öncelikle allah sabır versin canım. elbette mevlüdünü yap. çağırdıktan sonra annenle konuşulması gerekeni sen, k.validenle konuşulması gerekeni eşin konuşsun. yani gereken ayarı herkes kendi annesine versin. ikisi de bir köşede sessiz sakin otursunlar, herkes kendi misafirleriyle hoş beş etsin. ikramdır vs mutfağa dahil olmasınlar, o işleri gençlere bıraksınlar. yoksa bu sefer de hakimiyet savaşı çıkar. bazen büyükler gerçekten çok saçma sapan davranıyor, allah kolaylık versin.
başın sağolsun....mevlüt yapman şart değil...bildiğin,güvendiğin bir kur'an kursuna git....gücünün yettiğince bir kurban kes ve bağışla...onlar bir gece içinde hatim indirip ölen kişinin ruhuna bağışlıyorlar...o etlerle de öğrencilere yemek yapıp yediriyorlar....sen de evde yavrun için dua edersin...zaten acın var bir de böyle saçma işlerle uğraşma...çocuğunun da kendinin de ruhunu sıkıştırma....Allah sabır versin....
Canım Allah Sabırlar versin sana.Konuya gelicek olursam çağır annenin KV de,sen anne kesin dille konuş,bir sataşma olursa karşılık vermeyeceğini dair.Eşinden kvle konuşsun ve bir sıkıntı olursa beni kaybedersiniz deyin azıcık göz korkutma bu gundede saygı gostermezler de bir müddet tavrinizi koyun.
Ccombine
nin dediği gibi yapin.
Bir yakinim da aynen böyle yaptı. @berammm boylede yapabilirsiniz. Yada kasaptan et alıp lahmacun yapıp verebilirsiniz.
Nisandan beri hatta istemeden once bule birbirlerini hic sevmediler bende nasil davranacagimi bilemedim iyice kotu oldular cenaze de dugunde her ortamda bagristilar kavga edecek sebepler buldular
Sen evladını kara toprağa verirken onlar kendi egolarına kapılıp kavga mı etti?aman allahım! Ben ikisinin de kıyamete kadar yüzüne bakmazdım. Başın sağolsun, bebeğine allah rahmet eylesin
başın sağolsun....mevlüt yapman şart değil...bildiğin,güvendiğin bir kur'an kursuna git....gücünün yettiğince bir kurban kes ve bağışla...onlar bir gece içinde hatim indirip ölen kişinin ruhuna bağışlıyorlar...o etlerle de öğrencilere yemek yapıp yediriyorlar....sen de evde yavrun için dua edersin...zaten acın var bir de böyle saçma işlerle uğraşma...çocuğunun da kendinin de ruhunu sıkıştırma....Allah sabır versin....
Ccombine
nin dediği gibi yapin.
Bir yakinim da aynen böyle yaptı. @berammm boylede yapabilirsiniz. Yada kasaptan et alıp lahmacun yapıp verebilirsiniz.
Sen evladını kara toprağa verirken onlar kendi egolarına kapılıp kavga mı etti?aman allahım! Ben ikisinin de kıyamete kadar yüzüne bakmazdım. Başın sağolsun, bebeğine allah rahmet eylesin
Maalesef benim boyle bi secenegim yoktu onlar o gun yeterince uzduler beni ki ben zaten uzuntumu cok disa vurabilen bi insan degilim yine de biraz boyle durumlarda insanca davranabilmeleri gerekirdi