Haha gözümün önüne geldi güldüm valla:)))hanımefendi neye gülüyorsunuz?
pedi alıp evin içinde halay çeke çeke babamıza gitmedik hiç birimiz.
Haha gözümün önüne geldi güldüm valla:)))
Ben bu regl meselesini kendi babamla hiç paylaşmadım.Ama eşimle kızımın ilk regl olduğunu öğrendiğimizde onu alıp hep beraber yemeğe çıkmıştık büyüdü kızımız genç kız oldu diye..bunda utanılacak birşey yok ki zaten,gayet olağan engel olunamayan fizyolojik bir durum iste neden pis birşeymiş gibi yada hastalıkmis gibi bir durum oluşuyor anlamıyorum.Hele "zinhar çok ayıp aman babası duymasin"diyen anneler iyice acayip geliyor bana.
Evlatlarımız onlar bizim tabikide bir anne-baba olarak fiziksel ve de psikoljik her durumundan haberdar olmalı ve onun ihtiyaçlarına göre davranmamız lazim yeri geldiğinde.
Ama halay çekme fikri çekici geldi keşke yapsaydık))
18 yaşından küçüklerin “abi”leriyle yaşadıkları ‘hür iradeyle cinsel ilişki’ mi gerçekten? Yoksa aynen sizin yazdığınız gibi tecavüze mi giriyor? Hanfendi siz iyi misiniz liseli çocuklarda nasıl bir hür irade olabilir cezai yükümlülükleri bile yok hatta tıbben konuşursam beyinleri tam anlamıyla gelişmiş bile değil. Bu yüzden REŞİT DEĞİLLER ZATEN. Yada siz şöyle mi diyorsunuz çocuk çocukla sevişebilir mi 14 15 16 yaşlarında? Demiyorsunuzdur umarım.Bunu sırf özgür iradeleriyle cinsel ilişki yaşayan insanlar için mi diyorsunuz?
Asıl yobazlar, iğrençler, berbatlar kadınlara özellikle de çocuklara tecavüz eden, onları taciz edenler olmalı ama tabii ki de ayıp olan hür iradeyle cinsel ilişki yaşamak....
Bence anne-kız ilişkisinin yakın ve sıcak olması bir tarafa baba-kizin yakın ve anlayışlı bir ilişki içinde olmaları çok daha mühim.Kiz çocukları babaları ile iyi anlaşıyorsa ve oturup sohbet edebiliyorlarsa bu onları her türlü daha güçlü bir kadın haline getiriyor.Anne de önemli elbet ama anneyle yüz göz olma durumu var biraz.)annemle babam birlikte olsa ben de belki babamla paylaşmazdım dolaylı yoldan öğrenirdi ama anne yanımda yok, akıl alabileceğim tek kişi babamken neden saklayıp kendime dert edeyim yahu, söyledim gitti. ama halay çeksem bir garipserdi herhalde
İyi de bu şekilde ilişki yaşayan gençlere yobaz dediniz ben mi dedim yobaz diye?18 yaşından küçüklerin “abi”leriyle yaşadıkları hür iradeyle cinsel ilişki mi gerçekten? Yoksa aynen sizin yazdığınız gibi tecavüze mi giriyor? Hanfendi siz iyi misiniz liseli çocuklarda nasıl bir hür irade olabilir cezai yükümlülükleri bile yok hatta tıbben konuşursam beyinleri tam anlamıyla gelişmiş bile değil. Bu yüzden REŞİT DEĞİLLER ZATEN. Yada siz şöyle mi diyorsunuz çocuk çocukla sevişebilir mi 12 13 14 yaşlarında? Demiyorsunuzdur umarım.
Kendinizle fena halde çelişiyorsunuz bence. Hatta saçmalıyorsunuz. Liseli çocuklar hakkında konuşuyoruz, reşit olup kendi hür iradesiyle sevişene bişey demedim ben, neden benim üstümden prim yapma gereği duydunuz
Bende 13yaşımda annemle yaşıt teyzelerin uçak binme muhabbetini duydum aa uçak küçük büyük falan ben de saff gibi ayy uçak mı bindiniz deyince bi abla kenaraa çekip ayıp şey konuşuyolar diye anlatti çok utandım ve birileri konuşurken hep korktum ya yine yanlış anlarsam diye hala o teyzeleri görünce yüzüm kızarırben bir yakinimin gunune gittim oyle disaridan davetli olarak.
kadinlr kocalarinin performanslari hakkinda bir arada konusmaya basladilar, ben sok ben iptal
o gun gunlerin bana gore olmadigina karar verdim
siz ilk kez karsilastiginiz icin veya yaslari sizin icin cok kucuk oldugu icin bu kadar garipsemissiniz anliyorum,
ancak bazilari icin icin bu baya gun konusu
Helaldaha uydurma bir hikaye olamaz. bir dahaki sefere daha basarili yazarsiniz. 50 yasinda filansiniz herhalde, gunumuz genclerini de eski ergenlik dizilerinden taniyorsunuz sadece. herkes sizin cinsellik anlayisinizi benimsemek zorunda mi? siz cok mu basarili bir nesil mi oldunuz gorucu usulu rastgele insanlarla evlenip 30 yasindan sonra sevismeyi birakarak? bir de insanlarin konusmasi dinlenmez, ayip. bir turlu ogretemedik herkesin farkli bir goruse sahip oldugunu ve bunun kimseyi ilgilendirmedigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?