Benim alerjik rinit rahatsızlığım var. Başka şeylerle uğraşmaktan kendimi düşünmediğim için doktora gidene kadar iyice azdı. Benimki mevsimsel, ev tozu ve bazı gıdalara karşı. Sizin gibi sürekli hapşuruyorum hatta uykumda bile Benim tecrübelerime göre bu hastalığın en büyük tetikleyicisi klimalar
2,5 yıldırda aşı vurunuyorum. Başta her hafta vurunuyordum. Artık ayda bire düştü. Daha başındasınız direk alerji uzmanına gidip test yaptırın. Ona göre tedavinizi başlatırlar. Eğer vakit kaybederseniz benim gibi havlu peçetelerle akraba olursunuz, sakın ihmal etmeyin
Bende de burun kaşıntısı oluyor. Söylemesi ayıp burnumun içi yara.. Çok rahatsız ediyor sanki bişey varmış gibi
sanırım maske en mantıklısı, ama ben takamam
alerji mevsimi başladı...ben doğuştan alrejik yapıdayım..
neredeyse tüm yıl devam eden,rinit,otit ve astım hastasıyım..özellikle ilkve sonbaharda azıyor..
devamlı kullandığım burun spreylerim,antihistaminik ilaçlarım,astım inhalerlerim,ve dönem dönem kullanıdğım sakinleştiricilerim var(kaşıntı ve burun tıkanıklığı,kulak ağrısı fena oluyor da)..
siz de en uygun ilaç için doktora gitmelisininz..göğüs hastalıkları bakıyor...geçmiş olsun..
bir de belirtilen başlamadn ilaçlara başlayın sonraki baharda..;
Ya 1 aydır aralıksız hapşurmam ve burun geniz kaşıntım vardı,şimdi öksürük ve nefes darlığı eklendi napıcağımı şaşırdım ilaç ve spray kullanıyorum ama geçmiyo nası geçer yaşayan varsa bi aydınlatsın nolur ya öğrenciyim ne derse odaklanabiliyorum ne geceleri uyuyabiliyorumm
Derdinizin dermanı ben de :)
arı sütü.
Temin edebilir misiniz bilmiyorum ama çok az bir miktari 10-15 liraya aliniyor. genellikle bal-baharat satan yerlerde oluyor. Ancak guvenilir bir yerden böceksiz ve küfsüz olmasina dikkat edin alirken..
sabah aç karna kürdan ucuyla yeniyor.
Ben de yillardir gecmeyej bir alerji var antihistamiklenbirlikte kullandim. Bu yil cok rahatim elh.. tavsiye ederim. Baska bitkisel karisimlarda var ama her bunye ayni tepkiyi vermedigi icin cok tavsiye edemiyorum.
hangi ilaci kullaniyorsunuz? Yirmi iki yildir alerji ilaci kullanan biri olaraknaz cok etkileri konusunda bilgi verebilirim. Kimisi daha etkili olabilirken kimisinin yan etkisi allak bullak ediyorm