• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevzu kıskançlık

Merhaba bugün sevgilimle tekken o uyudu telefonunu karistirirken ne görsem iyi.
Arkadaşıyla benim kıskançlığım kıskanc yönümü konuşuyor aşırı bozuldum ama birşey de diyemedim.
insanların telefonunu karıştırmayın bence herkesin kendi alanı olmalı. sadece kıskançlığınızı değil güven sorununuzu da konuşabilir yakında. bir de bence şanslısınız bir arkadaşıyla sizden konuşurken yakalamışsınız en azından :D

Ee diyorum. Hadi tel karıştırmak gibi bir saygısızlık yaptınız.. bari yakın arkadaşları ile aile üyeleriyle olan konuşmaları okumayın. O karıştırmak da olmuyor artık. Başka boyut. Hadi boynuzlaniyor muyum acaba diye karıştıtanları ve mesajın başında arkadaşı olduğunu anlayıp kapatanlari anlatım da. Belki erkek erkeğe özel bir şey konusuyorlar. Size ne?

Benim sevgilim olacak alacak telimi kız arkadaşımla mesajımi okuyacak. Direkt ayrılırım. Bir daha da dönmem. Zaten bunu erkek kişisi yapsa sen niye kızın yazdığı mesajları okuyorsun?ondan mı etkilemiyorsun?sen ne ayaksın dersiniz adım gibi eminim. Derler yani kadınlar bunu. Allah aşkına kaç kişi ister kız arkadaşınız ile yazistiginiz şeyleri gelip eşiniz veya erkek arkadaşınız okusun?

Benim sevgilim olacak alacak telimi kız arkadaşımla mesajımi okuyacak. Direkt ayrılırım. Bir daha da dönmem. Zaten bunu erkek kişisi yapsa sen niye kızın yazdığı mesajları okuyorsun?ondan mı etkilemiyorsun?sen ne ayaksın dersiniz adım gibi eminim. Derler yani kadınlar bunu. Allah aşkına kaç kişi ister kız arkadaşınız ile yazistiginiz şeyleri gelip eşiniz veya erkek arkadaşınız okusun?

Bir de olayın karşı tarafında olmak var. O daha da sinir bozucu.
Ben kız arkadaşıma özelimi anlatacağım; belki ailevi bir durumumdan ya da sevgilimle ilgili bir sorunumdan bahsedeceğim, belki özel bir doktor randevumu anlatacağım, hatta belki gittiğimiz lazer epilasyoncuyu/ağdacıyı konuşacağız vs bir sürü şey olabilir. Sonra gelip sevgilisi/eşi okuyacak bunları, elin adamı benim özelime dahil olacak. Tam cinnetlik.

Sevgililerinin, eşlerinin telefonunu karıştıran insanlar hadsizce 3. kişilerin özeline daldıklarını hiç düşünmüyorlar herhalde.

Son düzenleme:
Bir de olayın karşı tarafında olmak var. O daha da sinir bozucu.
Ben kız arkadaşıma özelimi anlatacağım; belki ailevi bir durumumdan ya da sevgilimle ilgili bir sorunumdan bahsedeceğim, belki özel bir doktor randevumu anlatacağım, hatta belki gittiğimiz lazer epilasyoncuyu/ağdacıyı konuşacağız vs bir sürü şey olabilir. Sonra gelip sevgilisi/eşi okuyacak bunları, elin adamı benim özelime dahil olacak. Tam cinnetlik.

Sevgililerin/eşlerinin telefonunu karıştıran insanlar hadsizce 3. kişilerin özeline daldıklarını hiç düşünmüyorlar herhalde.
Aynen. Ben eşime diyorum sadece arkadaşının bilmesini istediğin şeyleri anlatacaksan ve arkadaşın da evliyse mesajda anlatma:) Özel anlatacağı bir şey olacağını sanmıyorum da işte uyarımı yapıyorum. Gerçekten eş ve sevgililerinin hayatının her alanına dalmak istedikleri yetmiyor. Arkadaş, dost, kardeş vs hepsininkine dalıyorlar. Neyse ki erkekler pek yapmıyordur bunu kadınların korkusuna. Çünkü kendi başlarına gelse çok sinirlenirler. Biraz rahatım ama yüzde 100 emin olamayız tabii

Kendisi kalkıp beni susturdugunu söylesin havasını atsın. Yok kıskanıyor desin ben suçlu olayım oldu!
Evet siz suçlusunuz. Belki arkadaşıyla sadece havadan sudan konuşuyordu belki de arkadaşının özelini konuşuyorlardı. Eee sadece öyle şeyler okuyunca teli kapatıp hicbir şey demeyecektiniz. Yani siz yaptığınız şeye rağmen hiçbir durumda suçlu olma olasılığınız yok. Çünkü gizlice yapıyorsunuz yakalanmayana kadar seninle senin aranda ne güzel iş.

Kendisi kalkıp beni susturdugunu söylesin havasını atsın. Yok kıskanıyor desin ben suçlu olayım oldu!

Suçlusunuz evet. Kıskanıyormuşsunuz zaten adam size iftira atmamış ki. Olanı söylemiş. Bir başkasıyla ilişki özelini paylaşmaya bu kadar karşıysanız neden binlerce üyesi olan bir platformda konu açıyorsunuz? Kimsenin telefonunu karıştırmak, hele ki özel mesajlarını okumak gibi bir hakkınız yok

Aklıma ergenlik dönemindeki sevgililerin Facebook şifrelerini birbirlerine vermeleri geldi. Sevgililik muhabbeti başladığında ilk iş bu olurdu o çağlarda. 😁 Sizinki de bu olaydan hallice.
Güvenmediğiniz bi ilişki yaşayıp herşeyi kısıtlayarak veya kontrol altına almaya çalışarak yürütmek sadece sizi değil karşınızdakini de yorar haberiniz olsun.

Benim de eski sevgilim kendi telefonunu hiç ellettirmezdi ama benimkini a dan z ye kurcalardi. Wpdan gelen tüm mesajlarimi kontrol ederdi. Bir keresinde onun bilgisayarında onun ödevini yapiyordum, bir sayfa açılmadı,Google geçmişinden bakiyim dedim. Bir de ne göreyim türbanlı p...o geçmişi dolu. Bana da kapanmam için aşırı baskı yapardı hayatımda her şeyi engellemeye calisirdi. Zaten ayrılmak için sebep arıyordum o da bahanesi oldu😂kurtuldum.

Back
X