Metotreksat Sonrası Yardım Lütfen

imagination forever

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
6.048
13.017
198
Merhaba arkadaslar metotreksat sonrası degerlerım 1.gun 1006 ,4.gun 976 ,7.gun 390 ,14.gun 360 ,düşme hızı durdu,sonradan geri yükselme gibi bir sorun olmaz değilmi?bugun 100 lerde beklerken 360 cıkınca çok korktum,tecrubesı olanlar lütfen yazarmısınız normalmı bu surec..

Merhaba arkadaslar metotreksat sonrası degerlerım 1.gun 1006 ,4.gun 976 ,7.gun 390 ,14.gun 360 ,düşme hızı durdu,sonradan geri yükselme gibi bir sorun olmaz değilmi?bugun 100 lerde beklerken 360 cıkınca çok korktum,tecrubesı olanlar lütfen yazarmısınız normalmı bu surec..
Merhaba bilgim yok ama daha önce konuştuğumuz için yazmak istedim. Merak ediyordum durumunuzu. Sadece durmadan sonra hızlı düşüşler yaşayanlar olduğunu okumuştum burda inşallah bir dahaki testinizde hızlı düşüşleriniz olur. Doktorunuz ne dedi ?

Merhaba bilgim yok ama daha önce konuştuğumuz için yazmak istedim. Merak ediyordum durumunuzu. Sadece durmadan sonra hızlı düşüşler yaşayanlar olduğunu okumuştum burda inşallah bir dahaki testinizde hızlı düşüşleriniz olur. Doktorunuz ne dedi ?
Dr 10 gun sonra tekrardan bakalım artık bıraz yavas atıyor sizin vücut dedı,oysakı kanamam hıc durmadan devam,ama ben yınede korktum,ıgneden sonra folık asıt vermıstı yan etkılerı az olsun dıye omu etkısını azalttı acaba ışavın anlamadımkı:( artık sıfırlansad derın bı nefes alabılsem bende

Dr 10 gun sonra tekrardan bakalım artık bıraz yavas atıyor sizin vücut dedı,oysakı kanamam hıc durmadan devam,ama ben yınede korktum,ıgneden sonra folık asıt vermıstı yan etkılerı az olsun dıye omu etkısını azalttı acaba ışavın anlamadımkı:KK43: artık sıfırlansad derın bı nefes alabılsem bende
Böyle yavaş ilerleyebildiği oluyormuş sanırım kötü düşünmemeye çalışın benim 78 e düştü ama kanamam hala devam ediyor sizi çok iyi anlıyorum bir buçuk ay oldu artık rüyalarımda bile kan görüyorum. Ama bitecek inşallah sizin için de dua edeceğim. Çok çok zor bir süreçmiş ancak yaşayanların birbirini anlayacağı. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 🤲🏻🌸

Canım seninle aynı durumu yaşadım ,korkma vücut yavaş yavaş atar . Sakın folikasiti kesme . Benimde değerin düşmesi çok zaman aldı 😊 tekrar yükselmez korkma 😊

Böyle yavaş ilerleyebildiği oluyormuş sanırım kötü düşünmemeye çalışın benim 78 e düştü ama kanamam hala devam ediyor sizi çok iyi anlıyorum bir buçuk ay oldu artık rüyalarımda bile kan görüyorum. Ama bitecek inşallah sizin için de dua edeceğim. Çok çok zor bir süreçmiş ancak yaşayanların birbirini anlayacağı. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 🤲🏻🌸
Çook teşekkür ederım size..Gerçekten çok zor bi süreç.inşallah ikimizde en kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan ve tekrardan mutlu günlerimize döneriz <3

Gözünüz Aydın önümüzdeki hafta sıfırlanır inşallah benim de bugün 5,47 çıktı sıfırlandı denebilir kanama leke şeklinde devam ediyor bir hafta sonra tahlil vereceğim tekrar ama bu defa da kist oluşmuş 🤦🏼‍♀️

Gözünüz Aydın önümüzdeki hafta sıfırlanır inşallah benim de bugün 5,47 çıktı sıfırlandı denebilir kanama leke şeklinde devam ediyor bir hafta sonra tahlil vereceğim tekrar ama bu defa da kist oluşmuş 🤦🏼‍♀️

Kistmi😢nerede ve neden oluşmuş?muanenızı karından mı vajınalmı yapıyorlar peki?bende bu hafta ıcı muaneye gıdecegımde korkuyorum:( artık sıfırlanmıs evet çok sevındım sızın adınıza..🌺🌺🌺darısı basıma ınsallah

Sağ yumurtalıkta karından muayene oldum bu kez. Neden oluştu bilmiyorum zararsız göründüğünü söyledi. Adet görmemi bekleyeceğiz olası tedavi süreci için. İnşallah en kısa zaman da sıfırlanır sizinde ❤️🌸

Yarın kontrole gıdecegım,kanama durdu gibi bişey bazen hafıf leke var sadece,umarım sıfırlanmıstır kav verme fobısı oldu resmen😊😢 beta sıfırlanınca karacıger degerlerıne fln bakmıslarmıydı sıze?
Yok canım bakmadılar öyle değerlere , ben beta takibi yaptırdım devamlı . Korkmayın mutlaka sıfırlanır . O yoldan bende geçtim zor biliyorum

Yok canım bakmadılar öyle değerlere , ben beta takibi yaptırdım devamlı . Korkmayın mutlaka sıfırlanır . O yoldan bende geçtim zor biliyorum
peki sıfırlandıktan sonra arada kanama agrı tarzında bırseylee oldumu bırkac ay boyınca,dr zaman zaman duzensız kanamalar agrılar olabılır bu surecte bırkac ay dedı bana..

peki sıfırlandıktan sonra arada kanama agrı tarzında bırseylee oldumu bırkac ay boyınca,dr zaman zaman duzensız kanamalar agrılar olabılır bu surecte bırkac ay dedı bana..
Bende tamamen sıfırlanınca kanama tamamen durdu ağrımda geçti . Bu süreç dış gebeliğin nerde oluştuğuna bağlı canım . Bide beta sıfırlandıktan 2 ay sonra adet gördüm ben

Back
X