mevzu kaos

PlanKesitMaket

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
7
0
1
merhaba arkadaşlar hemen kısa bi özetle anlatayım.
Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık arkadaş ortamında görüşmeye devam ettik fakat ben durumu kabullenemedim ve faceden silip olduğu ortama bi daha gitmedim. Kısa bi süre içinde birileriyle görüştüğünü duyunca bi hata yeni bi ilişkiye başladım. Eski sevgilim beni engelledi yaklaşık 2 yıl önce. Ben hala ondan ayrıldıktan sonra başladığım ilişkime devam ediyorum ama aklım hep ondaydı. Dün bi faceden bakayım dedim engeli kaldırmış. Hayatında da kimse olmadı benden sonra hep takipteydim. Şimdi bu engeli kaldırmak ne demek sizce?

Cani sıkılmış muhannet istiyordur. Yada senin aklinin onda oldugu gibi onunkide sende kalmis olabilir. Bitmis birseyin pedine dusmek dogru degil gibi ki suanki sevgilinizede haksizlik ediyorsunuz. Sizin suanki sevgiliniz sizle iken akli baskasinda olsa hosunuza gitmez herhalde. Ozaman aklinizdan tamamen silene kadar sevgili edinmeyin.

Unutmak için uğraştım olmadı sevgilimden de ayrılmama sebebim maneviyatla alakalı zaten ona haksızlık ediyorum farkındayım ayrılmayı da denedim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor beni kim kabul eder böyle birşeyi ve vurdumduymaz şekilde bırakır bi insanı. Kendini öldürebilir de öyle biri

Suanki sevgilin saglikli degil.
Mecburi kaliyosun yaninda.
Ayrilmaya bak.
Eski sevgilinede hemen umit baglma.
Bende mesela whatsapp engelinden kaldirdim eski sevgilimi.
Bu barismak istiyorum anlamina gelmiyor.

Yahu bırakın bu yok ayrılırsam kendini öldürür laflarını.
Merak etmeyin öldürmez kendini.
Ayrıca ayrılmak istediğinizi söylediğinizde kendimi öldürürüm diyen erkeğin karakterinde gururunda eksikler vardır.
2 yıl boyunca birini kendinize yarabandı etmişsiniz, oyalamışsınız.
Şimdi vicdan azabı duyduğunuzu söylemeyin yalan olur çünkü.
Resmen duygu boşluğuna düşmemek için ayrılmıyorsunuz.
Diğeriyle ne yaparsın gider hala duygularım var diye açılır mısın bilmem ama şimdikine 2 yıl boyunca öylesine onunla beraber olduğunu söyle adamsa bir saniye bile durmaz zaten seninle.

Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık arkadaş ortamında görüşmeye devam ettik fakat ben durumu kabullenemedim ve faceden silip olduğu ortama bi daha gitmedim. Kısa bi süre içinde birileriyle görüştüğünü duyunca bi hata yeni bi ilişkiye başladım. Eski sevgilim beni engelledi yaklaşık 2 yıl önce. Ben hala ondan ayrıldıktan sonra başladığım ilişkime devam ediyorum ama aklım hep ondaydı. Dün bi faceden bakayım dedim engeli kaldırmış. Hayatında da kimse olmadı benden sonra hep takipteydim. Şimdi bu engeli kaldırmak ne demek sizce?
uuff ya eskiye dönüp acaba diyenleri de anlamıyorum.. ne var eskide iyi olsaydı bırakmazdın.. yeni ufuklara yelken ac yaaa..

Ne yaptığını merak etmiş engeli kaldırmıştır. Öncelikle sevmediğin sevgilinden ayrıl ,kendini öldürmez nedenini açıkla sevmeden bir ilişki yürümez :110:

Bu ne arkadaş? Bir ilişkin var ve aklın eski sevgilinde. Şimdiki sevgilinle oyun oynuyorsun resmen. 2 sene boyunca da oyalamışsın zavallıyı. Kendimi öldürürüm dediği için ayrılamıyorum bahanelerini bırak bence. Kimsenin kendini öldüreceği falan yok yalan onlar. Ayrılmak istesen ayrılırsın, elalemin adamını kandırıyorsun resmen. Bunun adı başka bişey, kimse kusura bakmasın.

Yahu bırakın bu yok ayrılırsam kendini öldürür laflarını.
Merak etmeyin öldürmez kendini.
Ayrıca ayrılmak istediğinizi söylediğinizde kendimi öldürürüm diyen erkeğin karakterinde gururunda eksikler vardır.
2 yıl boyunca birini kendinize yarabandı etmişsiniz, oyalamışsınız.
Şimdi vicdan azabı duyduğunuzu söylemeyin yalan olur çünkü.
Resmen duygu boşluğuna düşmemek için ayrılmıyorsunuz.
Diğeriyle ne yaparsın gider hala duygularım var diye açılır mısın bilmem ama şimdikine 2 yıl boyunca öylesine onunla beraber olduğunu söyle adamsa bir saniye bile durmaz zaten seninle.
Duygu boşluğuna düştüğüm için zamanında bu adama tamam demiştim zaten ayrılınca düşme durumu ona sevgim olsa olur. Ama öyle bişey yok. Bu adama defalarca söyledim ama öyle üstelemek düşünün ki insana ay kahretsin tamam ayrılmadık dedirtiyor.

hem biriyle görüştüğünü duyunca engelledim diyorsunuz hem benden sonra ilişkisi olmadı demişsiniz yazının sonunda..
şimdiki sevgilinizden ayrılın zira adama haksızlık ediyorsunuz aklınız başkasında..
Hayatında biri olduğunu duyunca değil aynı ortamda olmaya katlanamadım ve hayatına biri girmedi birileriyle konuştu sadece. Ben engellemedim o beni engelledi ben onu silince.

Seni stalklamak icin kaldirmistir :KK16:

Kendine bir duzen kurmussun bosver devam et hayatina dusunme gecmisi...

Sular tersine akmaz, bir suda iki kere yikanilmaz demis Sezen ablamiz..

Bırılerıyle grustugunu duyunca engelledım yazmıssn snrada benden snra kımse olmadı hayatında demıssın hangısı karar ver sruna gelecek olrsak bakmıs artık bunun ıkı yıllık ılıskısı var bu bana musallat olmaz deyıp kaldrmıstır

Hayatında biri olmadı diyorsun sadece konuştuğu vardı diyorsun FARK NE?

Ayrıca yanındaki sevgilinede duygusal ihanet ediyorsun daha fazla vebal almadan ayrıl!
Onun bunun canını yakmaktansa git ilkiyle tekrar ilişkiye başla yok başlamam da diyorsan da otur oturduğun yerde:sinirli:

Hayatında biri olmadı diyorsun sadece konuştuğu vardı diyorsun FARK NE?

Ayrıca yanındaki sevgilinede duygusal ihanet ediyorsun daha fazla vebal almadan ayrıl!
Onun bunun canını yakmaktansa git ilkiyle tekrar ilişkiye başla başlamam diyorsan da otur oturduğun yerde:sinirli:
Ya birisiyle tanışmak konuşmak ne sayılıyor anlamadım ki ben. Tanışıp konuşunca ilişkisi mi oluyor illa

Back
X