Mevlut bi akil verin :((

beramm

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
58
24
288
31
Arkadaslar simdi benim cocugum gecen yil vefat etti bende bu yil onun niyetine mevlut okutmak istiyorum ama annemler ve kayinvalidemgil gorusmuyor iki tarafi da cagirmak istiyorum ama tatsizlik olur diye de korkuyorum cunku nerdeyse her gorustuklerinde bi olay oldu sizce ne yapmaliyim bi akil verin

Neden konuşmuyorlar?
Katı mıdır ikiside?
Barışmazlar mı?

Siz mevludunuzu yapin ve ikisinide cagirin ve sorarlarsa onu cagirdinmi diye iki taraf bir biri icin sizde evet diyin ve eger anneniz sizi dinleyebilecek yapida biriyse annenizden rica edin annecim bebegim icin lutfen bak kayinvalidem gelirse hicbir sorun vikmasini istemiyorum bu konuda bana yardimci olurmusun diyiverin ve gerisini artik onlara birakin eger bi problem cikaran olursada minicik yavrunuza saygisizlik yapmis olurlar ozaman sende iki tarafada tepkini koyarsin cunki bu mevludu yapmak senin en dogal hakkin( Bu arada bebegine Allahtan rahmet sana da gani gani sabir diliyorum cnm)

Başın sağolsun Allah rahmet etsin.. Mevlüt tabiki yap.. Çağır iki tarafıda böyle bi günde tatsızlık çıkaran olursa da görüşme.. Kendi annenle önceden konuş eşinde annesiyle konuşsun.. İnşallah bi sorun çıkmaz.. Allahh kabul etsin şimdiden

Birini cumartesi diğerini pazar günü çağır
Başın sağ olsun

Ayrı ayrı yapmak olmaz gibi geldi.sen annenle konuş eşin annesiyle konuşsun böyle bi günde tatsızlık çıkartmamalarını nazikçe söyleyin
Belki de birbirlerinin geldiğini duyup gelmeyen olur?

Ilk olarak basin saolsun benim fikrim her ikisinide çağır ve karsi tarafında gelcegini haber ver sonuçta onlarda anne böyle bir günde tatsizlik cikarmasinlar artik yani senin yaninda durmalari lazım bi anne olarak. Haber verdiginde tepki gosterirseler iki tarafada aciklama yapmak zorunda deilsin sende onların evladisin ve suan seninde ailenden desteğe ihtiyacin var böyle seylerle canini sıkmamalari lazim

önclelikle başın sağolsun Allah sabır versin.
büyük olarak gençleri bu zor gününde bukadar çaresiz bırakmak çok yanlış.
bence ikisinede çağır ve biz çocuklarınızı biraz olsun önemsiyorsanız böyle bir günde bizleri üzmeyin de.
ben ve eşim bu günümüzde yanımızda olmanızı isteriz de.
sonrasını onlara bırak sıkıntı çıkarsada tavrını koy.

Cagır ama cok büyük sorun olur mu bilemiyorum ama böyle günlerde bu tarz olaylar oLmaz inşllah ya allh rahmet eylesin rabbim seni birdaha ciger acısıyla terbiye etmesin üzüldm senin adına inşllh iyi olr ya

Peki bebekmiydi

Ben iki tarafi da onceden uyarir, kavga cikarsa iki tarafi da evime sokmayacagimi soylerim.

Allah rahmet eylesin kardeşim , ben çok üzüldüm , Allah sana sabır versin .Bence iki tarafı da çağır ama ayrı ayrı odalarda ağırlarsın en uygun olanı budur kardeşim .

Ayrı ayrı mevlut olmaz cagır ama acıkca uyar benım acım bana yeter brde sızın tadsızlıgınızla ugrasmak ıstemyrum canımı sıkmayın de basın sagolsun Allah evladını peygamberımıze komsu eylesın sanada sabırlar versın

Boyle bir zamanda da surtusmezler herhalde. Ayri odalarda otursunlar yerlerinden de kalkmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…