Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 20 yaşında biri evlendiğinde çocuk gelin oluyorda cinsel ilişki yaşayınca neden böyle rahat bakılıyor enteresan.
20 yaşında evlenen biri çocuk gelin olmuyor.
20 yaşındayım,evliyim.
Çocuk gelin değilim,erken evlilik yaptım.
Çocuk gelin kavramı 14-15-16-17 yaşında yapılan evliliktir.
18 yaşındaki bir insan çocukluktan çıkıp birey oluyor,o yüzden 18 yaşında evlenilebiliyor.

canim biz siz olayini anlamadim.
Baktim cinsellik konusunda en musahamakar ulkelerden biri olan Hollandada ilk cinsellik yasi 17 imis, arastirma yeni,
Turkiyeye baktim, bu daha eski bir arastirma, bizde cinsellik yasi 16 imis.

Belki serbest birakmak daha dogru baksana, her serbest olan gidip buldugu ile sevismiyor ya, hatta ozgurlestikce daha secici oluyor.

Bu bir istismar değildir.
Ha mesela 15 16sinda bazisi zehir gibi olurken bazisi kandirilmaya musait oluyor.
Kandirilmis bir riza asla tam bir riza olmayacagindan gönüllü birliktelik kabul edemeyiz. Iste o zman istismar olur.

Ama zorlama yok ikiside istemis.
Tam olarak rizalari varsa artık kendi sorumluluklari altındadır.
Simdi cocuk gelinle konunun ne alakası var anlamadim.
Orada amac sadece küçücuk cocuklara cinsellik yasatilmasi degil.
Küçük yasta anne , ev hanimi, kocaya hizmetin egitim yerine dayatilmasidir.
Zaten 18 altina kanun istisnalar harici evlilik izni vermiyor.
Ama 18 altı kendi rizalari olsa da sevismeyecek diye birsey koymamislar.

o kadaar uyduruk bi hikaye olmus ki, ankara'da yasamasak ya da az bucuk lisede okumamis olsak inanicam
kullandiginiz cumleleri hicbir 18 25 yas bandi kiz kullanmaz. kizlar sevgileleriyle kac aydir ciktiklarini da bilirleeer ilk ne zaman opustuklerini dee. bu yas grubu yakin arkadaslar yeni ogrenmezler bu isleri hele ki metroda

Aynen kesinlikle öyle.
Baskı sonucu böyle oluyor zaten.
Bir üye yazmış kürtaj, tuvaletlerde doğurup kaçıp gitme oluyor diye ama onu da zaten baskı sonucunda merak edip cinsel ilişki yaşayan ama korunmadan bihaber insanlar yapıyor.

İnanmıyorum belki de inanamıyorumdur

Aynen oyle
Aile baskisi , toplum baskisi , bilincsizlik , cahillik , ve bunu dusunemeyen kadinlar var ya inanamiyorum okudugum yorumlara
Bir kadin ailesine guvense , neden dogurup cope atsin bebegini , saka gibi ya

keşke muhabbete dahil olsaydınız da o kolej armalı çantalı kızlar verseydi size gerekli cevabı

Yorumları şaşırarak okudum pes vallahi..ne ara bu kadar genisledik??? Dini yorum görünce saldırıyorsunuz hep birlikte cunku duymak istemiyorsunuz ..ama ben de sizin bu ahlaksız ahlak anlayışınızı görmek istemiyorum midemi bulandırıyorsunuz..evet sırf bu yüzden toplum bozulmadi ama evlenene kadar bilmem kac kisinin yataginda yatmis kadin veya erkekten de cok saglikli nesiller yetisecegini sanmiyorum tek mesele korunmak degil..

Aynen oyle
Aile baskisi , toplum baskisi , bilincsizlik , cahillik , ve bunu dusunemeyen kadinlar var ya inanamiyorum okudugum yorumlara
Bir kadin ailesine guvense , neden dogurup cope atsin bebegini , saka gibi ya

+++++
Kadının sevişmesi,hamile kalması ; kendi öz ailesi ve toplum tarafından dışlanmasından daha büyük bir problem olduğu için kimse bu gerçeği göremiyor ne yazık ki Milana

Cinselliği resmi olarak yaşamak nedir allah aşkına?

Sizin gibi düşünenler sayesinde gençler daha reşit olur olmaz ya da olmadan önce "legal sex" yaşayabilmek için evleniyorlar. Tabi karşısındaki onun isteklerine uygun mu, cinsellikte aynı banttalar mı bilmeden. Sonuç? "Kocam bana şunu şunu yaptı / yapmamı istedi / benimle sevişmiyor / her gece sevişmek istiyor / afedersiniz o şu bu" diye burada dert yanıp, bir de kucaklarında daha ilk seneden istemeden de olsa doğurdukları bebekleri ile boşanma yoluna gidiyorlar!

Boşuna dememişler, ülkedeki boşanmaların asıl sebebi evlilikler. Sen sevişmek için evlenmeyi şart koşarsan gerdek odasının kapısında nikahı kıyar, çıkışta boşarsın!

hay ağzını öpeyim

gençlerin sevişmesi derdinize
Evet haklısınız.
Ama dert ettiğim Sevişmeleri değil,
Bu kadar Large anlatmaları
Yani size göre geri kafalılıkta olabilir benim için hiç sakıncası yok.
Ama 1. Cinsellik bu kadar ayan beyan konuşulmaması gereken bir şey.
2.Cinsellik yaşı bu olmamalı dediğim gibi namus olarak bakmıyorum. Ama farkındalık olmalı.
Hıııı kolej amblemi K12 bu Büyük bir kolejin arması yanılma ihtimalim olabilir mi tabi ki olabilir.

Sorun sevismesi mi ya? Yeni kesfedilmedi sex yapmak.. bu kadar rahat rahat tavirlar. Bastirilmis genclik buysa bastirilmamisi nasil olcakti:))

aynen öyle. ondan sonrada kızlar orasını burasını diktirip evlenmek zorunda kalıyor . işin vahim kısmıysa birçok genç kız ve kadınla birlikte olan erkekse bakire kız arıyor evlenmek için.
bu ne yaman çelişki anlamadım.

Bu sitede bolebi anlayis var genel olarak. Sevisme yasi bu olmamali dersen saldirirlar, namus bacak arasinda mi derler:) cagdasiz evet : (

Gecen gün geliboludayız sokakta iki dedigin gibi liseli kızın sabah aliyle aksam veliyle takılıyorum diyip gülüşmelerine denk geldim
Ne sanıyorlar aşkı hayatı yazık gercekten

cidden hangi kolejdi ben merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…