Mevlut bi akil verin :((

Öncelikle başın sağolsun canım. Bence iki tarafı da çağır. Birbirlerinin geleceklerinden haberleri olsun. Olmadı ayrı odalarda ağırla.biri biri yüzünden bu konu için gönül koymasınlar sana.

Barışmazlarsa barışmasınlar ikisininde toronu sen çağır ama ayrı yerlerde oturt evin müsaitse ayrı odada otursunlar bi araya gelmesinler yada sen söyle gelen gelir gelmeyende kendi bilir ama baştan ikisinede tatsızlık istemediğini aynı net likle belirt

Başınız sağolsun
Ayrı ayrı olmaz.
İkisini de cagırın.bugun hatrına olay istemiyorum diye en bastan acıklamanızı yapın

Arkadaslar simdi benim cocugum gecen yil vefat etti bende bu yil onun niyetine mevlut okutmak istiyorum ama annemler ve kayinvalidemgil gorusmuyor iki tarafi da cagirmak istiyorum ama tatsizlik olur diye de korkuyorum cunku nerdeyse her gorustuklerinde bi olay oldu sizce ne yapmaliyim bi akil verin
ben olsam her ikisinide çağırırdım...
böyle bir acıda kim tatsızlık çıkarırsa , onunda birdaha da görüşmezdim ...
acına ALLAH SABIR VERSİNN

Neden konuşmuyorlar?
Katı mıdır ikiside?
Barışmazlar mı?

Artik oyle bir gunde de tatsizlik cikarirlarsa bence sen de iki tarafla birden gorusme birak yesinler birbirlerini,senin acini anlamayan senin yaninda olmasin
Basin sagolsun , uzuldum

Siz mevludunuzu yapin ve ikisinide cagirin ve sorarlarsa onu cagirdinmi diye iki taraf bir biri icin sizde evet diyin ve eger anneniz sizi dinleyebilecek yapida biriyse annenizden rica edin annecim bebegim icin lutfen bak kayinvalidem gelirse hicbir sorun vikmasini istemiyorum bu konuda bana yardimci olurmusun diyiverin ve gerisini artik onlara birakin eger bi problem cikaran olursada minicik yavrunuza saygisizlik yapmis olurlar ozaman sende iki tarafada tepkini koyarsin cunki bu mevludu yapmak senin en dogal hakkin( Bu arada bebegine Allahtan rahmet sana da gani gani sabir diliyorum cnm)
tesekkur ederim ama iki tarafta cenazede bile tartisan insanlar korkuyorum bende yine bisey olacak diye

Ne gibi sorunlar yasandi iki aile arasinda?
Nisandan beri hatta istemeden once bule birbirlerini hic sevmediler bende nasil davranacagimi bilemedim iyice kotu oldular cenaze de dugunde her ortamda bagristilar kavga edecek sebepler buldular

Iki tarafta ne kadar saygisizmis cenazede tartismak nedir hic mi dusunce yokmus. Oyle insanlari ben evime bile cagirmam ne kadar anne baba olsada. Kendi evladina torununa saygi gosterme bide kavga cikart sende onlari dusun.

öyle bı gunde senn canını sıkmaya yada rezıl etmeye hakları yokkk.. arayıp davet ettgnde ıkısıylede acıkca kons bnce uyar... baktın sıkntı cıkacak cagrma sende..

Ay cnm bnm ya allah yardımcın olsun hastalandımı bnm bebegmde ölümden döndü senincok iyi anlıorum dogdugnda kanın iltihap vrdı dr beyin kanaması gecirir felç kalabilir dedi. 1 ay yoğnbakımda kaldı rabbim sifasını verdi cok sükür inşallh oda senin şefatçin olur cnm allh bidaha göstermesin

Nisandan beri hatta istemeden once bule birbirlerini hic sevmediler bende nasil davranacagimi bilemedim iyice kotu oldular cenaze de dugunde her ortamda bagristilar kavga edecek sebepler buldular
O zmn sorunlar buyuk. Sana simdi ´elbette bu acili gununde oyle bisey yapmazlar, hic kimse yapmaz´ demek isterdim ama bilemedim. En mutlu gununu berbat eden, cenazeyi berbat eden bi mevlutte imana gelmez. Bence riskli. Ben olsam bir araya getirmezdim.

tesekkur ederim ama iki tarafta cenazede bile tartisan insanlar korkuyorum bende yine bisey olacak diye

O zaman iki tarafı da çağırma
Acın zaten büyük, Allah sabır versin
Mevlüt kalabalık olacak diye bir kaide yok
Konu komşunu çağır, onlara da bir şey söyleme
Duyup da soran olursa cenazeye saygısı olmayan insanlarla uğraşmak istemiyorum, kendi başıma huşu içinde mevlütümü yapıp dua etmek istiyorum dersin, utanırlar belki

Ay cnm bnm ya allah yardımcın olsun hastalandımı bnm bebegmde ölümden döndü senincok iyi anlıorum dogdugnda kanın iltihap vrdı dr beyin kanaması gecirir felç kalabilir dedi. 1 ay yoğnbakımda kaldı rabbim sifasını verdi cok sükür inşallh oda senin şefatçin olur cnm allh bidaha göstermesin
Amin canim Rabbim bebegini sana bagislamis saglikla buyusun insaallah

O zmn sorunlar buyuk. Sana simdi ´elbette bu acili gununde oyle bisey yapmazlar, hic kimse yapmaz´ demek isterdim ama bilemedim. En mutlu gununu berbat eden, cenazeyi berbat eden bi mevlutte imana gelmez. Bence riskli. Ben olsam bir araya getirmezdim.
Bende cok korkuyorum ne yapacagimu bilemez hale getirdiler beni bizi oyle yoruldum ki bu aile meselelerinden

O zaman iki tarafı da çağırma
Acın zaten büyük, Allah sabır versin
Mevlüt kalabalık olacak diye bir kaide yok
Konu komşunu çağır, onlara da bir şey söyleme
Duyup da soran olursa cenazeye saygısı olmayan insanlarla uğraşmak istemiyorum, kendi başıma huşu içinde mevlütümü yapıp dua etmek istiyorum dersin, utanırlar belki
Aslinda sanirim boyle yapmak en iyisi ama insani cikmaz da birakiyorlar bu sefer de iyice benle ugrasacaklar bizi niye cagirmadin bizim de torunumuz diye her yerden elim kolum bagli :KK43:

Evlat acısıyla size bunların planlarını yaptıranlar utansın ne diyim.

Bence ikisini de çağırmayın. Cenazede bile tartışan insanların mevlütte de yeri olmamalı.

Evlat acısıyla size bunların planlarını yaptıranlar utansın ne diyim.
Evet aslinda dusununce ne anlamsiz geliyor hatta mevlut bile yapmak istemiyor canim iyice bunaliyorum ama iste olaylarin tam ortasinda olunca insan bunlari dusunmeye mahkum oluyor sanirim

Back
X