Konu sahibesine bir yorum getiremeyecegim amaBenimki de 1 kere yeltendiydi bi ara bu tarz beylik laflara.
Allah büyük,sokuverdim o lafları boy boy,
Gerisini kendi düşündü kovboy
Atmazlarmı beni içeri
Yedi dayağı yatıyo pislik.. kolum diye inledikçe ooohhhhggghhh diyorum beter olsun.. şiştim ama sonunda patladım.. iyi alıştı kafasına göre takılmaya.. bende yedircem o lafları.. ben kimmişim demek.. kafama göre yabancıymış gibi takılayım da bi görsün bakalım nasılmışBenimki de 1 kere yeltendiydi bi ara bu tarz beylik laflara.
Allah büyük,sokuverdim o lafları boy boy,
Gerisini kendi düşündü kovboy
Teşekkür ederim.Konu sahibesine bir yorum getiremeyecegim amakendinehas yorumlarina bayildim.
Gece gece cok guldum, hem dilinize hem elinize saglik
Olay bugün mü olmuştuŞu an yakınında olsam bana bırak ben bakarım derim.. komşu falansak bakarım gerçekten 4 yaşında oğlum var benim de.. ağlarken gördü beni başımı bekliyo yavrum yatıranadım bi türlü
Atmazlarmı beni içeri
Baktım netten klas biryere benziyor
Ben de tam da bunu yapmıştım,ama tamamen bilinçsiz.Yedi dayağı yatıyo pislik.. kolum diye inledikçe ooohhhhggghhh diyorum beter olsun.. şiştim ama sonunda patladım.. iyi alıştı kafasına göre takılmaya.. bende yedircem o lafları.. ben kimmişim demek.. kafama göre yabancıymış gibi takılayım da bi görsün bakalım nasılmış
Haftada bir gün çok mu yawObjektif bakamıyorum cunku boyle bir durum çok rahat benim boşanma sebebim olabilir.
Bırak gecenin korunde disari cikmayi her hafta arkadaslariyla takilamaz. Bu nasıl bir cesaret? Birde yayın yapılıyor. Çok boş bırakmışsınız. Yapılabilecek bişey bile dusunemiyorum boyle biseye cesaret edebilen bir adam laf söz dinler mi hiç sanmıyorum.
Evet bugün oldu bizim de saatler önce.. bugün azıp kudurma günleri sanırsamOlay bugün mü olmuştu
Sinirden okuduğumu anlamıyorum
Hala görülmedi mesajım ki elinden telefon düşmez
Pislik herif
Ya içmede içmezki bu
Hadi en fazla bir şişe bira o da belki yılda bir
Benimki meyhanede değil de sahil cafe gibi bi yerdeydi.. 3 gündür eve gelmiyo çalışıyo.. yemek yaptım erken gelicek diye.. çocuk kaç gündür baba diye sayıklıyo.. bu hanzo da neymiş arkadaşı çok ısrar etmiş de geri çevirememiş.. 7de mesaj attı 1 saate gelirim diye.. saat 10u geçiyodu geldiğinde.. sanki evde bekleyeni yokmuş gibi yapıyo ya böyle bigün bu sebepten boşuycam onu haberi yok..
Bi de demez mi sen ne anlarsın benim işimden.. kimsin sen karışamazsın bana.. bundan sonra nasıl içilir göstercem sana.. ben sesimi çıkarmıyom diye tepeme çıktın milletin karısı senin gibi cırlamıyo.. kocanım ben senin çekeceksin beni napıyosam he dicen dedi ya.. ay çıldırdım resmen.. almış gazı gelmiş öküz.. napayım ben bunu nasıl bakayım meymenetsiz suratına
Ben de tam da bunu yapmıştım,ama tamamen bilinçsiz.
Nasıl olsa artizlik yapıyor sallamıyor beni ,arkadaşlarımla yemekler vs,gururuna yedirip arayamadı da.
Eve gidince soru sormaya kalktı,dedim ki bir kadeh rakı ver bana.Kıyamam verdi
Tek dikişte içince ödü bi tarafına kaçtı,
Açtım ağzımı yumdum gözümü.
bundan sonra sana köpek lazımsa bana da adam lazım,sana bir köpek bana da bir adam alalım belki o zaman anlaşırız deyince,öfkelenemedi bile
Valla bu adam böyle değildiEvet bugün oldu bizim de saatler önce.. bugün azıp kudurma günleri sanırsam
Hahahaha bu mesaja şapka çıkartılmaz fırlatılır :):)"Senide o yanındakileri de s...
Yarım saate evdesin yoksa zahmet etme"dedim
Görüldü yapmadı :)
Önyüzde okumuştur ama
Beklerim yarım saat kitlerim kapıyı
Nasıl konum attı ki bu kadar kolay o zaman? Ben sarhoş kafayla attığını düşündüm açıkçası.. Kendini açık etmiş.
E at dedim
Atmasa mıçacağımı bilir
Belki yeri araştırmam sanmıştır
Yerin adı var konumda ama meyhane olduğunu netten öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?