Meyhanedeymiş...

Sinem989

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
5.036
9.398
398
Eşim bu akşam iş arkadaşlarıyla çıkacaktı.Saat 12 gibi aradım.Tuhaf gürültülü bir yerden konuşuyor.Nerdesin dedim.Cafe gibi biryerdeyiz canlı müzik var dedi.Kapattıktan sonra bana konum at dedim.Attı atmasına da cafe falan değil orası bildiğiniz meyhane.Birşey demedim ama uyuyamadım da.Periskopu takip ettiğimi bilmiyordu.Yayın başladı masada kadınlar.Aynı masada olduklarına eminim.Aradım meşgule attı.
Ne yapmalıyım ben şimdi
Yapı itibariyle biraz sinirli ve fevriyim şuan pek mantıklı da düşünemiyorum.

Benimde sinirlerim bozulurdu kesin.
Geldiğinde konuşun niye gitmiş niye sizden saklamış bi sorun
daha önce de gidermiydi eşiniz bu ilkmi?
Arkadaşlarıyla her hafta çıkar.
Ama meyhaneyi ilk defa öğreniyorum.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamın meyhaneye gitmesi normal mi

Al benden de o kadar.. benzer sebepten evde cıngar çıktı.. hırsımı alamadım neresine gelirse geçirdim yumruğu.. yetmedi kapıları yumruklayıp elimi patlatıp morarttım.. bi de atarlı atarlı konuşmadı mı öldürsem ödkem çıkmıycak..

Siz benim yaptığımı yapmayın.. sessiz sedasız bırakıp gidin.. pisliklerinde gebersin hepsi

Meyhane var ,meyhane var.
Salaş sadece sohbet edilen hoş müzikli meyhaneye gidilir ama o kadınlar ne alaka?
Kadınlı gidilecekse siz niye yoksunuz?
Elalemin kadınıyla da gidilirse sonuçlarına katlansın.

Titriyorum sinirden
Sessiz kalamam bir bedeli olmalı ama ne bilmiyorum

Periskop ne bilmiyorum ama kadinli dansli bir yere gitdiyse cok cok fena olurdu bosanirdim belkide kim olsa sinirlenir bu duruma

Konum attı
Ankara da ünlü bir meyhane
Meyhaneye arkadaslariyla gitmis olsa sadece erkeklerin bulundugu bi yerse cok sorun olmaz belki cafe dedi diye yine kizar insan ama kadinlarin olmasi cok buyuk kavgaya sebep olur ya

Kesinlikle normal değil
Çocuklarınız da varmış evde onların psikolojisini bozucak şekilde tartışmayın ama sağlam bi ifadesini alın
Bu arada şu saat olmuş evde değil yanlış mı anladım? Arkadaşlarıyla her zaman bu saatlere kadar mı çıkar normal değil hiç?

Meyhane var ,meyhane var.
Salaş sadece sohbet edilen hoş müzikli meyhaneye gidilir ama o kadınlar ne alaka?
Kadınlı gidilecekse siz niye yoksunuz?
Elalemin kadınıyla da gidilirse sonuçlarına katlansın.
Benim meyhaneye gitmeyeceğimi bilir
Zaten çocuk da var
Yarın işe de gideceğim
Kadınlar yabancı hiçbirinin eşi değil

Bu gece bu manyakların kudurma gecesi heralde..
Az önce de başka biri aldattığını öğrenmiş vs vs
Allahım sen koru Rabbim.
Sizlerin hikayelerini okurken bile kürekle ağızlarına vurasım geliyo.
Töbestt

Titriyorum sinirden
Sessiz kalamam bir bedeli olmalı ama ne bilmiyorum
Biliyorum canım biliyorum.. bende buz kestim elim ayağım titredi çıldırdım resmen... alkollüyken çok da üstüne gitme de napıcağı belli olmaz.. dengesiz oluyolar.. çocuğun yanında bekliycek biri varsa git bas.. senin gördüğünü görmesi bile yeter

Hayır gelmedi hala aramadı da
Yayının hemen arkasından aradım diye huylandı bence
Geç geldiği olurdu ama bu kadar değil

Yokki
Tükürdüğümün memleketinde kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…