Merhaba Kızlar, nasılsınız??
Bu sabah eşimle birlikte evden çıktım. Diş hekimimizle randevumuz vardı. Dişimde çürük var sanmıştım ama sadece leke ve hassasiyet oluşmuş neyse ki... Ama günün büyük bir kısmını eşimle geçirmek biraz dezavantaj oldu. Sabah fabrika, öğlen dükkan derken abartmadım ama, normalde yemeyeceğim şeyleri yedim hem de hepsini aynı gün :26::18:
Yarın tartılacağım bakalım sonuca ne kadar yansıyacak.
Çoğu zaman denemeden yanıldığımızı anlayamayabiliriz. Sen de deneme hakkını kullandın

Ayrıca yardım almış olman başarını gölgelemez tatlım
Teşekkür ederim
Şimdi anlaşalım, her gün 1 öğün kaçamak yapıp diğer öğünlerde dengelemek çok doğru bir yaklaşım olmayabilir. Haftada 3 öğün, mesela 1 sabah, 1 öğle, 1 akşam öğününde kaçamak yapıp kaçamağın ertesi gününü kaçamaksız geçirmek daha doğru olabilir. Şöyle ki:
[TABLE="class: Grid, width: 600"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pazartesi
[/TD]
[TD]salı
[/TD]
[TD]çarşamba
[/TD]
[TD]perşembe
[/TD]
[TD] cuma
[/TD]
[TD]cumartesi
[/TD]
[TD]pazar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]
kaçamak
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğle
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]
kaçamak
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]
kaçamak
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[TD]diyet
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Geçmiş geçti, bugünden itibaren daha planlı olursak başarmamak için sebep yok. Sen nasıl yapacağını biliyorsun artık. Ödemini atmak için bol bol su içip günde 2 porsiyon yoğurt ya da kefir tüketmeye çalışabilirsin şeker ...
Canım benim, çok teşekkür ederim. Duygulandırdın beni. Sizler de çok iyi kalpli insanlarsınız. İyi ki birbirimizi bulduk

Afiyet olsun canım

Aaaa evet

Hiç düşünmemiştim

Teşekkür ederim...