İlk kez yaşadığımda korkmuştum ne olduğunu anlayamamıştım yanımdaki arkadaşım arada böyle olduğunu söylemişti. O zaman rahatlamıştım. Ama şöyle düşün farzetki metro bozuldu, kapılar her türlü açılır yürüyerek durağa yürürüz yani. İçinde kalıcak halimiz yok
Açılır demi kapılar?nasıl açılacak manuel mi? bazen belediye otobüsündeyken bile aklıma geliyor içerde kalırmıyız diye ama camlar kırılır en kötü dışarı çıkılır ama metro başka sanki ya
orda yürüyecek kadar alan var mı ki?
ben genel olarak da darlanmak istemiyorum çığlık atacak gibi oluyourm , sakin bir insan olmak istiyorum.........
Off o korku bende de var Allahtan çok fazla kullanmak zorunda kalmıyorum. Ama yolum metroyla kısa olacaksa da bende otobüs minibüs yolu uzatarak gitmeyi tercih ediyorum. Çünkü o merdivenlerden inerken başlıyor korkum nefes almakta zorlanıyorum. En iyisi psikolojik destek almak sorunun çözülür mutlaka o şekilde
Açılır demi kapılar?nasıl açılacak manuel mi? bazen belediye otobüsündeyken bile aklıma geliyor içerde kalırmıyız diye ama camlar kırılır en kötü dışarı çıkılır ama metro başka sanki ya
orda yürüyecek kadar alan var mı ki?
ben genel olarak da darlanmak istemiyorum çığlık atacak gibi oluyourm , sakin bir insan olmak istiyorum.........
sizin baktığınız kadar basit değil o işler.
işin diğer tarafından bakmaya çalışın.
sizin yazdığınız senaryolar düşünülerek yapılıyor o metrolar,duraklar,tüneller.
hepsi hesaplanıyor,düşünülüyor.
teknolojisini bilmediğiniz,nasıl yapıldığını,nasıl üretildiğini bilmediğiniz bir şey için endişelenmeyin.çünkü ne kadar endişelenseniz de bunu çözemezsiniz.
tabi ki bir uzmandan yardım alın ama milyonlarca insan bu araçları kullanıyor türkiye de ve dünya da.
bir de işin o tarafından bakın