20 yaşında evlenen biri çocuk gelin olmuyor.18 20 yaşında biri evlendiğinde çocuk gelin oluyorda cinsel ilişki yaşayınca neden böyle rahat bakılıyor enteresan.
ya salında çok derinlere girmekte istemiyorum da okullarda bu eğitim verilse de yeterli değil.
aile önemli. şimdi tecavüz oralarına bebek katli oranlarına bakınca en çok Avrupa ülkeleri gelişmiş ülkeler geliyor malesef.
ha biz harikayız muhteşemiz falan değil konu kesinlikle. ama ilk aile diyorum ben. bir de 18 yaş altında bunu normalleştirmek de doğru gelmiyor.
önce çocuğumuza sıralamayı vermeliyiz. kesinlikle iyi bir insan olmalı dürüst olmalı kendini kullandırtmamalı başkasını kullanmamalı sonracıma okumalı ayakları üstünde durmalı kız erkek fark etmez. cinsellik de öğretilmeli ama vakitli ve doğru olarak.
inş hiçbir çocuk sürüklenip gitmez. benim çok hassas noktam çocuk. onlarla ilgili haberleri bile kaldıramıyorum.
Aynen kesinlikle öyle.canim biz siz olayini anlamadim.
Baktim cinsellik konusunda en musahamakar ulkelerden biri olan Hollandada ilk cinsellik yasi 17 imis, arastirma yeni,
Turkiyeye baktim, bu daha eski bir arastirma, bizde cinsellik yasi 16 imis.
Belki serbest birakmak daha dogru baksana, her serbest olan gidip buldugu ile sevismiyor ya, hatta ozgurlestikce daha secici oluyor.
İnanmıyorum belki de inanamıyorumdurMerhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
Aynen oyleAynen kesinlikle öyle.
Baskı sonucu böyle oluyor zaten.
Bir üye yazmış kürtaj, tuvaletlerde doğurup kaçıp gitme oluyor diye ama onu da zaten baskı sonucunda merak edip cinsel ilişki yaşayan ama korunmadan bihaber insanlar yapıyor.
Aynen oyle
Aile baskisi , toplum baskisi , bilincsizlik , cahillik , ve bunu dusunemeyen kadinlar var ya inanamiyorum okudugum yorumlara
Bir kadin ailesine guvense , neden dogurup cope atsin bebegini , saka gibi ya
aynı şey. hatta daha güvenli hamile falan kalırsa yani resmi olarak cinsellik yaşıyor.
benim de kardeşlerim mezun oldu geç gittiler üstelik 8 yaşında ama 18 mezun oldular. ha ilk dönem şu sıralar 17 yaşındaydılar ilginç tabi
hay ağzını öpeyimCinselliği resmi olarak yaşamak nedir allah aşkına?
Sizin gibi düşünenler sayesinde gençler daha reşit olur olmaz ya da olmadan önce "legal sex" yaşayabilmek için evleniyorlar. Tabi karşısındaki onun isteklerine uygun mu, cinsellikte aynı banttalar mı bilmeden. Sonuç? "Kocam bana şunu şunu yaptı / yapmamı istedi / benimle sevişmiyor / her gece sevişmek istiyor / afedersiniz o şu bu" diye burada dert yanıp, bir de kucaklarında daha ilk seneden istemeden de olsa doğurdukları bebekleri ile boşanma yoluna gidiyorlar!
Boşuna dememişler, ülkedeki boşanmaların asıl sebebi evlilikler. Sen sevişmek için evlenmeyi şart koşarsan gerdek odasının kapısında nikahı kıyar, çıkışta boşarsın!
Evet haklısınız.gençlerin sevişmesi derdinize
hay ağzını öpeyim
aynen öyle. ondan sonrada kızlar orasını burasını diktirip evlenmek zorunda kalıyor . işin vahim kısmıysa birçok genç kız ve kadınla birlikte olan erkekse bakire kız arıyor evlenmek için.Cinselliği resmi olarak yaşamak nedir allah aşkına?
Sizin gibi düşünenler sayesinde gençler daha reşit olur olmaz ya da olmadan önce "legal sex" yaşayabilmek için evleniyorlar. Tabi karşısındaki onun isteklerine uygun mu, cinsellikte aynı banttalar mı bilmeden. Sonuç? "Kocam bana şunu şunu yaptı / yapmamı istedi / benimle sevişmiyor / her gece sevişmek istiyor / afedersiniz o şu bu" diye burada dert yanıp, bir de kucaklarında daha ilk seneden istemeden de olsa doğurdukları bebekleri ile boşanma yoluna gidiyorlar!
Boşuna dememişler, ülkedeki boşanmaların asıl sebebi evlilikler. Sen sevişmek için evlenmeyi şart koşarsan gerdek odasının kapısında nikahı kıyar, çıkışta boşarsın!
Bu sitede bolebi anlayis var genel olarak. Sevisme yasi bu olmamali dersen saldirirlar, namus bacak arasinda mi derler:) cagdasiz evet : (Evet haklısınız.
Ama dert ettiğim Sevişmeleri değil,
Bu kadar Large anlatmaları
Yani size göre geri kafalılıkta olabilir benim için hiç sakıncası yok.
Ama 1. Cinsellik bu kadar ayan beyan konuşulmaması gereken bir şey.
2.Cinsellik yaşı bu olmamalı dediğim gibi namus olarak bakmıyorum. Ama farkındalık olmalı.
Hıııı kolej amblemi K12 bu Büyük bir kolejin arması yanılma ihtimalim olabilir mi tabi ki olabilir.
Evet haklısınız.
Ama dert ettiğim Sevişmeleri değil,
Bu kadar Large anlatmaları
Yani size göre geri kafalılıkta olabilir benim için hiç sakıncası yok.
Ama 1. Cinsellik bu kadar ayan beyan konuşulmaması gereken bir şey.
2.Cinsellik yaşı bu olmamalı dediğim gibi namus olarak bakmıyorum. Ama farkındalık olmalı.
Hıııı kolej amblemi K12 bu Büyük bir kolejin arması yanılma ihtimalim olabilir mi tabi ki olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?