- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi narlilokum
-
+1Anneniz gibi insanlar beni bile utandırıyor ne yalan söyliyim.Daha toplu taşıma kurallarından habersiz insanlar var toplumda ne yazık ki medeniyet bize baya baya uzak
Haklı mı?Toplum icinde yaşamanın belli başlı kuralları var hanımefendi metrodan önce inen iner sonra binecek varsa biner dünyanın her yerinde böyle bu.Kız insan gibi uyarmış laf söyleyen konu sahibinin annesi,itekleyen konu sahibinin annesi ve haklı öyle mi?Hamilesiniz evlat yetistireceksiniz rica ederim azıcık toplum kurallarını öğreniverinBence annen sonuna kadar hakli. O ergen kizlarin havalarini iyi bilirim. Ben olsam sacini basini yolardim. Bence siz abartmissiniz. Ayh.. niye birden sinir basti :)
Senden mi ogrenicem?Haklı mı?Toplum icinde yaşamanın belli başlı kuralları var hanımefendi metrodan önce inen iner sonra binecek varsa biner dünyanın her yerinde böyle bu.Kız insan gibi uyarmış laf söyleyen konu sahibinin annesi,itekleyen konu sahibinin annesi ve haklı öyle mi?Hamilesiniz evlat yetistireceksiniz rica ederim azıcık toplum kurallarını öğreniverin
Valla kimseden öğrenemeyeceginiz belli.Yazık ışte biz, bizim çocuklarımız çekiyor sizin gibilerden, sizin gibilerin yetistirdigi çocuklardan.Senden mi ogrenicem?
Sen kimsin de beni yargiliyorsun?Valla kimseden öğrenemeyeceginiz belli.Yazık ışte biz, bizim çocuklarımız çekiyor sizin gibilerden, sizin gibilerin yetistirdigi çocuklardan.
Siz kim olup kızları yargılamaya hatta saçlarını başlarını yolmaya kalkıyosanız o oluyorum ben deSen kimsin de beni yargiliyorsun?
Ayh senle ugrasamam öfff..Siz kim olup kızları yargılamaya hatta saçlarını başlarını yolmaya kalkıyosanız o oluyorum ben de
46 yaşında kadın ne teyzesi yahu gencecik dahaBen yitmedim o yitti (şive yaptım Türkçe'ciler coşmayın)
Konu sahibi annen haklı yukarıda biri insan gibi uysrmış demiş ama 'insinlerde binersin!' Annesi yaşındaki kadına pek insanca olmamış. İyi yapmış teyzem oturmuş yerini bulmuş. Ana söz konusuyken derdim medeni olmak olamaz. Ben olsam daha beter yapardım.
Metrodan inince de gülme krizine girerdimhahahha
Ama annemi anne. Adam akıllı 'teyzecim veya hanımefendi yada abla neyse artık önce iniyorlar sonra biniyoruz' diyebilirdi. Burdaki sorun üslup bence. Yinede eğer anamı iteklerse biri bende onu köteklerim.46 yaşında kadın ne teyzesi yahu gencecik dahaBi saniye insinler biniceksin demiş ayrıca kız gayet kibar ve insanca.Öyle mi canıımm diye saldırmamışlar en azından. Hayır anlamadığım milettinki anne de o kızlar kimsenin evladı değil zaten.Büyüğe saygı bu tarz bişey değil ayrıca küçüğe sevgiyi naptınız yediniz galiba
Teyze hanımefendi demek zorunda mı canım gayet kibar söylemiş ışte dilekçe yazmıyor ya kız.Üslup sorunu annemizde var.Biri benim kızıma da böyle yaparsa ben de onu itekleyeyim o zaman böyle karga tulumba yaşayalım asla konuşarak anlaşmayalım. Ne gerek var kurallara uyarılara falan,büyükler ne derse o.Ama annemi anne. Adam akıllı 'teyzecim veya hanımefendi yada abla neyse artık önce iniyorlar sonra biniyoruz' diyebilirdi. Burdaki sorun üslup bence. Yinede eğer anamı iteklerse biri bende onu köteklerim.
Refleks olarak iteklersin eminim. Kural varsada bir kadına tolerans geçilebilir. Elalemin doğrucu Osmanı bu kızmıTeyze hanımefendi demek zorunda mı canım gayet kibar söylemiş ışte dilekçe yazmıyor ya kız.Üslup sorunu annemizde var.Biri benim kızıma da böyle yaparsa ben de onu itekleyeyim o zaman böyle karga tulumba yaşayalım asla konuşarak anlaşmayalım. Ne gerek var kurallara uyarılara falan,büyükler ne derse o.
Yok yemedim tanımadığım elin kızını niye seviyim. O büyük olarak bana bir saygısını hürnetini göstersin hele sonra seveceksem severim46 yaşında kadın ne teyzesi yahu gencecik dahaBi saniye insinler biniceksin demiş ayrıca kız gayet kibar ve insanca.Öyle mi canıımm diye saldırmamışlar en azından. Hayır anlamadığım milettinki anne de o kızlar kimsenin evladı değil zaten.Büyüğe saygı bu tarz bişey değil ayrıca küçüğe sevgiyi naptınız yediniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?