Meyhanedeymiş...

Ya aynen kadınların olduğu meyhane deyince benim aklıma tek yer geliyor, pavyon :) Eğer meyhane dediğiniz şu adı B... ile başlayan yerse orası güzel bir yer ya öyle meyhane gibi değil. Sizi de götürür yani ben de çok gittim. Kadınlar da gelenlerin sevgilileridir. Öyle masaya kadın gönderilen tek bir yer var o da pavyonlar, Ulus'ta falan.

ankaradaki meyhaneleri biliyorum çift olarak eşimle sürekli gittiğimiz yerler. Eşinizin mekan hakkında söyledikleri doğru da tabi ben olsam hadi gittin diyelim olabilir insan arkadaşlarıyla takılabilir de gecenin 4 üne kadar neden oturuyor ki bari bir saat takılıp kalksaydı bir bahane bulsaydı. Çiftli ortamda eşimin tek olmasını ben de istemem.

o saatte evli adamın dışarda ne işi var evde karısı çocuğu varken?
nereye gittiğinin bir önemi yok bence siz onun ayağını kesin otursun evinde yoksa daha çok başınız ağrır.

Kızlar anladığınız gibi 4 de geldi bu
Açamadı kapıyı başladı zırzır zile basmaya
Üst kilidi açmadan araladım kapıyı boşuna basma bu saate kadar nerdeysen doğru oraya dedim
Sinem açana kadar basarım konu komşu çoluk çocuk kalkar dinleyeceksin beni dedi bu gayet kendinde sarhoş falan değil
Açtım kapıyı başladık kavgaya
Aptalmıymış o kötü birşey yapsa niye konum atarmış, Gökhan yanında istanbuldan gelen misafirlerini getirmiş onlar meyhaneye gitmek istemiş, karım kızar ben gelemem mi diyecekmiş, zaten içmezmiş mecbur kalmış yoksa ne işi varmış.
Dedim kaç kişi misafir.Dört.Kadınlar ne ayak.Kadınlar dediğinde masada iki kadın vardı onlarda misafirlerin sevgilisi.Sinirden kaç kadın gördüğümü de hatırlamıyorum.Açtı izletti bir daha.Yüzlerini çekmemiş kadınların yanında adamlar oturuyor ama kadınlar çekilen açıya göre karşısında ya da yanında değil.
Niye meyhane değilde cafe dedin diyorum.Ağız alışkanlığı dedi.Öyle düşündüğün gibi biryer değil ailelerde vardı orda dedi.
Beni de götürsene dedim.Götüreyim dedi:KK57:
Ahir ömrümde birde meyhane görim.
İkna oldum dedim bir daha olmayacak Gökhan'a da sinir oldum.Bu çocuk bekar olabilir ama sen değilsin ona göre davran.6 evli adam vardı orda bir tek benim karım aradı biliyormusun dedi.:skandal: Zaten aradığınıda anladılar dalgaya başladılar telefonu cebine attım bende dedi.Onun için geç görmüş msjları kalkalımda diyememiş.
İnandım inanmasına bu defa da bu başladı insin 8 sinidi kicisini hiç mi tinimiz hiç mi givinmiz edebiyatlarına.
Yarım saat uyudum.Sabahın körünede toplantı koymuştum.Kahve ve sigaradan miğdem bulanıyor uykusuzluktan sersem gibiyim.

Bence çok abartmışsın canım ama eşinde saat 4 de gelerek abartmış eğer 11-12 de gelseydi bu kadar sorun olmazdı sanırım
eşinde bi art niyet göremedim zaten sarhoş bile değilmiş, en fazla iki bişey içmiş herhalde

Valla az bile yapmışsın ben tavuk gibi yolardim ama git mutlaka bak ciddiyim bırak çocuğu kaynanana falan git bakalım

Üst kilidi açmadan araladım kapıyı boşuna basma bu saate kadar nerdeysen doğru oraya dedim
Sinem açana kadar basarım konu komşu çoluk çocuk kalkar dinleyeceksin beni dedi bu gayet kendinde sarhoş falan değil
Aptalmıymış o kötü birşey yapsa niye konum atarmış, Gökhan yanında istanbuldan gelen misafirlerini getirmiş onlar meyhaneye gitmek istemiş, karım kızar ben gelemem mi diyecekmiş, zaten içmezmiş mecbur kalmış yoksa ne işi varmış.
Dedim kaç kişi misafir.Dört.Kadınlar ne ayak.Kadınlar dediğinde masada iki kadın vardı onlarda misafirlerin sevgilisi.Sinirden kaç kadın gördüğümü de hatırlamıyorum.Açtı izletti bir daha.Yüzlerini çekmemiş kadınların yanında adamlar oturuyor ama kadınlar çekilen açıya göre karşısında ya da yanında değil.
Niye meyhane değilde cafe dedin diyorum.Ağız alışkanlığı dedi.Öyle düşündüğün gibi biryer değil ailelerde vardı orda dedi.
İkna oldum dedim bir daha olmayacak Gökhan'a da sinir oldum.Bu çocuk bekar olabilir ama sen değilsin ona göre davran.6 evli adam vardı orda bir tek benim karım aradı biliyormusun dedi.:skandal: Zaten aradığınıda anladılar dalgaya başladılar telefonu cebine attım bende dedi.Onun için geç görmüş msjları kalkalımda diyememiş.
İnandım inanmasına bu defa da bu başladı insin 8 sinidi kicisini hiç mi tinimiz hiç mi givinmiz edebiyatlarına.
Yarım saat uyudum.Sabahın körünede toplantı koymuştum.Kahve ve sigaradan miğdem bulanıyor uykusuzluktan sersem gibiyim.
Geceden beri konuyu takip ediyorum tatlıya bağlanmasına sevindim fakat erken affetmişsiniz gibime geldi. Bir daha böyle ortamda bulunursa sizi kaybedebileceğini mesajını almalıydı yoksa en fazla bağırıp çağırır Bi kapı açmaz hallolur diye düşünüp gevşek davranmaya devam edebilir. Amacim sizi kirmak değil tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum.

Son düzenleme:
"bi tik iriyin sindin tim gici"

nası da yalan. o arasaydı da merak etmeseydiniz.

bi de bu maço tavırlı arkadaşları karılarına acayip kılıbıktır herşeyi haber veriyordur da gruptaki safları böyle gaza getirip karısıyla arasının bozulmasına sebep oluyordur eminim.

arkadaşları laf edecek diye kendini çeken adam çocuktur daha kusura bakmayın.

telefonu cebine atıp arkadaşlarına çaktırmayacak ha?

valla bence mekanı basmalıydınız ben olsam basar adamı alır giderdim ordan sabaha kadar da beynini mıncıklardım.

:KK70::KK70:Allah iyiliginizi versin .8 sinide insin kicisinı tiniyimizmii :KK70:
Cok güldüm.
Uyumus kalmişım deyip açmayaydiniz .

Konuyu tatlıya bağlamışsınız gerçi ama o kadınlar hep birinin misafiri, akrabası falan olur zaten. Gitmek istemedim ama mecbur gittim, bir tek benim eşim aradı falan hep aynı laflar. Emin olun o masadaki evli bütün erkekler aynı şeyi söylemiştir karısına. Sanki sabahın 4üne kadar gönül eğlendirmesi normal de, siz abartıyormuşsunuz, anormalmişsiniz gibi hissettirdi kendinizi değil mi? Erkekler kulübü diye bir sitede birbirlerine bunları söyle diye mi öneriyorlar anlamadım.

Herkesin içerisi, kıskançlık seviyesi, kaldırıp kaldıramaması farklıdır. Büyük konuşmayayım ama benim başıma gelse o kadınların masada olduğundan emin olsam ben bitirirdim. Evli olsam, evi terkeder güvenene kadar dönmezdim. Devamında da güvenemezsem boşanırdım. Şimdi size boşanın demiyorum ben kendi üzerimden fikir yürütmeye çalışıyorum aslında. Sizin ilişki tarzınızı bilmiyorum bu yüzden çok bir şey yazamıyorum ama 'normal' karşılanmasını anormal bulurum.

Tatlıya bağlanmasına sevindim ama evli tecrübeli bayanların yorumlarını okuyunca bilemedim, hep böyle derlermiş.
Evli adam 4 de eve gelmemeli bence ve hadi kaldı o saate arkadaşları yapmıyor olabilir ama 4e kadar eşle irtibat kurmak gerekir bence. Bir mesaj yazmak da mı zor ya, eş bu.
Ve bu konularda erkeklerin aralarında dalga geçmesi falan tam çocukça bence.

aynı acıklamayı kadın yapsa acıklamayı bırakın bir kadın sabah dortlere kadar dısarda olamaz bile onlara gore cok sinir bozucu ya

Back
X