• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metroda utandım

Benim annem de ilk defa metroya bineceği zaman " annecim bak önce inenlere öncelik vermemiz gerekiyor sağ tarafta bekleyelim" diyorum. Böylece acele etmiyor., öğrenmiş oluyor. Yaşlılar oturmak için acele ediyor ama bence bazı şeyleri bizim düşünmemiz lazım.
Haaaaaa ama annemin suçu olsa bile bir kız anneme öyle laf etse ve itse ben o kızı orda direk komaya sokarım. Çünkü annem benim için her şey ve ona laf edilmesini hele bir de itilmesini asla kaldırmam, kaldıramam.

Buyukler haksizda olsa terbiyesiz bir uslubla karsilik verilmesine karsiyim. Hele itme kalkma koskoca kadina... annenizdede suc var kizdada. Sizde kafaniza takmayin kim olsa o durumda aynisini yapardi.

Bence annen sonuna kadar hakli. O ergen kizlarin havalarini iyi bilirim. Ben olsam sacini basini yolardim. Bence siz abartmissiniz. Ayh.. niye birden sinir basti :)
Haklı mı?Toplum icinde yaşamanın belli başlı kuralları var hanımefendi metrodan önce inen iner sonra binecek varsa biner dünyanın her yerinde böyle bu.Kız insan gibi uyarmış laf söyleyen konu sahibinin annesi,itekleyen konu sahibinin annesi ve haklı öyle mi?Hamilesiniz evlat yetistireceksiniz rica ederim azıcık toplum kurallarını öğreniverin

Haklı mı?Toplum icinde yaşamanın belli başlı kuralları var hanımefendi metrodan önce inen iner sonra binecek varsa biner dünyanın her yerinde böyle bu.Kız insan gibi uyarmış laf söyleyen konu sahibinin annesi,itekleyen konu sahibinin annesi ve haklı öyle mi?Hamilesiniz evlat yetistireceksiniz rica ederim azıcık toplum kurallarını öğreniverin
Senden mi ogrenicem?

Ben yitmedim o yitti (şive yaptım Türkçe'ciler coşmayın) :KK70:
Konu sahibi annen haklı yukarıda biri insan gibi uysrmış demiş ama 'insinlerde binersin!' Annesi yaşındaki kadına pek insanca olmamış. İyi yapmış teyzem oturmuş yerini bulmuş. Ana söz konusuyken derdim medeni olmak olamaz. Ben olsam daha beter yapardım.
Metrodan inince de gülme krizine girerdim :KK70: hahahha

Son düzenleme:
Ben yitmedim o yitti (şive yaptım Türkçe'ciler coşmayın) :KK70:
Konu sahibi annen haklı yukarıda biri insan gibi uysrmış demiş ama 'insinlerde binersin!' Annesi yaşındaki kadına pek insanca olmamış. İyi yapmış teyzem oturmuş yerini bulmuş. Ana söz konusuyken derdim medeni olmak olamaz. Ben olsam daha beter yapardım.
Metrodan inince de gülme krizine girerdim :KK70: hahahha
46 yaşında kadın ne teyzesi yahu gencecik daha :KK70:Bi saniye insinler biniceksin demiş ayrıca kız gayet kibar ve insanca.Öyle mi canıımm diye saldırmamışlar en azından. Hayır anlamadığım milettinki anne de o kızlar kimsenin evladı değil zaten.Büyüğe saygı bu tarz bişey değil ayrıca küçüğe sevgiyi naptınız yediniz galiba

46 yaşında kadın ne teyzesi yahu gencecik daha :KK70:Bi saniye insinler biniceksin demiş ayrıca kız gayet kibar ve insanca.Öyle mi canıımm diye saldırmamışlar en azından. Hayır anlamadığım milettinki anne de o kızlar kimsenin evladı değil zaten.Büyüğe saygı bu tarz bişey değil ayrıca küçüğe sevgiyi naptınız yediniz galiba
Ama annemi anne. Adam akıllı 'teyzecim veya hanımefendi yada abla neyse artık önce iniyorlar sonra biniyoruz' diyebilirdi. Burdaki sorun üslup bence. Yinede eğer anamı iteklerse biri bende onu köteklerim.

Ama annemi anne. Adam akıllı 'teyzecim veya hanımefendi yada abla neyse artık önce iniyorlar sonra biniyoruz' diyebilirdi. Burdaki sorun üslup bence. Yinede eğer anamı iteklerse biri bende onu köteklerim.
Teyze hanımefendi demek zorunda mı canım gayet kibar söylemiş ışte dilekçe yazmıyor ya kız.Üslup sorunu annemizde var.Biri benim kızıma da böyle yaparsa ben de onu itekleyeyim o zaman böyle karga tulumba yaşayalım asla konuşarak anlaşmayalım. Ne gerek var kurallara uyarılara falan,büyükler ne derse o.

Teyze hanımefendi demek zorunda mı canım gayet kibar söylemiş ışte dilekçe yazmıyor ya kız.Üslup sorunu annemizde var.Biri benim kızıma da böyle yaparsa ben de onu itekleyeyim o zaman böyle karga tulumba yaşayalım asla konuşarak anlaşmayalım. Ne gerek var kurallara uyarılara falan,büyükler ne derse o.
Refleks olarak iteklersin eminim. Kural varsada bir kadına tolerans geçilebilir. Elalemin doğrucu Osmanı bu kızmı :D bide koca kadını iteklemiş bak yine sinirlendim kıza ha :@

Yok yemedim tanımadığım elin kızını niye seviyim. O büyük olarak bana bir saygısını hürnetini göstersin hele sonra seveceksem severim :D

Back
X