+1Cocuk gelin tanımını yanlış biliyorsunuz.
Sizin dediginiz yaslarda yapilan evliliklere genc yasta evlilik/erken evlilik falan denir en fazla, çocuk gelinle alakası yok.
Şu yazdığınız şeyin cinsellikle alakasi yok, bunun adı varoşluk ve varoşun cinselliğini de, yemek yemesini de, tatil yapmasını da, gezmesini de kısaca yaşantısını sevmem. Varoşluk eğitimle yenilir, sevişme kabinleriyle değil.Cinsellik yaşamaları değil de yani rızası ve isteği varsa yaşasın da ama bu da anlatılmaz yani özel diyede biley var hadi bu özel şeyi çok özel bi arkadaşa anlatıyosun diyelim metro yeri değil ve anlatış şekli de yanlış bence
Ama şu var ki yeni nesil böyle demekden ziyada bazı geniş aileler var bi tanıdık var kızlarına sigara verip içiriyo kocasından gizli yine gizli gece yarıları dışarı yolluyo yanında sevgilisiyle baya evli çift gibi konuşmasına izin veriyo bizzat şahit oldum
Evimin etrafında birsürü park var ama çocuklar oynamıyo 12 18 yaş arası sevgililerin seks alanı etraftaki inşaatlardaki erkekleri evleri insanları aldırmadan kızın eli oğlanın içinde oğlanınki kızda o kadar utanç verici ki daha ilerisini bile gören olmuş hatta iki sevgili bunları yaşarken izleyen oğlanın arkadaşı oh çekip boşalmış kavga çıkmış arkadaş gördük nasıl kaçtık diyo bıçaklar çekilmiş hayır kıskanıyosan yapma sende ay anan daha iğrenç neler duyuyoruz koca tatilde parka gidemedik millet şikayetçi hep ama çözüm yok yakında parklara köşelere heryere seks kabinleri kulubeleri yapılcak yada bieileri yapıp para kazancak gerçekten gidişat kötü
Yaşanmaz demiyorum ama ulu orta da olacak şey değil 2kızım var kınamıyorum kimseyi ama çok da korkuyorum
Yaşadığınız şeyy kabahat değil bence, oraya kadar çok güzel anlatmışsınız. Özeliniz.cinsellik elbetteki yaşanmalı. ama doğru zamanda ve doğru kişiyle ben cinselliği 25 yaşıma kadar yaşamadım. şu an yaşım 28 vede bunu çok aşık olduğum bir erkekle yaşadım. (adam türk değildi.) evlenmeme kararını da ben verdim. olamazdı çünkü ha bu beni namusuz yaptıysa da sıkıntı yok. seksimi de yaptım. hazzımı da aldım.
ama bugün karşıma bir erkek çıksa diktirmem mesela. ve bu konularda da çok tutucu bir görüntüm var. herkes beni bakire sanıyor.
aileme asla söylemedim. bunu da saygısızlık olarak görürüm. yani özet bilgi. İBADETTE KABAHATTE GİZLİDİR.yeni jenerasyon bunu anlayamıyor.
doğru da kastettiğim şey şuydu. her şeyin çok aleni yaşanması da doğru değil .çok fazla tabu olması da yerine ve zamanına göre.Yaşadığınız şeyy kabahat değil bence, oraya kadar çok güzel anlatmışsınız. Özeliniz.
O bahsettiginiz kürtajlar, sokaga terkedilen çocuklar, sevistim simdi ne yapacagim diye aglayan kizlar sevişmek kötü diye olmuyor
Siz baskiladiginiz, kotu gosterdiginiz, bilgisiz yetistirdiginiz icin yasaniyor bunlar
Sen cocuguna cinselligin kotu bi sey olmadigini, dogru zaman geldiginde dogru kisiyle sevismesi gerektigini, nasil korunmasi gerektigini, sevistiginde sana anlatabilmesi gerektigini ogretmedigin icin oluyor her sey
Baskilamasak, cinsellik tü kaka demesek, cinsellik asla yasanmiyormus gibi davranmasak, televizyondaki opusme sahnelerinde bile kanal degistirmesek, korunma yontemlerini cocugumuza anlatsak onu bu konuda cahil yetistirmesek, bunum kotu bi sey olmadigindan bahsetsek ne merdiven altinda doguran gençler goruruz, ne dogurdugu bebegi ailesinden gizlemek icin öldürüp cope birakan gencler goruruz, ne sirf bi erkekle sevisti diye ayrilamayan, ailene soylerim tehditiyle hala o erkekle birlikte olmak zorunda olan gençler goruruz
Siz sevismek söyle kötü sevismek böyle kötü, sevisenler ahlaksiz sevisenler namussuz diye çığrınarak gezdiginizde kimse sevismekten vazgecmiyor, geçmeyecek de
Sen kulagini tikayip lalalala sizi duymuyorum kii modunda gezdin diye kimse sevismeyi birakmayacak
Sen boyle baskiladin diye guzel ulkemde ata, eşeğe, tavuğa, damacanaya, canli cansiz gozetmeksizin her şeye agzinin suyunu akitan ayı oğlu ayılar var
Sen boyle baskiladin diye sevdigiyle sevisip namusum gitti diye kendini asan gencler var
Lutfen artik milletin yatak odasindan cekin elinizi kolunuzu ya
Toplumun ahlaki iki reşit genc sevisti diye bozulmaz
Bu mu ahlak ölçünüz, o kadar kavga dövüs kufur kiyamet var sokaklarda
Gercekten bu mudur ahlak ölçünüz
Bu muhabbeti erkek yapsaydı muhtemelen içinizden "off öküz" deyip hemen o dakka da unuturdunuz ama kızlar yapınca "ooww yeni nesil nereye gidiyor" olayına çevirdiniz. Ataerkil denen saçma düzeni yüzyıllardır başımıza vura vura sindirdikleri için bu haldeyiz zaten. Ve maalesef bunun öncüleri kadınların ta kendisi;oğullarına kadınlara değer vermeyi, çocuk gelin, taciz, tecavüz olaylarının ne kadar iğrenç olduğunu öğretip sırf pipisi var diye kendini ilah gibi hissetmelerini sağlamazsanız yeni neslimiz de kurtulur.
Arti 10000:)Konu sahibi, zamanında benzer sözleri ettim diye bu sitede afaroz ediliyordum, dikkat et istersen.Küçücük kızların cinselliği bu derece normalleştirmesi çok iç acıtıcı. Bir konuda bu sözü dile getirdim diye resmen toplanıp namus bekçisi ilan etmişlerdi beni. Herkes cinsel hayatında özgürdür sözü tam olgunluğa sahip olmayan bireyler için geçerli değil, olmamalıda. Öyle bir hale gelinmiş ki küçücük kızlar cinselliği benimseyip normalleştiriyor ve çevrelerindeki insanlarda bunu normalleştiriyor. Özgürlük bu sanıyorlar. Ya bir durun ne oluyor yavrum bir akıllıca düşün demeye kalkanıda geri kafalı, namus bekçisi ilan ediyorlar. Olgun her birey cinsel hayatında özgürdür ama ergenlikte ve ergenlikten yeni çıkmış, düşüncesi yetisi tam olarak oturmamış kızlar için bu geçerli değil. Erkekler içinde aynı sözlerin geçerli. Konunuzda kızlardan bahsettiğiniz için o örnek üzerinden yürüdüm yanlış anlaşılmasın. Yozlaşma ve özentilik ile özgürlük birbirine karıştırılıyor. Çok üzücü...
vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..
Konu sahibi, zamanında benzer sözleri ettim diye bu sitede afaroz ediliyordum, dikkat et istersen.Küçücük kızların cinselliği bu derece normalleştirmesi çok iç acıtıcı. Bir konuda bu sözü dile getirdim diye resmen toplanıp namus bekçisi ilan etmişlerdi beni. Herkes cinsel hayatında özgürdür sözü tam olgunluğa sahip olmayan bireyler için geçerli değil, olmamalıda. Öyle bir hale gelinmiş ki küçücük kızlar cinselliği benimseyip normalleştiriyor ve çevrelerindeki insanlarda bunu normalleştiriyor. Özgürlük bu sanıyorlar. Ya bir durun ne oluyor yavrum bir akıllıca düşün demeye kalkanıda geri kafalı, namus bekçisi ilan ediyorlar. Olgun her birey cinsel hayatında özgürdür ama ergenlikte ve ergenlikten yeni çıkmış, düşüncesi yetisi tam olarak oturmamış kızlar için bu geçerli değil. Erkekler içinde aynı sözlerin geçerli. Konunuzda kızlardan bahsettiğiniz için o örnek üzerinden yürüdüm yanlış anlaşılmasın. Yozlaşma ve özentilik ile özgürlük birbirine karıştırılıyor. Çok üzücü...
Aynı sözlerim erkekler içinde geçerli. Bir iki ekleme yaparak belirttim paylaşımımda da.Ayni seyleri yapan bir erkek cocuk olsaydi inanin sunlari yazmazdiniz, hele ki o son cumleyi cok uzucu yazmissiniz ya. Bir erkek cocuk cinsellik yasayinca ne baska erkekler ne baska kadinlar uzuluyor.
vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..
Bunu nerden biliyosun canim ya? CocuklarimAyni seyleri yapan bir erkek cocuk olsaydi inanin sunlari yazmazdiniz, hele ki o son cumleyi cok uzucu yazmissiniz ya. Bir erkek cocuk cinsellik yasayinca ne baska erkekler ne baska kadinlar uzuluyor.
Ya artık "şahısların bedenleri ile ne yapacakları hangi pozisyonlarda sevişeceklerini " vs dert edip konu açmayın, yok ben cinselliğe karşı değilim ama bence bilmem ne olmalı ne demek. Öteki de gelir ben bir defa bile olmasına karşıyım hiç olmamalı bu ne ahlaksızlık der. Size ne yahu. Arkadaş bazı ülkelerin yasalarında oral seks, meme ucunu erkek emmesi bile suç vs vs. O kadar karmaşık bır konu bu. Neredeyse dört bin yıllık ayıp, günah, ahlak, ahlaksızlık diye gelişen bir cinsellşk tarihi var insanoğlunun,.Nerelerden nerelere geldik hala bıdı bıdı. Yetiniz artık vallahi.
e ama sen bilmiyormusun bir çok kişiyle yatağa girmiş kadın evlenip çocuk doğurunca nesil bozuluyormuş:))
ünlü bilim adamları incelemiş onaylamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?