- 7 Haziran 2016
- 60
- 34
- 38
- Konu Sahibi narlilokum
-
aynen mesela o ergen tip teyzecigim 1 sn demeliydiannem haksız olsa da kimseye laf ettirmem.
onun adına özür dilerim, susarım ama uzatan olursa da sustururum.
kız haklı olabilir özür dilediğimde konuyu kapatmalıaynen mesela o ergen tip teyzecigim 1 sn demeliydi
Yurtdışında dediğin gibi bi sistem var kimse dalmıyor içeri birinden kaçıyormuş gibi. Bende dikiliyorum önde geçirmiyorumInsanlar hala önceliğin inenlerde olduğunu anlamıyor.
Avrupa da o koca yazı yok mesela "öncelik inenlerindir" diye çünkü adamlara söylemeye gerek yok biliyorlar önceliğin kime ayit olduğunu.
Ben her zaman bilerek önde put gibi duruyorum Kadïköy metrosunu kullandığımda ama insanlar itelemeye çalışıyor ama geçemiyorlar.
Yurt dışında çok uzun yıllar yaşadığım için mi böyleyim bilmiyorum ama gerçekten bizim toplumumuzda insana saygı yok. Bencil ve önceliği sadece kendinde gören bir toplum. Aslında çok güzel bir ülkeyiz ama...
annen haksız o kesin.Annem de yurtdışına gelin gitmiş 2 yıl orda yaşamış aslında ve zeki bi kadın olarak görüyodum annemi. Ama çoğu şeyde topluma ayak uyduramıyo sanki. Anneannem bile çok kafa dengi kalıyor, çok seviyorum onlarda kaldığımda teyzem " Allah sana sabır versin annenle " diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?