Arkadaslar simdi benim cocugum gecen yil vefat etti bende bu yil onun niyetine mevlut okutmak istiyorum ama annemler ve kayinvalidemgil gorusmuyor iki tarafi da cagirmak istiyorum ama tatsizlik olur diye de korkuyorum cunku nerdeyse her gorustuklerinde bi olay oldu sizce ne yapmaliyim bi akil verin
Cagır ama cok büyük sorun olur mu bilemiyorum ama böyle günlerde bu tarz olaylar oLmaz inşllah ya allh rahmet eylesin rabbim seni birdaha ciger acısıyla terbiye etmesin üzüldm senin adına inşllh iyi olr yaArkadaslar simdi benim cocugum gecen yil vefat etti bende bu yil onun niyetine mevlut okutmak istiyorum ama annemler ve kayinvalidemgil gorusmuyor iki tarafi da cagirmak istiyorum ama tatsizlik olur diye de korkuyorum cunku nerdeyse her gorustuklerinde bi olay oldu sizce ne yapmaliyim bi akil verin
Peki bebekmiydiArkadaslar simdi benim cocugum gecen yil vefat etti bende bu yil onun niyetine mevlut okutmak istiyorum ama annemler ve kayinvalidemgil gorusmuyor iki tarafi da cagirmak istiyorum ama tatsizlik olur diye de korkuyorum cunku nerdeyse her gorustuklerinde bi olay oldu sizce ne yapmaliyim bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?