Kızlar nasılsınız?
Benim saçların bi ara durmuştu dökülmesi ama mevsimden sanırım yine şiddetle devam ediyo dökülmeye ((
Günde 100-150 tel dökülürmüş mevsimsel de sanırım
ama içim yanıyo dökülürken zaten ince telli ve az saçlarım((
Mevsimsel kullandığınız doğal saç bakım tavsiyeleriniz var mı ??
Lütfen saçı sertleştiren tarifler olmasın çünkü zaten ince bide tararken kaybetmek istemiyorum.
Saç çıkartan istemiyorum sadece olanları kaybetmeyeyim, iyi bi maske arıyorum ama bulamıyorum, yardım edin kızlarmafoldumben
canım ya bu konuda herkes çok çaresiz ne yaparsan yap dökülüyo ben minoksil kullanıyorum 1.ayım bitti saçı ilk ay dökermiş bnmde çok döktü artık yeni saç çıkmasını geçtim olanlar bana kalsın yeticek
canım ya bu konuda herkes çok çaresiz ne yaparsan yap dökülüyo ben minoksil kullanıyorum 1.ayım bitti saçı ilk ay dökermiş bnmde çok döktü artık yeni saç çıkmasını geçtim olanlar bana kalsın yeticek
minoksili ben de kullanıyorum, 4. ay bitti ama aynı bi çare yok. ama ben mevsimsel dökülme için bakım arıyorum ya mesela kışa girerken kullandığınız yağlar vs bakım için kürler var mı??
Offff ya kızlar aynı dertten o kadar çok kişi varki,iyiki şu forum var dertleşiyorum bi güzel.Benimki mevsimseli falan geçti uzun süredir dökülüyo.En iyisi kafaya takmamak diyorum ama elimde değil.Şeytan diyo git kısacık kestir saçını.
benimde bu aralar asırı dökülüyor sacım hatta az önce bürodan arkadasla aynı seyi konustuk oda cok dökülüyor hiç dökülmezdi dedi benim saclarımda ince telli dün yıkadım resmen bi avuc dolusu sac döküldü 150 tel rahat vardır bide cok dolasmaya basladı benm bu ara acasıya kadarda(ki saclarım belime kadar nerdeyse) baya bi ugrastım kırılmalar oldu bide üstüne of offff((
Herkes aynı dertten muzdarip(( yok mu öneriler? güçlendirmek için olanların da dökülmemesi için kullanılacak yağlar ???? ınce telli zaten bide dökülmesin yanarım:)
Evet kıslar ya benimde öle..Çok üsülüyom dökülenleri görünce.Yerine yenisi çıkar mı dersiniz:çok üzgünüm: Acaba strestende olabilir mi?? Şu sıralar işyeribde gerginimde..Hayatımda ilkkez yaşıyorum bu sorunu bu arada..
Benimde su son 20 gundur dokuluyor.
Sampuandan mı, mevsimsel gecisten mi bilemiyorum .
Belime iniyordu saclarım simdi hergun banyo yaparken belirgin bir bicimde dokulme var
Az once saclarımı kurutmadan once uclarından 5 parmak aralıgında kestim.
Ah bu sampuanlar mahvetti saclarımızı. Hepsi kimyasal hepsiii
Kızlar mevsimsel saç dökülmesi hepimizin kaderi ama bunu azaltmanın yolları da var ve cidden çok basitler... Mevsimsel saç dökülmesi nedir? Nasıl önlenir? şimdi uzun uzun buraya yapıştırmayayım. Tüm ayrıntılarıyla orada yazılmış.
Mevsimsel dökülmeler için alınacak basit önemler var onları alırsanız inanın bana bu sorunu çok basit bir şekilde atlatacaksınız.