Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+++++
Kadının sevişmesi,hamile kalması ; kendi öz ailesi ve toplum tarafından dışlanmasından daha büyük bir problem olduğu için kimse bu gerçeği göremiyor ne yazık ki Milana

Anlayamadigim bakis acisi , hele kadinlar boyle yaklasinca olaya gercektrn cok uzuluyorum

Bu sitede bolebi anlayis var genel olarak. Sevisme yasi bu olmamali dersen saldirirlar, namus bacak arasinda mi derler:) cagdasiz evet : (

Gidip kızlık zarını dikdiren kızı da
Ben ille bekareti olan kız istiyorum diyen Erkeği de yetiştiren biz değil miyiz?
Konu öyle yerlere gitti ki korkunç
Kendimi epey yobaz, sığ görüşlü biri olarak görüyorum şuan.

Evet sevisebilir , gidip de abuk sabuk yerde , bilmedigim ortamda sevisecegine evinde sevissin mumkunse
vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..

üzücü ancak ben sizi anlamadım.
namus gözüyle bakmam şu yaşta yaşasınlar demiyorum vs. ama yine de garip bulmuşsunuz.
ben de namus gözüyle bakmam ancak bence evlilikten önce yaşanmamalı.
en özel kişi o dur çünkü.
artı toplumumuzun gerçekleri var

amannnn, nasıl böyle düşünebilirsin...hangi yüzyılda kaldın sen...herkes günübirlik, özgürce herşeyi yapabilir...namus ta neymiş...diye düşünüyor burdaki birçok bayan..hatta az sonra taşlarlar seni...sanane , sen ne karışıyorsun millete diye...

Ben musluman degilim , inancim dinim sizi hic ilgilendirmez , hristiyanligi da hakaret olarak kullanamazsiniz
Sevistigi icin mi utanacagim cocugumdan??
Ben cocugumdan sadece hirsizlik yapar , cinayet isler , yalan soyler , insanlara zarar verirse utanirim hanimefendi
Insanim var oldugu gunden beti uyguladigi eylem yuzunden utanmam

O kızların öz saygıları yok çünkü. Ve bu toplumda o şekilde kabul görmeyecekleri öğretilmiş, kıza da erkeğe de.

Yo hristiyanlarda oyle degil, yanlis biliyorsunuz.
ayrica alintiladiginiz uye musluman degil zaten, dini bir yorum da yapmadi.

Siz kim oluyorsunuz da bir dini hakaret olarak kullanıyorsunuz ???
Kaldı ki şunu anlayın artık, bu sitede herkes Müslüman
D
E
Ğ
İ
L

İşte sizin gibi düşünenlerin insanların çocukları gizli gizli yaşıyor yasak tabir ettiğiniz şeyleri ve hata yapıyor. En acısı da onu dışlayacağınız için size bile söyleyemiyor. En acısı bu değil mi. Buna utanın bence siz
.

Yukarıda da söyledim Anlatışta ki Large lık beni benden aldı.
Evlilikten önce yaşar sonra yaşar O çok farklı bir durum aile ve kültür yapısına göre değişir.
Bunu kaldırabilecek aile var kaldıramayacak aile var O benim haddimi aşar.
Farkındalık dediğim bu zaten yaş filan değil.

Bak bunu en iyi bilecek sensin K12 Ted'in amblemi değil mi?

k12 bildiğim kadarıyla türkiyedeki meb'e bağlı tüm okulların ortak uzantısı.

ted kolejinin ürünlerinde sadece K logosu olur, veya klasik meşaleli amblem. K logolu kıyafetler zorunlu bu arada,çanta değil.

Konuşulanları sadece siz mi duydunuz

Yok yok degilsin bence. Ben herseyi konusabilen biriyim kim kimle sevismis umrumdada degil. Ama bu sitede var bu anlayis.. sorun dini inanis filan bile degil, senin bu amacla konu actiginida dusunmuyorum acikcasi.birseylerin bu kadar basitlesmesi gercekten kotu bence. Ask sevgi onlar bile yaz aski tatil aski diye gruplandirilir oldu. Burdada konulari goruyoruz sevgilimden hamile kaldim diyen, canima kiyacam diyen vs vs. Bunlar niye oluyo bi dusunelim toplumca bakalim? Iki dk da konusulcak mevzular degil bunlar. Kadin diyo mesela.. cocugum istedigiyle sevissin umrunda degil, nasil yani? Bu anlayis normal mi acaba? Hic mi korkmazsin cocugum hirliya mi denk gelir hirsiza mi? Cagdas olayim derken maalesef gene ipin ucunu kaciriyoruz

Üstüme gelmenize gerek yok. Alinti yaptigim üyenin profilini incelemeden yazdim.
Ayrica ben almanyada yasiyorum. Alman arkadaslarim da var ve benim gördügüm aynen de bu. Adet olmaya baslarlar hemen dogum konteol hapi alir annesi babasi. Sevgili edinirler yan odada istediklerini yaparlar annesi babasi gurur duyarlar...
Benim icin normal degil bu davranislar. Peki bizim bunlardan ne farkimiz var simdi?
Bizim gencler cinsellikle büyüdüklerini zannediyorlar..

kardeş vala yazacaktımda taşlamaya okadar meraklılarkı hepsı toplanıp yuhalıyor mılletı boyle konularda cımbızla çekıp oyle cevırıyolarkı oha ben nemişim yahu oluyosun .boyle düşünen kişileri burada gormek benı cıdden rahatlatıyor.

k12 bildiğim kadarıyla türkiyedeki meb'e bağlı tüm okulların ortak uzantısı.

ted kolejinin ürünlerinde sadece K logosu olur, veya klasik meşaleli amblem. K logolu kıyafetler zorunlu bu arada,çanta değil.
K12 bütün liselerin kullandığı bir uzantı.
Bir lisenin websitesine girince başında k12.bilmemne anadolu lisesi yazıyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…