- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bebek için para toplayan kişi onu o soğukta saatlerce bekletmez. Bunun adı duygu sömürüsü.
Aralarında çok nadir çıkıyor durustler, onlarda çok belli zaten.
Onlara para vermek o çocukların daha çok kullanılmasına çanak tutmak olabilir.
Durumu çok ıyı olan biri onlara hastaneyi ve masrafını sorsa , hadi gidelim muayene edelim, ne gerekiyorsa yapalım dese kabul edecekler mi acaba ?
olay devlette biter. bunlasrı toplayacak olan devlet olmalı. ellerinden o çocuklarıda devlet almalı. devletin görevi vatandaşının hayatını korumak değilmi bir yerde. başımızdakilerin umurunda değil işte bu
o bebekler alıncak ellerinden. kurumlara yerleştirilecek. çocuklarda öyle. ışıklarda mendil satan.Geçende hatırlarsanız dilencileri vapura bindirip karşı yakaya yollamışlardı zabıtalar çözümde son radde bu yani
o bebekler alıncak ellerinden. kurumlara yerleştirilecek. çocuklarda öyle. ışıklarda mendil satan.
ya zaten o hastalık para kaynağı olduğundan tedavi ettireceklerinş sanmıyorum
İnsan üzülüyor, özellikle çocuklara değilmi?Ben genelde yenikapı-havaalanı metrosunu kullanıyorum. Artık konu açmaya gerek duyacak kadar rahatsız oluyorum.
2-3 yaşlarında bir bebek , kadın almış eline '' Bebeğimin belinde doğuştan yağ bezesi var ,yürüyemiyor ilaçları yurtdışından geliyor zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyor...'' gibisinden cümleleri aynı ses tonunda ve bir kelimenin dahi yeri değişmeden sıralıyor. Her zaman vurgusuna kadar aynı olan Allah razı olsun efekti eşliğinde paraları topluyor.
EE ne var?
derseniz de arkadaşlar her seferinde kadının değiştiğini aynı bebeği farklı kadınların aldığını farkettim (2-3 kadın dönüşümlü). Aynı şekilde aynı vurgu ve ses tonuyla farklı sebepler için para isteyen farklı kişiler de var .Yani bunlar çete muhtemelen küçücük sakat bir çocuğun sırtından para kazanıyorlar.Onu para makinası olarak gördüklerinden hastaneye falan götürdüklerini çok da sanmıyorum.
O çocuk neden hastanede değil dendiğinde cevap yok.
İhbar meselesinde de cezayı ödeyip bırakılcak zaten tüm gün kırdığı paranın yanında 100 lira ne ki ?
Ben mi kötü düşünüyorum arkadaşlar gerçekten o bebek için topluyor olabilirler mi ?
kafam karışık
Tek caresi bu tur insanlara para vermemek...Ben genelde yenikapı-havaalanı metrosunu kullanıyorum. Artık konu açmaya gerek duyacak kadar rahatsız oluyorum.
2-3 yaşlarında bir bebek , kadın almış eline '' Bebeğimin belinde doğuştan yağ bezesi var ,yürüyemiyor ilaçları yurtdışından geliyor zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyor...'' gibisinden cümleleri aynı ses tonunda ve bir kelimenin dahi yeri değişmeden sıralıyor. Her zaman vurgusuna kadar aynı olan Allah razı olsun efekti eşliğinde paraları topluyor.
EE ne var?
derseniz de arkadaşlar her seferinde kadının değiştiğini aynı bebeği farklı kadınların aldığını farkettim (2-3 kadın dönüşümlü). Aynı şekilde aynı vurgu ve ses tonuyla farklı sebepler için para isteyen farklı kişiler de var .Yani bunlar çete muhtemelen küçücük sakat bir çocuğun sırtından para kazanıyorlar.Onu para makinası olarak gördüklerinden hastaneye falan götürdüklerini çok da sanmıyorum.
İhbar meselesinde de cezayı ödeyip bırakılcak zaten tüm gün kırdığı paranın yanında 100 lira ne ki ?
Ben mi kötü düşünüyorum arkadaşlar gerçekten o bebek için topluyor olabilirler mi ?
kafam karışık
Ben genelde yenikapı-havaalanı metrosunu kullanıyorum. Artık konu açmaya gerek duyacak kadar rahatsız oluyorum.
EE ne var?
kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?