Meyhanedeymiş...

Bu gün sohbetten ban yiyeceğim sanırım :KK70:
Ama neden bebek olunca peşinde koşmasın bir bekar olarak merak ettim :)
Öyle bi şey var evet ama her erkek aynı değil.. benim mal kocam beni bi başıma hiçbi yere bırakmaz.. oğlum 4 yaşına geldi ama küçük kardeşim sandıkları için adam da kıskanıyo.. zır manyak.. kendinize kendiniz için bakın hanımlar salmayın..

Meyhaneye gidebilir sıkıntı o değil. Eşiniz size yalan söylüyor cafedeyim diyor ama meyhanede asıl sıkıntı bu,neden yalan söylüyor ?
Meyhaneye eşimlede giderim,kızkızada giderim pavyon değil ya..

Haftada bir gün çok mu yaw
Yayını benim izlediğimi bilmiyorduki
Uyuyorum diye rahat takıldı bence

Yazdığının anlamının farkında değilsin sanırım, tamam işte izlediğinı bilmiyodu sen bilmezken kimbilir daha neler yaptı, nasılsa görmüyo yawww rahatlığı mazeret mi senin için

Meyhanede oyle konsomatris turu kadin oluyor mu yahu? yan masadan birileriyle ortam yapilmistir bence ya da sizin tanımadıginiz kadinlarla gitmislerdir. Eğer oyle hafif kadınlar varsa pavyondur orasi.
Tovbe yarabbim hafif kadin ne demekse kusuruma bakmayin baska kelime bulamadim.
Ankarada cok nezih meyhaneler var.
Tesettürlü kadinlarin bile gidebildigi.
Eger ulus cebeci tarafindaysa orasi bildiginiz pavyondur ve her pislik döner.
Bu konuda seviyem master degree:KK70:

Almayın eve.
Nerde zıkkımlandıysan oraya git diyin.
Benim eşimde gider meyhaneye ama bilirim nezih bir yerdir.
Ama sizin yerinizde olsam açmazdım kapıyı.

Ankara'da yaşıyorum ve geceleri çıkan biriyim. Ankara'daki meyhaneler, aslında sadece ismi meyhane olan canlı müzik de yapılan restaurant tarzı yerlerdir. mesela x meyhane deyince öyle basit adi pavyon tarzı biyer değil, müzik dinleyip eğlenip yemek yenip içki içilebilecek bir mekandır orası. ben de çok bulundum. ve hiç öyle masaya kadın falan geldiğini görmedim duymadım. herkes kendi arkadaşları veya ailesiyle gelir, yer içer eğlenir gider. ve en geç 2 de eğlence biter. ha tabi bu semte göre değişir. benim bahsettiğim özellikteki mekanlar çankaya ve gop semtlerindekiler. mekanın semtini ve adını özelden yazabilir misiniz bana?

Arkadaşlarıyla her hafta çıkar.
Ama meyhaneyi ilk defa öğreniyorum.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamın meyhaneye gitmesi normal mi

evli çocuklu bir adam her hafta arkadaslarıyla neden dışarı çıkar ,

buna neden müsade ediyorsun , bu erkek milletine fırsat verdiğin anda döner seni sokar ,

Yazılanları tek tek okudum. Benim eşim yapmış gibi de sinirlerim tepeme çıktı. Konu Sahibi umarım bu konuyu tartışıp bir kenara kaldırmamışsındır. Bu yaptığının gerçekten bir bedeli olmalı. Senden ses de çıkmamış meraktayız umarım iyisindir :/

Ankara'da yaşıyorum ve geceleri çıkan biriyim. Ankara'daki meyhaneler, aslında sadece ismi meyhane olan canlı müzik de yapılan restaurant tarzı yerlerdir. mesela x meyhane deyince öyle basit adi pavyon tarzı biyer değil, müzik dinleyip eğlenip yemek yenip içki içilebilecek bir mekandır orası. ben de çok bulundum. ve hiç öyle masaya kadın falan geldiğini görmedim duymadım. herkes kendi arkadaşları veya ailesiyle gelir, yer içer eğlenir gider. ve en geç 2 de eğlence biter. ha tabi bu semte göre değişir. benim bahsettiğim özellikteki mekanlar çankaya ve gop semtlerindekiler. mekanın semtini ve adını özelden yazabilir misiniz bana?
Semtle alakali galiba gercekten.
Ben alkol bile almadigim halde gitmisligm vardir dedigin gibi restorantlari falan cok güzel oluyor bazisinin.
Masaya kadin gelmesi falan ..bilemedim..

Semtle alakali galiba gercekten.
Ben alkol bile almadigim halde gitmisligm vardir dedigin gibi restorantlari falan cok güzel oluyor bazisinin.
Masaya kadin gelmesi falan ..bilemedim..
tabi ki semtle alakalı, dediğim semtlerdeki meyhane tarzı restaurantlarda asla masaya kadın falan gelmez. zaten konsomatris gibi kadınlar öyle mekanlarda olmaz.bulunmaz yani. herkes yanındaki arkadaşı ailesiyle eğlenir. ha mekandan tanışılırsa o başka tabi onu bilemeyiz :110:çankaya veya goptaki bir meyhane ile cebeci ulustaki yada gazideki yada o tip semtlerin ara sokaklarındaki meyhaneleri bir tutamayız elbette. belki oradaki meyhane kültürü farklıdır.

Back
X