Konum attıMeyhane degil pavyon heralde masada kadinlar falan gordugunuze gore eminseniz mesaj atin mesgule atmasi suphe uyandirici
Arkadaşlarıyla her hafta çıkar.Benimde sinirlerim bozulurdu kesin.
Geldiğinde konuşun niye gitmiş niye sizden saklamış bi sorun
daha önce de gidermiydi eşiniz bu ilkmi?
Eve hiç almasam mı diyorumDelilleri sakın kaybetme.
Gelirse sarhoş gelebilir,sakin olmaya çalış iş kötü bir yere varmasın.
Sabah ayık kafayla oyarsın gözünü.
Meyhane var ,meyhane var.Arkadaşlarıyla her hafta çıkar.
Ama meyhaneyi ilk defa öğreniyorum.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamın meyhaneye gitmesi normal mi
Titriyorum sinirdenAl benden de o kadar.. benzer sebepten evde cıngar çıktı.. hırsımı alamadım neresine gelirse geçirdim yumruğu.. yetmedi kapıları yumruklayıp elimi patlatıp morarttım.. bi de atarlı atarlı konuşmadı mı öldürsem ödkem çıkmıycak..
Siz benim yaptığımı yapmayın.. sessiz sedasız bırakıp gidin.. pisliklerinde gebersin hepsi
Meyhaneye arkadaslariyla gitmis olsa sadece erkeklerin bulundugu bi yerse cok sorun olmaz belki cafe dedi diye yine kizar insan ama kadinlarin olmasi cok buyuk kavgaya sebep olur yaKonum attı
Ankara da ünlü bir meyhane
Arkadaşlarıyla her hafta çıkar.
Ama meyhaneyi ilk defa öğreniyorum.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamın meyhaneye gitmesi normal mi
Benim meyhaneye gitmeyeceğimi bilirMeyhane var ,meyhane var.
Salaş sadece sohbet edilen hoş müzikli meyhaneye gidilir ama o kadınlar ne alaka?
Kadınlı gidilecekse siz niye yoksunuz?
Elalemin kadınıyla da gidilirse sonuçlarına katlansın.
Bu gece bu manyakların kudurma gecesi heralde..Al benden de o kadar.. benzer sebepten evde cıngar çıktı.. hırsımı alamadım neresine gelirse geçirdim yumruğu.. yetmedi kapıları yumruklayıp elimi patlatıp morarttım.. bi de atarlı atarlı konuşmadı mı öldürsem ödkem çıkmıycak..
Siz benim yaptığımı yapmayın.. sessiz sedasız bırakıp gidin.. pisliklerinde gebersin hepsi
Biliyorum canım biliyorum.. bende buz kestim elim ayağım titredi çıldırdım resmen... alkollüyken çok da üstüne gitme de napıcağı belli olmaz.. dengesiz oluyolar.. çocuğun yanında bekliycek biri varsa git bas.. senin gördüğünü görmesi bile yeterTitriyorum sinirden
Sessiz kalamam bir bedeli olmalı ama ne bilmiyorum
Hayır gelmedi hala aramadı daKesinlikle normal değil
Çocuklarınız da varmış evde onların psikolojisini bozucak şekilde tartışmayın ama sağlam bi ifadesini alın
Bu arada şu saat olmuş evde değil yanlış mı anladım? Arkadaşlarıyla her zaman bu saatlere kadar mı çıkar normal değil hiç?
Periscop tan izlemiş.Masada kadınları nasıl gördünüz yaşlandım galiba
YokkiBiliyorum canım biliyorum.. bende buz kestim elim ayağım titredi çıldırdım resmen... alkollüyken çok da üstüne gitme de napıcağı belli olmaz.. dengesiz oluyolar.. çocuğun yanında bekliycek biri varsa git bas.. senin gördüğünü görmesi bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?