+++++
Kadının sevişmesi,hamile kalması ; kendi öz ailesi ve toplum tarafından dışlanmasından daha büyük bir problem olduğu için kimse bu gerçeği göremiyor ne yazık ki Milana
Bu sitede bolebi anlayis var genel olarak. Sevisme yasi bu olmamali dersen saldirirlar, namus bacak arasinda mi derler:) cagdasiz evet : (
vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?Evet sevisebilir , gidip de abuk sabuk yerde , bilmedigim ortamda sevisecegine evinde sevissin mumkunse
cidden hangi kolejdi ben merak ettim
üzücü ancak ben sizi anlamadım.Merhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
amannnn, nasıl böyle düşünebilirsin...hangi yüzyılda kaldın sen...herkes günübirlik, özgürce herşeyi yapabilir...namus ta neymiş...diye düşünüyor burdaki birçok bayan..hatta az sonra taşlarlar seni...sanane , sen ne karışıyorsun millete diye...Merhabalar,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
Biri diyor ki arkadaşına
Tekrar soruyor diğeri,
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Ben musluman degilim , inancim dinim sizi hic ilgilendirmez , hristiyanligi da hakaret olarak kullanamazsinizvay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
O isi halledip odadan cikacaklar siz de yüzlerine güleceksiniz..
hristiyanlardan bi fark görmüyorum..
aynen öyle. ondan sonrada kızlar orasını burasını diktirip evlenmek zorunda kalıyor . işin vahim kısmıysa birçok genç kız ve kadınla birlikte olan erkekse bakire kız arıyor evlenmek için.
bu ne yaman çelişki anlamadım.
vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
Siz kim oluyorsunuz da bir dini hakaret olarak kullanıyorsunuz ???vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
Hristiyanlar öyle yapmıyor ki?vay be ne anneler varmis .. utanmicakmisiniz cocugunuzun yüzüne bakmaya?
üzücü ancak ben sizi anlamadım.
namus gözüyle bakmam şu yaşta yaşasınlar demiyorum vs. ama yine de garip bulmuşsunuz.
ben de namus gözüyle bakmam ancak bence evlilikten önce yaşanmamalı.
en özel kişi o dur çünkü.
artı toplumumuzun gerçekleri var
Bak bunu en iyi bilecek sensin K12 Ted'in amblemi değil mi?
Konuşulanları sadece siz mi duydunuzMerhabalar,
Biri diyor ki arkadaşına
Tekrar soruyor diğeri,
-Yatak da nasıl Bartu?
Yok yok degilsin bence. Ben herseyi konusabilen biriyim kim kimle sevismis umrumdada degil. Ama bu sitede var bu anlayis.. sorun dini inanis filan bile degil, senin bu amacla konu actiginida dusunmuyorum acikcasi.birseylerin bu kadar basitlesmesi gercekten kotu bence. Ask sevgi onlar bile yaz aski tatil aski diye gruplandirilir oldu. Burdada konulari goruyoruz sevgilimden hamile kaldim diyen, canima kiyacam diyen vs vs. Bunlar niye oluyo bi dusunelim toplumca bakalim? Iki dk da konusulcak mevzular degil bunlar. Kadin diyo mesela.. cocugum istedigiyle sevissin umrunda degil, nasil yani? Bu anlayis normal mi acaba? Hic mi korkmazsin cocugum hirliya mi denk gelir hirsiza mi? Cagdas olayim derken maalesef gene ipin ucunu kaciriyoruzGidip kızlık zarını dikdiren kızı da
Ben ille bekareti olan kız istiyorum diyen Erkeği de yetiştiren biz değil miyiz?
Konu öyle yerlere gitti ki korkunç
Kendimi epey yobaz, sığ görüşlü biri olarak görüyorum şuan.
k12 bildiğim kadarıyla türkiyedeki meb'e bağlı tüm okulların ortak uzantısı.
ted kolejinin ürünlerinde sadece K logosu olur, veya klasik meşaleli amblem. K logolu kıyafetler zorunlu bu arada,çanta değil.
kardeş vala yazacaktımda taşlamaya okadar meraklılarkı hepsı toplanıp yuhalıyor mılletı boyle konularda cımbızla çekıp oyle cevırıyolarkı oha ben nemişim yahu oluyosun .boyle düşünen kişileri burada gormek benı cıdden rahatlatıyor.Yok yok degilsin bence. Ben herseyi konusabilen biriyim kim kimle sevismis umrumdada degil. Ama bu sitede var bu anlayis.. sorun dini inanis filan bile degil, senin bu amacla konu actiginida dusunmuyorum acikcasi.birseylerin bu kadar basitlesmesi gercekten kotu bence. Ask sevgi onlar bile yaz aski tatil aski diye gruplandirilir oldu. Burdada konulari goruyoruz sevgilimden hamile kaldim diyen, canima kiyacam diyen vs vs. Bunlar niye oluyo bi dusunelim toplumca bakalim? Iki dk da konusulcak mevzular degil bunlar. Kadin diyo mesela.. cocugun istedigiyle sevissin umrunda degil, nasil yani? Bu anlayis normal mi acaba? Hic mi korkmazsin cocugum hirliya mi denk gelir hirsiza mi? Cagdas olayim derken maalesef gene ipin ucunu kaciriyoruz
K12 bütün liselerin kullandığı bir uzantı.k12 bildiğim kadarıyla türkiyedeki meb'e bağlı tüm okulların ortak uzantısı.
ted kolejinin ürünlerinde sadece K logosu olur, veya klasik meşaleli amblem. K logolu kıyafetler zorunlu bu arada,çanta değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?