• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METRESTEN nasıl kurtulabilirim

Gelecegimolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
11
3
1
43
Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim

Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim
Aynen böyle devam et :) mutlu mesut yaşıyorsunuz işte.. kocan üstüne kuma almış farkındamısın?

3 çocuğu öğrenmeden önce mi yaptınız ? ( 4 yıla 3 çocuğu nasıl sığdırdınız ? )
Öğrendikten sonra da yaptınız mı ?
Öğrendikten sonra yaptıysanız eğer ne düşünerek yaptınız ?
KK'da BDV istatistiği üzerine bir kitap yazıyorum...

Bosanmayi macasi yemeyen cocugum var diyor. O cocuklari dusunseniz bosanirdiniz zaten. Insan mi acaba esiniz ? Es dediginiz kisi eski moda siyah takim elbise, koca bir gobek, pala biyik, elinde tesbih kadinim diye seslenen, esini doven bir adam gibi geldi bana. Cocuklarini da sevmiyor belliki cocuklarina kiymet verse onlarin hatrina dahi yapmazdi bunu.

Aynen böyle devam et :) mutlu mesut yaşıyorsunuz işte.. kocan üstüne kuma almış farkındamısın?
Bosansana? Nasil miden aliyor baska bir kadinin koynundan cikip da sana gelen adami? Igrenc otesi.
Boşa demek kolay 3 çocuk var öte yandan babam ve annemi düşünüyorum evladının boşanıp gelemsi ve dul olarak onların hayatında vereceği zorluklar sıkıntıları düşününce öyle kolay bosanilmiyor iste

Niçin boşanmadın buzamana kadar bekledin anlamadım

Boşa demek kolay 3 çocuk var öte yandan babam ve annemi düşünüyorum evladının boşanıp gelemsi ve dul olarak onların hayatında vereceği zorluklar sıkıntıları düşününce öyle kolay bosanilmiyor iste
Metres söktürücü kırmızı gecelik.
Belki size 1 gece fazla ayırir.
Var sayin ki koca kişisi öldü. O zaman ne yapardınız?

Back
X