aMan aman tekrar görüşmek mi allah korusun inanın nefret etmiyorum kızgınca değilim ben aslında kin tutamam zaten kinde tutmuyorum ama galiba artık buz gibi soğudum o insanlara karşı nötr oldumAramızda bu kadar problem varsa kandil falan kutlamam..
Tekrar görüşmek istiyorsanız yapın tabi..
yokk eşim de artik görüşmemi istemiyor çünkü neyin ne olduğunu biliyorİletişim kurma kavga olduysa.
Mesaj dahi atsan affedildi sanar eskisi gibi görüşmek zorunda kalabilirsin.
Ha eşin akşam derse annemi aramamışsın vs diye "aramadım ama mesaj attım dur bakayım......aaaahh mesaj hata vermiş gitmemiş hiç farkında değilim, neyse" dersin.
Ben kandil diye kimseyi aramadım bu zamana kadar. Bayramda ararım kimi arayacaksam. Kaynanamı da zaten ayda 1 kere ararım. O da beni 1 kere arar. Ayda iki kez iletişime geçeriz. Görümcemi ise kırk yılda bir ararım. Telefonla konuşmak bana eziyet gibi geliyor. Söyleyevek şey bul, rol yap, her şey güzel gibi davranıp kapat. Sevmiyorum. Kısacası ne gerek var aramaya. Çok istiyorsa o seni arasınMerhaba hanimlar oncelikle hepimizin kandili mübarek olsun .
Benim kv beni sevmediğini konulardan bilenler bilir simdi kısa ve öz sorum şu ben kv ile 3 aya yakındır görüşmeyi tamamen kestim alt katimda oturuyor ve bugün kandil inmek istemiyorum aramak hiç istemiyorum sizce napmali??
( görüşmeyi kesme evliligimin başından beri laf sokma hakaret aşağılama vs davranışlarına hep sustum en son görümcemin yanında baba kapasitesiz vs bir sürü şey dedi bende görüşmeyi tamamen kestim eşim bu konuda karışmıyor destek veriyor )
doğru diyorsunuz aslında dertsiz başıma hiç dert açmayımAman sakın arama . Normalde aramayıp inmeniz lazım . Ama tabi sizin kv normal olmadığı için bu kritere girmiyor . Eşinde destekmış çok şanslısın bence
yok yok toplu msj bile atsam kadın aaa bak benide geçmemiş listede der o bile onu memnun ederToplu fotoğraflı mesajlardan atın geçin o da zaten ona da şaf edicektir bak bak bir aramadı diye de siz içinizi rahatlatmış olursunuz.
Eşiniz iner zaten kutlar gelir.
İletişim kurma kavga olduysa.
Mesaj dahi atsan affedildi sanar eskisi gibi görüşmek zorunda kalabilirsin.
Ha eşin akşam derse annemi aramamışsın vs diye "aramadım ama mesaj attım dur bakayım......aaaahh mesaj hata vermiş gitmemiş hiç farkında değilim, neyse" dersin.
Sinsi olmak yük yapıyor baş ağrısı da cabası valla satabilirimSenin gibi sinsi olmak istiyorum.
Kız sen benim hep yüzümü güldürüyorsun :) bakalım evlenince sinsilikte Master yapacak mısınSinsi olmak yük yapıyor baş ağrısı da cabası valla satabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?