Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplum beni zerre ilgilendirmiyor bu konuda, suan sen kafandaki on yargilarla yazmissin bu satirlari:) bu yuzden garipsemiyorum seni.

Ben toplumun aksine ogullarimada is ogretiyorum..sirf erkekler diye yan gelip yatirtmiyorum. Ha daha kucukler kabul ama agac yasken egilir. Ilerde bunlar evlendiginde hayat arkadaslarini ezmesinler bu konuda.. insallah kizimin kismetindede benim gibi dusunen yetistiren bi annenin evladi yaziyodur.

Kizimada ayni sekilde olurum Allah bana omur verdiyse. Cinsellikte biri digerinden ustun degil.. oglum yasarsa eyvallah kizim yasarsa aglicam ole mi? Tepkim ayni olur, tabii buyuk konusmak istemem zamn neler getirir goturur bilemem. Suanki dusuncem bu. Sonucta benim oglum yasarsa zamanindan once baska birinin kiziyla yasayacak dimi? O kizin anasi babasi yok mu? Ben ihtimal vermiyorum soylediklerine ama buyukte konusmak istemiyorum

bu konuda yobaz kelimesini ilk kullanan sevişenlerin yobaz olduğunu yazmıştı yalnız..

1Sen hanim 18-20 yas yazmis, ben de o yasta evlenenlere cocuk gelin denmiyor yazmisim , hala neyin israrini yapiyorsunuz ben gercekten hayretle okuyorum yazdiklarinizi.

Yanlis okumusum kusura bakmayin demek bu kadar zor olmamali, bu bir erdemdir.

Hukukcuyum, hukukun icindeyim, neyin suc olup olmadigini sizden daha iyi biliyorum. Ben Dogru olani yazdim , siz yanlis okudunuz, yanlis anladiniz ve yanlisinizi savunmak icin çabaliyorsunuz şu an , yapmayin.

bakın yobaz kelimesi ne amaçla kullanılmış..
Sekoyam

Birsen hanıma alıntı yapmadığınız için konuya yapılan bir yorum sandım ve direk sizin altına doğru bildiğimi yazdım. Ben hukuk ile ilgili bir kısımda direniyorum zaten sizin mesleki alanınıza saygım var. Ben çocuk kavramı konusunda direttim. En basında güzel bir dille şu hanıma cevap verdim mesajında 20 yaşından bahsediyor deseydiniz lüzumsuz tartışma olmazdı diye düşünüyorum. Hala daha yanlış bir bilgi savunduğumu düşünmüyorum dediğim gibi mesleğinize ve bilginize saygım var fakat kime cevap vermediğiniz açıkça yazmadığı için bnce ısrarla konuda 18 yaşından bahsediliyor dedim. Şuan açıkladığımız için anladım ve söylüyorum kusura bakmayın yanlış anlaşma oldu aranızda

1Sen hanimi alinti yaparak yazmistim mesajimi, onu da yanlis anlamissiniz ...

Zor bir gün gecirdiniz sanirim,yazmadigim ,yapmadigim şeyleri yaptigimi iddia ediyorsunuz hala, bence biraz dinlenin siz. Iyi aksamlar.

Tekrar belirtiyorum kimseyle kişisel polemiğe girme heveslisi biri değilim. Yorumunuzu genel konuya yazdıgınızı sandığım için kendi bildiğim bilgiyi paylaştım. Üzerine yazdığınız msj biraz sert ve ters bir üslupta olduğu için ve Msjınızı kime yazdığınızı açıklamadığı için ısrarla 18 yaş altı çocuktur çocuk gelindir dedim. Yoksa birsen hanımın bahsettiği yaşta ikimizd3 hemfikirdi son olarak kimsenin mesleği beni ilgilendirmez fakat kimsenin kendi alanına da ben daha çok biliyorum diye burnumu sokmam emin olabilirsiniz. O yüzden tartışacak bi mevzu yok galiba tamamen kimin kime ne yazdığını anlamama ve anlatamama durumu diyelim ve konu kapansın

Çok küçük yaşta cinselliği savunan arkadaşlar ,burada 16 17 yaşındaki çocukların şu gün ilişki yaşadım hamile miyim? Sorularını da gördüğümüzde ah yavrum okulun ile ilgilen önce diye yorumlar yapmadınız mı sizlerde ? Tamam reşit bir bayan keyfince istediğiyle yaşar ama çocuklar için normal karşılanmamalı.

Yorumların büyük bir kısmını okudum. “Modern” anneler çocuğumuz istediği gibi cünselliği yaşasın yemek yemek gibi bir ihtiyaç yazmış bu konuda cinselliğin yemek yemekle aynı kategoride bir ihtiyaç olmadığının farkında olmayan cahil bir insan yorumu. Bunun dışında cinsellik iki kişi arasında yaşanan “özel” bir andır Yani bir okul arkadaşınızla yemek yiyebilirsiniz ama okul arkadaşınızla cinsellik yaşananız için aranızda başka bir ilişkinin olması gerekir.
Lise çocukları cinsellik yaşamamalı benim fikrim eğer yaşamak isteyen varsa da en azından okullar tarafından eğitilmeli ki sonuçları kötü durumlar yaşanmasın .
Ailelerde çocuklar git kiminle istersen yat dememeli bunun özel bişey olduğunu “yemek yemek” gibi bişey olmadığını anlatmalı. Aile eğer benim ailem gibi bir müslüman aile ise de kız erkek ayrımı yapmadan bunun günah olduğunu çocuklarına anlatmalı ve cinselliği yaşamak için evlenmesi gerektiğini çoçuğa anlatmalıdır.
Bu ailelerin bakış açısına göre değişir buna saygı duyarım ama çocuklarınıza da bir zahmet cinsel eğitim verecekseniz gidip iki kitap karıştırın cinselliğin yemek yemek gibi bir ihtiyaç olmadığını anlatmakla başlayın.
Ülkenin müslümanı da sözde modern geçinen kesimi de cahil sinirlerim bozuldu akşam akşam. Modern olacak diye önüne gelenle yatan çocuklar yetiştirmeyin hen çoğunuz hem de bilinçsizce cinsellik yaşadığı kişiler yara alabilir.

İki gencin konuşmasından çok buradaki birçok kişinin ne var bunda demesi beni şaşırttı

Olabilir onlar cahil hata yapmaya en müsait yaştalar ama basıl olur da yaşça büyük insanlar bunu normal karşılar!!!!

18 de küçük evlenen olunca kıyamet kopuyor ama neden bu masumane karşılanıyor anlamadım!!!

Bence ülke olarak fazla aştık kendimizi
Eskiden yabancı filmlerde izlerdik ama alası ülkemizde yaşanıyor bazı şeylerin

Yazdım ve sildimm neysee...

+1

burada kimse 18 yaşından küçükler de sevişsin, herkes sevişsin demiyor. bilinçli olarak, korunarak, ileride pişman olunmayacak şekilde 18 yaşından küçükler de sevişebilir diyoruz. yani verdiğiniz örnek alakasız oluyor çünkü o soruyu soran kişi korunmamış ve bilinçli değil demek oluyor ki burada kimse bunu tasvip etmiyor zaten.

1Sen hanimi alinti yaparak yazmistim mesajimi, onu da yanlis anlamissiniz ...

Zor bir gün gecirdiniz sanirim,yazmadigim ,yapmadigim şeyleri yaptigimi iddia ediyorsunuz hala, bence biraz dinlenin siz. Iyi aksamlar.
Mesajınızı başkasının alıntı yaptığı bi msjdan okudum o yüzden görmemiş olabilirim haklısınız atladıgım bir durum olmus olabilir bu oınuda diretmiyoeum zaten ben tekrar söylüyorum tartışılacak bir nokta yok sadece yanlış anlaşılma söz konusu diyorum ve daha fazla tartışmamak adına konuyu kapatıyorum

Okudugum en mantikli yorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…