gecen sefer gecmisi okuyamadan hemen bir selam verip cikmistim , bugün kaynanamlar uyuyorlar hala, biraz gecmisi okudumda neler olmus öyle

DALLIDACIGIM BASINIZ SAGOLSUN OGLUNUN ÖGRETMENI ÖLMÜS, ayrica oglucugun stresden , üzüntüden olsa gerek hastalanmis cok cok gecmis olsun , umarim simdi daha iyiydir, senide cok cok tebrik ederim azimle yoluna devam ettin ve karsiliginida aldin ve almaya devam ediyorsun, gercektende icimizden en azimlimiz sen ciktin tebrikler canim
sevgi ablacim seninde sürekli hastanelerde zamanin gecmis, cok üzüldüm Allah sifani versin insallah, bende aynen senin gibiyim biliyorsun, 3 kiloyu cok rahat veriyorum ama ayni hizlada geri aliyorum, seni eskisi gibi azimle devam ederken görmek istiyorum, birakma kendini, birde topige fazla ugrayamadin , acaba motivasyonunudami kaybettin. umarim en kisa zamanda mehtap hanimdan ögrenbdiklerinle devam edersin.
Serapcim seninde bir takim rahatsizliklarin olmus üzücü hallerin olmus seni en iyi ben anlarim, sevil ablaya yazmissinya, insanin umudu kalmayinca hayata pozitif bakamiyor diye inan onu okurken hersey aklima geldi ve gözlerim doldu , ne kadar dogru bir sözdü harf harf , hece hece tamda beni anlatti. ben o stresli zamanlarimda hayattan hic bir zevk alamadim, ve umutlarimda tükenmisti , gelecekle ilgili hic bir hayalim , beklentim kalmmamisti. cok cok haklisin . Rabbim dert verip derman aratmasin, insallah stresli günlerin cabucak gider hayatindan cok cok öpüyorum seni canim arkadasim,sen cok iyi kalpli ve yardimsever bir insansin, Allah iyi insanlari sever canim
sevil ablacim sanada cok gecmis olsun Allah sifa versin. evet aynen dedigin gibi almanyanin görenekleri cok cok farkli, sen biliyorsun, aynen yazdiklarin gibi misafir dolu günler geciriyorum, bu haftada davet edenler basladi. birde almanyadaki gelinlerden beklentide cok cok fazla, inanin türkiyede kalmadi böyle eski gelinlik adetleri. simdi herkes kendi özel hayatini yasiyor. en azindan bizim gelinler.
Yaselicim cocugunun dogum günü kutlu olsun, saglikla, mutlulukla büyüsün insallah öpüyorum senide canim.
Arkadaslar bana gelince iyiyim, sagligim da iyi cok sükür. ama dedigim gibi biraz yogunum malum. bu ayin sonuna gitmeyi planliyorlar. o zaman topikten hic cikmam, ama bu aralar bana biraz daha zaman verin, sonra tam bir iradeyle gelecegim araniza. zaten iki haftadir zamansiz ve gec saatlere kadar yemeler beni mahvetti, inanin tartiya bile cikmiyorum korkudan. havalarda düzeliyor artik bahanesiz sporada baslayacagim insallah. bu konuda dallidacim seni tekrar tebrik ediyorum, hepinizi öpüyorum, bizimkiler birazdan kalkarlar, ben kacayim, kahvalti hazirlamam lazim, sonrada kaynanami disciye götürecegim, ardindan cocuklar okuldan gelecek yemek felan derken aksamada bir arkadasim yemege davet etti oraya gidecegiz, anlayacaginiz durum bundan ibaret hepinizi öpüyorum cok cok . yine uzun bir yazi oldu, özlemisim eminim okurken sikilmazsiniz