- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karıları sinik olanlar var.. adamın kölesi olmuşlar resmen. her şeye he diyolar. benimki de onları görünce erkeklik damarı tuttu galiba.. efendi gibi adam olsa bende el üstünde tutarım.. her Allah ın günü içen adamı da adam yerine koymam.. ev bitti dışarısı başladı bi de
Ablamsınnn ya ayakta alkışlıyorum valla. Sizden güzel bir ilişki uzmanı olurdu eminimBen de tam da bunu yapmıştım,ama tamamen bilinçsiz.
Nasıl olsa artizlik yapıyor sallamıyor beni ,arkadaşlarımla yemekler vs,gururuna yedirip arayamadı da.
Eve gidince soru sormaya kalktı,dedim ki bir kadeh rakı ver bana.Kıyamam verdi
Tek dikişte içince ödü bi tarafına kaçtı,
Açtım ağzımı yumdum gözümü.
bundan sonra sana köpek lazımsa bana da adam lazım,sana bir köpek bana da bir adam alalım belki o zaman anlaşırız deyince,öfkelenemedi bile![]()
Sanırım bunu bende yapabilirdim ama bekarım ya konuşuyorum. Aman Allah korusun.
Çok sakinsin . ben olsam uyandırıp wp gurubu kurup çocuğu üzerime bağlayıp çıkmıştım yola .
Tabii bunlar empati kurunca oluyor![]()
Sayfa 8de kaldım annem baskı yapıyor hadi kalk gidiyoruz diye ay kesinlikle okuyacağım devamını.
Ablamsınnn ya ayakta alkışlıyorum valla. Sizden güzel bir ilişki uzmanı olurdu eminimnasıl beğendim yorumları.
Sanırım bunu bende yapabilirdim ama bekarım ya konuşuyorum. Aman Allah korusun.
8 sinidir kıcını tınıdın mı şimdi bıcımKızlar anladığınız gibi 4 de geldi bu
Açamadı kapıyı başladı zırzır zile basmaya
Üst kilidi açmadan araladım kapıyı boşuna basma bu saate kadar nerdeysen doğru oraya dedim
Sinem açana kadar basarım konu komşu çoluk çocuk kalkar dinleyeceksin beni dedi bu gayet kendinde sarhoş falan değil
Açtım kapıyı başladık kavgaya
Aptalmıymış o kötü birşey yapsa niye konum atarmış, Gökhan yanında istanbuldan gelen misafirlerini getirmiş onlar meyhaneye gitmek istemiş, karım kızar ben gelemem mi diyecekmiş, zaten içmezmiş mecbur kalmış yoksa ne işi varmış.
Dedim kaç kişi misafir.Dört.Kadınlar ne ayak.Kadınlar dediğinde masada iki kadın vardı onlarda misafirlerin sevgilisi.Sinirden kaç kadın gördüğümü de hatırlamıyorum.Açtı izletti bir daha.Yüzlerini çekmemiş kadınların yanında adamlar oturuyor ama kadınlar çekilen açıya göre karşısında ya da yanında değil.
Niye meyhane değilde cafe dedin diyorum.Ağız alışkanlığı dedi.Öyle düşündüğün gibi biryer değil ailelerde vardı orda dedi.
Beni de götürsene dedim.Götüreyim dedi
Ahir ömrümde birde meyhane görim.
İkna oldum dedim bir daha olmayacak Gökhan'a da sinir oldum.Bu çocuk bekar olabilir ama sen değilsin ona göre davran.6 evli adam vardı orda bir tek benim karım aradı biliyormusun dedi.Zaten aradığınıda anladılar dalgaya başladılar telefonu cebine attım bende dedi.Onun için geç görmüş msjları kalkalımda diyememiş.
İnandım inanmasına bu defa da bu başladı insin 8 sinidi kicisini hiç mi tinimiz hiç mi givinmiz edebiyatlarına.
Yarım saat uyudum.Sabahın körünede toplantı koymuştum.Kahve ve sigaradan miğdem bulanıyor uykusuzluktan sersem gibiyim.
Pis herif.. nedir bu artistlikler bilmiyorum ben.. biz eşim hoşlanmaz gelmeyim diyebiliyoken bu aptal herifler hayır diyemiyo ya beter olsunlar.. bahanen mi bitti arkadaş?? Ama desek ki annemlerde kalcaz 1 hafta aklına gelmiycek bahane sıralarlar..Kızlar anladığınız gibi 4 de geldi bu
Üst kilidi açmadan araladım kapıyı boşuna basma bu saate kadar nerdeysen doğru oraya dedim
Sinem açana kadar basarım konu komşu çoluk çocuk kalkar dinleyeceksin beni dedi bu gayet kendinde sarhoş falan değil
Aptalmıymış o kötü birşey yapsa niye konum atarmış, Gökhan yanında istanbuldan gelen misafirlerini getirmiş onlar meyhaneye gitmek istemiş, karım kızar ben gelemem mi diyecekmiş, zaten içmezmiş mecbur kalmış yoksa ne işi varmış.
Dedim kaç kişi misafir.Dört.Kadınlar ne ayak.Kadınlar dediğinde masada iki kadın vardı onlarda misafirlerin sevgilisi.Sinirden kaç kadın gördüğümü de hatırlamıyorum.Açtı izletti bir daha.Yüzlerini çekmemiş kadınların yanında adamlar oturuyor ama kadınlar çekilen açıya göre karşısında ya da yanında değil.
Niye meyhane değilde cafe dedin diyorum.Ağız alışkanlığı dedi.Öyle düşündüğün gibi biryer değil ailelerde vardı orda dedi.
İkna oldum dedim bir daha olmayacak Gökhan'a da sinir oldum.Bu çocuk bekar olabilir ama sen değilsin ona göre davran.6 evli adam vardı orda bir tek benim karım aradı biliyormusun dedi.Zaten aradığınıda anladılar dalgaya başladılar telefonu cebine attım bende dedi.Onun için geç görmüş msjları kalkalımda diyememiş.
İnandım inanmasına bu defa da bu başladı insin 8 sinidi kicisini hiç mi tinimiz hiç mi givinmiz edebiyatlarına.
Yarım saat uyudum.Sabahın körünede toplantı koymuştum.Kahve ve sigaradan miğdem bulanıyor uykusuzluktan sersem gibiyim.
Ona bi şey demiyoruz zaten.. cafe deyip de meyhaneden çıktı yalan söyledi ya mevzu o..nolmuş meyhaneye gitmişse ben anlamadım![]()
Kızlar anladığınız gibi 4 de geldi bu
Bir de üste çıkmaya çalışmıyor mu,arkadaşları dalga geçmiş de miş miş.Pis herif.. nedir bu artistlikler bilmiyorum ben.. biz eşim hoşlanmaz gelmeyim diyebiliyoken bu aptal herifler hayır diyemiyo ya beter olsunlar.. bahanen mi bitti arkadaş?? Ama desek ki annemlerde kalcaz 1 hafta aklına gelmiycek bahane sıralarlar..
Umarım tekrarlamaz ve aklını başına alır
Ayrıca periscope tan yayın da yapıyor ve yanında kadınlar oluncaaa...nolmuş meyhaneye gitmişse ben anlamadım![]()
Beni de arayıp istediğin bi şey var mı 10 dakikaya evdeyim deyip sonra 2 dakikada plan yapıp 4 5 saat eve gelmesi mi yok mu katlancak yanım kalmadı.. ben gerçekten hiç iyi değilim.. ve sakinleşemiyorum bi türlüBir de üste çıkmaya çalışmıyor mu,arkadaşları dalga geçmiş de miş miş.
Bekar arkadaşların tuzu kuru,evliler de yalan söylüyor,karıları kudurmuştur o saate kadar,hepimiz kadınız en genişimiz bile ki ben de baya genişimdir,o saate kadar sallamıcam,peehhh.
Ya sevmiyorumdur ya da ölmüşümdür.