evet asansör tünel metro vs...Bende aynı şekilde soğuk soğuk ter döküyorum resmen
Kendime azap işte binemiyorum bi türlü
Asansör metro
Tünellerden geçerken falan çok köyü oluyorum
Sanırım destek almamız gerek
hem yerin dibi hem kapalı alan, ufak bi aksaklık oluşsa o alanlarda sıkışıp kalma travmasını yaşamaktan korkmak gibi hisler...Derdiniz metro değilde yerin dibinde olmasından dolayı gibi geldiayrıca otobüsle kaza ihtimali çok daha yüksek böyle sakinleştirebilirsin kendini
siz içinden değil de dışından korkuyorsunuz:)Benim korkum sizinki gibi degil ben de metroyu beklerken raylara dusmekten ya da o kisma yakin duran biri varsa onun dusmesinden korkuyorum. Arkami dönüyorum bazen raylara karsi
Hele o ruzgariyla gelis ani tam korku filmi
siz de dışından ürkenlerdensiniz, içi daha ürkütücü değil mi ya huMetro büyük nimet fırt oradasın fırt burada ama üstteki üyenin de dediği gibi karanlığım içinden vijuuuuuuu diye estirerek gelişi bi ürkütmüyor değil
Ay evet yardim gelse nasil gelecek dusununce bu da cok fenasiz içinden değil de dışından korkuyorsunuz:)
ben içinden korkuyorum, her an bozulursa naparım ben burda diyorum
evet ama bendne başka korkan va rmı acaba dedim işte..Ay evet yardim gelse nasil gelecek dusununce bu da cok fena
Uzman destegi alin bence panik atak falan gecirirsiniz bu korkuyla.
Bakin terliyormussunuz iste vucudunuz kontrolden cikmaya basliyor boyle.evet ama bendne başka korkan va rmı acaba dedim işte..
destek almam gereken bir konumu emin olamıyorum........
eskiden yoktu korkularım aklıma bile gelemzdi böyle şeyler belki de artık panik atağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?