- 7 Nisan 2018
- 72
- 89
- 38
- 33
Ya ben de bunu gercekten anlamıyorum. Yüzlerce farklı kolej var kaldı ki hepsinin öğrenci profili aynı olacak diye bişey yok. Buna rağmen nasıl kesin bi şekilde yalan söylüyorsun diye itham edebiliyorsunuz karşınızdakine birde bunu bir eğitimci olarak yapıyorsunuz. Kesin olmayan konular hakkında karşınızdakini ne kdr çabuk yargılar olduk. Öğrencilerinize acıdım bende bir eğitimci olarak. Ben çocuklarıma gördüklerini bile iyice düşünüp yorumlayıp konuşmaları gerektiğini anlatmaya çalışırken bi eğitimcinin çıkıp burda yalancısın sen demesi ne kadar tezat...Resmen uydurmuşsunuz. Bir kolej öğretmeniyim. Öğrencilerimiz, gençlerimiz evet daha rahat bir yaşam tarzına sahipler günümüzde fakat bu tarz bir konuşmanın metroda geçeceğini hiç ama hiç sanmam.
Yalan söylüyorsunuz.
Yapmayın Allah aşkına ya :) Sırf düşüncenizi diretmek için konuyu don lastiği gibi çekiştirip alakasız yerlere vardırmayın lütfen. Ne alakası var. :) Nasıl bir yorum bu. Güldürdünüz cidden, Allah da sizi güldürsün2 genç isteyerek sevisince zaten birbirini kullanmış olmuyorkizlara o gözle bakmasın mı artık bölünerek çoğalır oğlunuz
18 yaşın altında her birey çocuktur ve bu yasta yasanan her türlü cinsel birliktelik kanunen suctur.
Valla ben istanbulda parkta yürüyüş yapamıyorum, tacizciden. Deveye sormuşlar...nerem doğru ki demiş. Çok eğitime ihtiyacımız var çok. Neyse ben sizi de anladım sonuç olarak.Haklısınız benim de demek istediğim bu ama bunu ulu orta yaşamayı normalleştiriyolar sanki garip olan ınlar değilde biz mişiz gibi anladınız mı
Bizim yapmamız gereken evlatlarımıza ayıp olanın cinsellik değil de bunun özel olması gerektiğini anlatmak namus bekaret adı altınaki bi damla kan değildir
Çocuklara düzgünce anlatılmalı baskı kurmak çözüm değil asla larla olmuyo
Varoşluk belkide ama bunu yapan illa yoksul cahil ailelerin baskı kurduğu çocuğu değil zengin ve bolluk içinde şımartılmış her istediğine izin verilmiş çocuklarıda yapıyo anlıyoruz ki aşırı baskı veya aşırı sevgi yanlışlara neden oluyo
Bu arada kabin falan dememin sebebi de bunu normalleştiriyolar diyeydi olmalı diye düşündüğümden değil parkda bunlar olurken önünden polis geçiyo gördüğü halde tepki vermiyo sanki normal gibi bizim aileler olarak tepkimiz buna çocuklarımızı oynatamıyoruz sanki suçlu biziz gibi yapılıyo
Aynen. Konu sahibi yalan soleyince eline ne gececekki?Ya ben de bunu gercekten anlamıyorum. Yüzlerce farklı kolej var kaldı ki hepsinin öğrenci profili aynı olacak diye bişey yok. Buna rağmen nasıl kesin bi şekilde yalan söylüyorsun diye itham edebiliyorsunuz karşınızdakine birde bunu bir eğitimci olarak yapıyorsunuz. Kesin olmayan konular hakkında karşınızdakini ne kdr çabuk yargılar olduk. Öğrencilerinize acıdım bende bir eğitimci olarak. Ben çocuklarıma gördüklerini bile iyice düşünüp yorumlayıp konuşmaları gerektiğini anlatmaya çalışırken bi eğitimcinin çıkıp burda yalancısın sen demesi ne kadar tezat...
18 yaş altı evlilikler için çocuk gelini tanımı kullanılmaz dediniz fakar literatürde bu şekilde geçer. Çocuk yaşta iki bireyin evlenmesi de tabiki çocuk gelin kavramına girer yani bile ve isteye sizi alıntıladım. Yanlış bildiğiniz bir nokta cünkğYani ?
Ben aksi bir şey mi yazmisim ?
Hanimefendi,
Kendi fikirlerinizi yazmak icin birinden alinti yapma zorunlulugunuz yok, mesajinizi beni alintilamadan yazmaniz daha mantikli olurdu cunku benim mesajimla sizin yazdiklarinizin uzaktan yakindan alakasi yok.
Bu arada, neyin suç olup olmadigini emin olun çok iyi biliyorum,bilgilerinizi kendinize saklayın lütfen.
18 yaş altı evlilikler için çocuk gelini tanımı kullanılmaz dediniz fakar literatürde bu şekilde geçer. Çocuk yaşta iki bireyin evlenmesi de tabiki çocuk gelin kavramına girer yani bile ve isteye sizi alıntıladım. Yanlış bildiğiniz bir nokta cünkğ
İyi de bu şekilde ilişki yaşayan gençlere yobaz dediniz ben mi dedim yobaz diye?
12 13 14 yaşındakiler için demedim ben bu arada hür irade tabirini ama onlar da özgür siz karışamazsınız kimin ne yaşayacağına öyle değil mi?
Bence çelişen sizsiniz toplum yozlaşıyor diye bu örnekleri sıralıyorsunuz ama çocuklara, genç kızlara yapılan tacize, tecavüze yobazlık demiyorsunuz hayret bir şey...
Hadi sen büyük yerdesin bizim burası küçücükken dolu ama garip olan biziz onlara göreValla ben istanbulda parkta yürüyüş yapamıyorum, tacizciden. Deveye sormuşlar...nerem doğru ki demiş. Çok eğitime ihtiyacımız var çok. Neyse ben sizi de anladım sonuç olarak.
Hayır gayet alakalı yorum yapmış ama siz anlamak istemediniz herhal :)Yapmayın Allah aşkına ya :) Sırf düşüncenizi diretmek için konuyu don lastiği gibi çekiştirip alakasız yerlere vardırmayın lütfen. Ne alakası var. :) Nasıl bir yorum bu. Güldürdünüz cidden, Allah da sizi güldürsün
Burası herkesin yorum yapabildiği ve istediğine cevap verebildiği bir platform bilgilerimi ki e sakladığıma ben karar verebilirim teşekkürle.. ve daha fazla uzatmama adına iyi geceler diliyorum ayrıca son olarak çocuk gelin kavramını öğrenmeniz için bir makale paylaşıyorum okursanız biraz bilgi sahibi olursunuz ...18 yaş altı evlilikler için çocuk gelini tanımı kullanılmaz dediniz fakar literatürde bu şekilde geçer. Çocuk yaşta iki bireyin evlenmesi de tabiki çocuk gelin kavramına girer yani bile ve isteye sizi alıntıladım. Yanlış bildiğiniz bir nokta cünkğ
Burası herkesin yorum yapabildiği ve istediğine cevap verebildiği bir platform bilgilerimi ki e sakladığıma ben karar verebilirim teşekkürle.. ve daha fazla uzatmama adına iyi geceler diliyorum ayrıca son olarak çocuk gelin kavramını öğrenmeniz için bir makale paylaşıyorum okursanız biraz bilgi sahibi olursunuz ...
Oğlan yetiştirmenin öneminden bahsediyorum, kızları cinsel obje olarak görmemeleri gerektiğini.. mitoz mu bölünecek diyorsunuz. Yani o tip erkekleri destekliyorsunuz. Ne diyebilirim ki :)Hayır gayet alakalı yorum yapmış ama siz anlamak istemediniz herhal :)
Tabikide bir taraf reşitse suç aksi durumda iki tarafta zaten suça sürüklenen çocuk sayılıyor. Çünkü henüz ceza ehliyeti yok. Ama bu durum suç olmadığı anlamına gelmiyor. Suça sürüklenen çocuk diye de geçmesinden anlarsınız suç olduğunu. Hukukçu değilim sosyal hizmetlerde uzmanım çok fazla çocuğunuzun hikayesi istismar olduğu için söyledim. Yanlış bir nokta varsa hukukçu arkadaşlar sdüzeltebilir
Yalancı çünkü.Ya ben de bunu gercekten anlamıyorum. Yüzlerce farklı kolej var kaldı ki hepsinin öğrenci profili aynı olacak diye bişey yok. Buna rağmen nasıl kesin bi şekilde yalan söylüyorsun diye itham edebiliyorsunuz karşınızdakine birde bunu bir eğitimci olarak yapıyorsunuz. Kesin olmayan konular hakkında karşınızdakini ne kdr çabuk yargılar olduk. Öğrencilerinize acıdım bende bir eğitimci olarak. Ben çocuklarıma gördüklerini bile iyice düşünüp yorumlayıp konuşmaları gerektiğini anlatmaya çalışırken bi eğitimcinin çıkıp burda yalancısın sen demesi ne kadar tezat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?