dikkat edin
Bu arada bu sabah kahvaltida 1 dilim tahilli cavdar ekmegi,kucuk bi parca yagsiz beyaz peynir, 1 dilim hindi salam ve sekersiz cay yedim oglende salata yemeyi dusunuyorum oldukca düsük kalorili seyler aliyorum ama yiende zayiflayamiyorum
evet ilk baslarda insan su kaybediyo benimde 1 haftada kaybettigim 2 kilo sudan ibaret malesef ama yaglarimin maasallahi var beni terketmiycekler sanirim
aslinda yeterince yemiyorum diyemem sadece saglikli yemeye caba gösteriyorum diyelim karbonhidrat türü seyleri pek tuketmeyip protein ile beslenmeye calisiyorum sabahlari bazen cay bazen onun yerine az yagli süt iciyorum oglen bazen peynirli ,bazen tavuk yada tonbalikli salata aksamlarida donusumlu olarak et yada balik tuketmeye calisiyorum ama iki gundur gram eksilmedim.Yesil cayida denemek icin aldim ama sanirim hata edip limon aromali almistim igrenc bi tadi kokusu var simdi yine sade almayi düsünüyorum belki onu icebilirim:44:
Bence boy kilo oranında büyük bir sorun yok. Diyete girmek yerine sağlıklı beslenmeye geçmek gerek. Kızartma,aşırı yağlı, büyük porsiyon yerine; az yağlı et, balık, sebze tüketimini dengeleyip, süt ve yoğurt tüketimini günde 2 porsiyona çıkartmak gerekebilir. Az yemek metabolizmayı yavaşlatacağı için günlük kalori ihtiyacını hesaplayabilirsen iyi olur. Şimdi gitmem gerek ama akşam tekrar yazacağım. Bu arada sen de günlük kalori ihtiyacını hesaplayan bir siteden yardım alabilirsin. Sevgiler
evet ilk baslarda insan su kaybediyo benimde 1 haftada kaybettigim 2 kilo sudan ibaret malesef ama yaglarimin maasallahi var beni terketmiycekler sanirim
aslinda yeterince yemiyorum diyemem sadece saglikli yemeye caba gösteriyorum diyelim karbonhidrat türü seyleri pek tuketmeyip protein ile beslenmeye calisiyorum sabahlari bazen cay bazen onun yerine az yagli süt iciyorum oglen bazen peynirli ,bazen tavuk yada tonbalikli salata aksamlarida donusumlu olarak et yada balik tuketmeye calisiyorum ama iki gundur gram eksilmedim.Yesil cayida denemek icin aldim ama sanirim hata edip limon aromali almistim igrenc bi tadi kokusu var simdi yine sade almayi düsünüyorum belki onu icebilirim:44:
Öncelikle yeşil çayın bergamotlusunu ya da tarçınlısını öneririm...Diğerlerini bende içemiyorum bu ikisini dene mutlaka... Şimdi şöyle de bir durum var sizin vermeniz gereken kilo çok fazla değil o yüzden gidecek yağ oranı az olduğunda vücut daha dirençli oluyor kilo verme konusunda.
bence kesınlıkle troıd bezlerıne baktır metobolızman yavasmı hızlımı ogren ayrıca dıyet sana uygunmu bu yuzdende veremıyor olabılırsın
ozaman metobolızmanda sorun yok baska bır sekılde beslen yanı yıyceklerı degıstır ayrıca sunuda eklıyım gunde bır ogun mutlaka karbonhıdrat almak zorundasın cunku metobolızmayı hızlandırıyor ama bu ogunun oglen olmasınada dıkkat et aksam yemegınde kesınlıkle yeme birde area ogunlerde yesıl eksı elmanın uzerıne lımon sıkıp ye faydasını goruceksın hafıf asıtlık metobolızmayı harakete gecırıyor aynı zamanda soguk dus nasıl sıkılasma saglıyorsa soguk suda vucut ısından daha yuksek derece oldugu ıcın metobolızmayı hızlandırır hatta dayanabılırsen gunde 2 kere buz em
Buzmuzayiflayalim derken bide hasta olmayalim canim ya yesil elma aralarda yiyorum genelde ama limon sikmayi denemedim hic:44:acaba karbonhidrat almadigim icin zayiflayamiyo olabilirmiyim ögle yemeklerinde salata yada yogurtla beraber kepekli makarna falanmi yesem acaba.Ya insanlarda sasiriyo diyetisyenin biri sadece protein karbonhidrat yok derken oburu mutlaka tuketilmeli diyo aklim karisti valla:44:ama yemedende olmuyo gercekten makarna sevmeyen ben bile makarna yemeyi ozledim bide tabii tatli sorunu onun icin bi cözüm oneriniz varmidir sekerim düstü valla yaa tatli olarak ne iyebilirim ki
Buzmuzayiflayalim derken bide hasta olmayalim canim ya yesil elma aralarda yiyorum genelde ama limon sikmayi denemedim hic:44:acaba karbonhidrat almadigim icin zayiflayamiyo olabilirmiyim ögle yemeklerinde salata yada yogurtla beraber kepekli makarna falanmi yesem acaba.Ya insanlarda sasiriyo diyetisyenin biri sadece protein karbonhidrat yok derken oburu mutlaka tuketilmeli diyo aklim karisti valla:44:ama yemedende olmuyo gercekten makarna sevmeyen ben bile makarna yemeyi ozledim bide tabii tatli sorunu onun icin bi cözüm oneriniz varmidir sekerim düstü valla yaa tatli olarak ne iyebilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?