J jasminasa Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2013 2 1 6 Azerbaycan 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi jasminasa #1 Merhabalar. . . 4 hamileliyim olmusdur. Hepsinde de dusuk yasadim. MTHFR 677 homoziqot mutant analizim pozitiv cikmis. Kan pihtlasmam var. metioninden fakir diyet yapmak istiyorum, ama nasil yapilir bilmiyorum. Nasil yapilir? bilenler varsa, yazarsaniz sevinirim. . . Tesekkurler.
Merhabalar. . . 4 hamileliyim olmusdur. Hepsinde de dusuk yasadim. MTHFR 677 homoziqot mutant analizim pozitiv cikmis. Kan pihtlasmam var. metioninden fakir diyet yapmak istiyorum, ama nasil yapilir bilmiyorum. Nasil yapilir? bilenler varsa, yazarsaniz sevinirim. . . Tesekkurler.
smrtk Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2013 34 0 6 Aksaray 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi jasminasa #2 konuyla alakalı değil ama ben yeni geldim siteye forum açacağım açamıyorum yardımcı olur musunuz?
the last chat bender tᖾᥱ ᥴɩtɩᥱ⳽ ᥲɾᥱ ᥴɾoωᑯᥱᑯ ᥲᥒᑯ tᖾᥱ ρᥱoρꙆᥱ ᥲɾᥱ ᥲꙆoᥒᥱ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2020 433 544 103 27 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi jasminasa #3 jasminasa .!.: Merhabalar. . . 4 hamileliyim olmusdur. Hepsinde de dusuk yasadim. MTHFR 677 homoziqot mutant analizim pozitiv cikmis. Kan pihtlasmam var. metioninden fakir diyet yapmak istiyorum, ama nasil yapilir bilmiyorum. Nasil yapilir? bilenler varsa, yazarsaniz sevinirim. . . Tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Üzerinden çok zaman geçmiş ama neler yaptınız neler yediniz aklınızda kalanları anlatabilir misiniz lütfen bilgi bulmak çok zor..
jasminasa .!.: Merhabalar. . . 4 hamileliyim olmusdur. Hepsinde de dusuk yasadim. MTHFR 677 homoziqot mutant analizim pozitiv cikmis. Kan pihtlasmam var. metioninden fakir diyet yapmak istiyorum, ama nasil yapilir bilmiyorum. Nasil yapilir? bilenler varsa, yazarsaniz sevinirim. . . Tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Üzerinden çok zaman geçmiş ama neler yaptınız neler yediniz aklınızda kalanları anlatabilir misiniz lütfen bilgi bulmak çok zor..
M Meyremasya Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 776 166 53 28 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi jasminasa #4 Kızlar bu diyet nasıl yapılıyor