- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
Al benden de o kadar.. benzer sebepten evde cıngar çıktı.. hırsımı alamadım neresine gelirse geçirdim yumruğu.. yetmedi kapıları yumruklayıp elimi patlatıp morarttım.. bi de atarlı atarlı konuşmadı mı öldürsem ödkem çıkmıycak..
Siz benim yaptığımı yapmayın.. sessiz sedasız bırakıp gidin.. pisliklerinde gebersin hepsi
Bir bakayım o neymiş bu kadarda herşeyi izlemek takip etmek güzel değil ondan bilmiyorum heraldePeriscop tan izlemiş.
Ya içmede içmezki bu
Seni görende sakin sanır
Yani ben sanmıştım .
Ama bende aynısını yapardım sanırım sonra nasıl izah etti ?
Kız mekan yakınsa git kafasında şişe kır
Pislik ! Çok sinir oldum kendi tercihi içebilir ama o kadınlar vs ne ?
Adam dediğinin bir çizgisi olacak !
Yakın değil
Seni görende sakin sanır
Yani ben sanmıştım .
Ya içmede içmezki bu
Hadi en fazla bir şişe bira o da belki yılda bir
O nassı bişey kiiAmaç sevgiliyi eşi takipse younow tavsiye ederim
Bütün pis işler orada
Benimki meyhanede değil de sahil cafe gibi bi yerdeydi.. 3 gündür eve gelmiyo çalışıyo.. yemek yaptım erken gelicek diye.. çocuk kaç gündür baba diye sayıklıyo.. bu hanzo da neymiş arkadaşı çok ısrar etmiş de geri çevirememiş.. 7de mesaj attı 1 saate gelirim diye.. saat 10u geçiyodu geldiğinde.. sanki evde bekleyeni yokmuş gibi yapıyo ya böyle bigün bu sebepten boşuycam onu haberi yok..Bu gece bu manyakların kudurma gecesi heralde..
Az önce de başka biri aldattığını öğrenmiş vs vs
Allahım sen koru Rabbim.
Sizlerin hikayelerini okurken bile kürekle ağızlarına vurasım geliyo.
Töbestt
Bir mesaj mı atsan yanındaki hatun benden daha mı güzel iyice bir bak diyeEşim bu akşam iş arkadaşlarıyla çıkacaktı.Saat 12 gibi aradım.Tuhaf gürültülü bir yerden konuşuyor.Nerdesin dedim.Cafe gibi biryerdeyiz canlı müzik var dedi.Kapattıktan sonra bana konum at dedim.Attı atmasına da cafe falan değil orası bildiğiniz meyhane.Birşey demedim ama uyuyamadım da.Periskopu takip ettiğimi bilmiyordu.Yayın başladı masada kadınlar.Aynı masada olduklarına eminim.Aradım meşgule attı.
Ne yapmalıyım ben şimdi
Yapı itibariyle biraz sinirli ve fevriyim şuan pek mantıklı da düşünemiyorum.
Kızım var
İçmeyen adamın meyhanede tek bir işi olur benim bildiğim
Bide mekan Ankara olunca Meyhane mi Kerhanemi karışır
Ama sen beni takmasan daha faydalı tabii
Çocuk derken ?
O nassı bişey kii
Şu an yakınında olsam bana bırak ben bakarım derim.. komşu falansak bakarım gerçekten 4 yaşında oğlum var benim de.. ağlarken gördü beni başımı bekliyo yavrum yatıranadım bi türlüYokki
Tükürdüğümün memleketinde kimsem yok
Benimki de 1 kere yeltendiydi bi ara bu tarz beylik laflara.Benimki meyhanede değil de sahil cafe gibi bi yerdeydi.. 3 gündür eve gelmiyo çalışıyo.. yemek yaptım erken gelicek diye.. çocuk kaç gündür baba diye sayıklıyo.. bu hanzo da neymiş arkadaşı çok ısrar etmiş de geri çevirememiş.. 7de mesaj attı 1 saate gelirim diye.. saat 10u geçiyodu geldiğinde.. sanki evde bekleyeni yokmuş gibi yapıyo ya böyle bigün bu sebepten boşuycam onu haberi yok..
Bi de demez mi sen ne anlarsın benim işimden.. kimsin sen karışamazsın bana.. bundan sonra nasıl içilir göstercem sana.. ben sesimi çıkarmıyom diye tepeme çıktın milletin karısı senin gibi cırlamıyo.. kocanım ben senin çekeceksin beni napıyosam he dicen dedi ya.. ay çıldırdım resmen.. almış gazı gelmiş öküz.. napayım ben bunu nasıl bakayım meymenetsiz suratına
Benim kocama diyim bari,açsın orasını burasını ,para da kazanıyormuş hem de okudum biraz netten
Periscoper la aynı format ismi farklı ama kesinlikle nezih değil
Bildiğin sanal sex yeri . Haberlerde gördüm bende vücudunu açan açana
Kedi gibi dolanmaya başlar ayılınca.. geçen hafta eve almadım sokakta kaldı hala akıllanmadı.. gaz veriyolar buna ama bu saf tanıyamadı 8 senedir beni.. bana sökmüyo o sert erkek ayakları
Seni görende sakin sanır
Yani ben sanmıştım .
"Senide o yanındakileri de s...Bir mesaj mı atsan yanındaki hatun benden daha mı güzel iyice bir bak diye
"Senide o yanındakileri de s...
Yarım saate evdesin yoksa zahmet etme"dedim
Görüldü yapmadı :)
Önyüzde okumuştur ama
Beklerim yarım saat kitlerim kapıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?