Bilgilendirdiğin için teşekkür ederimBurası da bulanık, yağmadı ama hep tatsızdı.
Kader diye buna derim işteYıllarca matematikle boğuş, sonunda matematik öğretmeni ile evlen
Bence de denemen lazım şekerim. Taylan Kümeli' nin listelerinden sonra doyuran liste sana tuhaf geldi eminim![]()
evet,gerçekten öyle
gerçekten de çok doydum,bu saat oldu hala tokum
Hııım,anladım.Peki öğlenÇ:çorba,et,salata-----akşam:sebze,yoğurt olsa---olur mu?
Öğle yemeğinde semiz otu ile salata arasında seçim yapsaydın iyi olurmuş. Sen etli sebze gibi düşündün tahminimce ama ayrı ayrı pişiyor ve ayrı ayrı yağ ilave ediliyor. Porsiyon miktarını azaltabilirsin. Zaten Mehtap Hanım porsiyon ölçüsü vermiyor, herkes porsiyonunu kendisine göre ayarlıyor. Senin de söylediğin gibi belki öğle yemeklerini etli sebze yemeği seçersen daha hafif gelebilir.
AOÇ ürünlerini seneler evvel Ankara' da yaşarken özellikle tercih ediyordum. Özellikle tereyağını çok severek tüketiyordum. Ama aradan yıllar geçti, şimdi lezzeti nasıldır bilmiyorum. Dondurması da güzeldi. Şimdilik dondurma "cısss" listesinde. Ama ne yalan söyleyeyim dondurma denince ille de Maraş dondurması olmalı benim için. Keçi sütünden gerçek dondurma... Mado' da light' ı da var. Zaten tavsiye edebileceğim Mado ve Güllüoğlu. Ben başka yerden dondurma almam yıllardır. Tabii şimdilik hiç bir yerden almıyorum![]()

Menüme gelirsek:
1. ara:
2 kepekli büsküvi
500 ml. su
Öğle:
ton balıklı salata ( 1 çk. öğüttüğüm keten tohumunu ekledim)
1 dl. ekmek
Ara:
500 ml. su
elmamı yemedim çünkü dışarı çıktığım için öğle yemeğim geç kaldı.
Akşam:
somon ızgara
salata
Afiyet olsun